RE: Совети за утрински секс (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Сексуалност

Порака

AnnaMolly RR -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2012 15:53:37)

Што е тоа утрински секс? [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Сериозно, јас не сум баш за тоа. Сакам прво да се измијам лице и заби, да си одам во ве-це и да се расонам, па после може [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ама до тогаш детулево ќе стане и ајде чао, утрински секс!

Ikana -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2012 16:06:53)

Vikendashki toa e "a must"! Najubavo rasonuvanje[sm=smiley36.gif]
Edvaj cekam pak da pocneme[sm=smiley14.gif]

kapina -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2012 16:23:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Vikendashki toa e "a must"! Najubavo rasonuvanje[sm=smiley36.gif]
Edvaj cekam pak da pocneme[sm=smiley14.gif]
i jas isto

scared RR -> RE: Совети за утрински секс (30.11.2014 21:36:13)

Последно време само утрински практикуваме [sm=smiley36.gif] тогаш најмногу имало шанси за правење бебе ни кажаа и ние сме послушни [sm=smiley36.gif]

nataly86 -> RE: Совети за утрински секс (30.11.2014 22:41:35)

Наутро сакам да се измијам да се напијам кафе па после ако биди...а мажле сака па некогаш се прават компромиси [sm=smiley36.gif]

caciana -> RE: Совети за утрински секс (30.11.2014 23:24:10)

Nautro sum sonliva,ne mi e do Taa rabota.Tesko mrdam togas[sm=jezicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: Совети за утрински секс (28.1.2015 23:11:14)

Утрински секс !?! Тоа беше нешто реално или замислен поим [sm=zmeden.gif] Некако ми е бледо во сеќавање и мислам дека го сакав,арно ама заборавив како изгледа [sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif] Ај кога ќе ми порасне детето ќе напишам овде дали ми се допаѓало или не [sm=zz_wink.png]

lukajana RR -> RE: Совети за утрински секс (28.1.2015 23:35:04)

Сигурно ти се допаѓало ама не се сеќаваш од на Палешка рр водката[sm=smiley36.gif],е мене ми се допаѓа за да ми почне денот со мерак да не викаат на работа оваа дошла нее..на [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: Совети за утрински секс (28.1.2015 23:40:34)

хахаахахахха и јас така викам за оние нак*****те што лечат комплекси по невини жртви
А за ова другово,не ми текнува како беше од детево-ранобудник [sm=smiley36.gif] Еднаш во сред ноќ,јас и мм на излет [sm=smiley1.gif] во дневна,а таа ете ти ја ми вика,мама ти каде беше [sm=zmeden.gif]
Среќа работата беше завршена и мама беше повторно во пижами [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lukajana RR -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2015 0:00:20)

Леле такво нешто уште не ни се случило моиве не одат во градинка и сабајле спијат ,ноќе не можеш да ги легнеш

Defne90 RR -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2015 3:08:09)

Јас па никогаш не сум сакала утрински секс.Мене утрото ми е повеќе за сама со кафе и цигари во рака.Секогаш тешко се рассонувам па додека тоа да се случи не сакам замарање од страна на никој.[sm=smiley1.gif]Така да ја повеќе си го сакам оној вечерен секс отколку утринскиот.И тоа отсекогаш било така не само сега затоа што имаме и деца.[sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2015 12:15:43)

Jas go obozavam utrinskiot seks.Naspana,odmoren super pochetok na den.Arno ama poveke od dve godini imam zaboraveno kako beshe,aj neka potporasne dete pa ke se potsetime.[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Совети за утрински секс (29.1.2015 12:39:58)

I jas ko Defne ne obozavam utrinski.ednostavno ne mi odi, uste u krevet bas i ne mi doaga.ama zatoa navecrr mi e najubavo..sredena spastrena uf uf[sm=smiley36.gif]

Snow Angel -> RE: Совети за утрински секс (21.3.2015 9:44:19)

Scared RR во право си,јас така забременив.Утринскиот секс навистина помага за да се забремени.

Bethany -> RE: Совети за утрински секс (21.3.2015 16:44:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel

Scared RR во право си,јас така забременив.Утринскиот секс навистина помага за да се забремени.

И јас така забременив со првото, после долго време обиди.
Наутро е телото топло, цирклулацијата е подобрена, така некое објаснување читав од некој доктор зошто се зголемени шансите за забременување тогаш, па се обидовме и со тоа. Ама за ова не треба ни од кревет да се станува, туку право во акција, онака ко на филм [sm=smiley36.gif]

Инаку, повеќе сила и желба имам сабајле или преку ден, откога имаме дете во најчесто тогаш практикуваме, навечер веќе не ми е до ништо освен да легнам. [sm=zz_sleep.gif]

mamicki -> RE: Совети за утрински секс (24.3.2015 0:26:26)

Не го сакам.

marchi -> RE: Совети за утрински секс (24.3.2015 0:51:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Ако сакате утрински секс навистина е важно да се пробудите рано за да не бидете нервозни од помислата дека ќе задоцните на работа. Затоа наместете го алармот така да имате доволно време за утринско мазење.

Утрински секс за добар ден   
Утринскиот секс е одличен за почеток на денот. Потоа цел ден имате насмевка на лицето, а на работното место ќе бидете помалку чувствителни на стрес. Па вреди да се проба, зарем не?

Prvo najvazno nesto za mene e da si pospijam kolku sto e mozno povekje [sm=smiley36.gif] kakvi alarmi kakvo budenje. Dodeka nemav dete praktikuvav i vistina e taka kako sto e pisano vo poslednite redovi vo delot koj go citirav. Sepak mislam deka poubavo e da se praktikuva ako se nema obvrski, ne bi stanivala ni koga bi odela na rabota

Defne90 RR -> RE: Совети за утрински секс (24.3.2015 11:01:08)

Не сакам утрински секс.Наутро едвај очите успевам да ги отворам а не па на секс да мислам.[sm=zmeden.gif]

Kvisko -> RE: Совети за утрински секс (24.3.2015 14:53:00)

Јас го сакам единстевно во викенд варијанта кога можам да раат да се опуштам и да уживам во тоа. Никако преку недела кога ми е некако избрзано. Ама пре дота морам да одам до тоалет па после може се да тераме.

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]