RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Luci -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 12:30:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Колешке иди до теранова или З! Него кажете кај да најдам од оние пластичните за на радијатор што се полнат со вода?

Во Хубо маркет имаше прошлата година такви, сигурно има и сега

Luci -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 12:31:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Каде во Ск. ќе можам да најдам табли за пишување, ама тие бели што се пишува со маркер по нив?
Фала [sm=smiley1.gif]

Во Џамбо имаше такви, различни димензии беа

Beatris -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 12:42:22)

Бетани такви има во офис плус види на сајтот

Bethany -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 13:50:53)

Не им работи сајтот, ама барем ми е нека ориентација каде да барам. Фала.

Andriance -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 16:40:52)

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Колешке иди до теранова или З! Него кажете кај да најдам од оние пластичните за на радијатор што се полнат со вода?

Во Хубо маркет имаше прошлата година такви, сигурно има и сега

Хммм и мене ми треба такво..едно време ги имаше во рамстор...а лани ја барав у хѕбо, немаше...Беатрис пиши ако најдеш

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 22:40:08)

Kade da najdam folija za staklo na vrata, bez razlika dali e sarena ili prodzirna?
fala...

kikicka -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 22:48:29)

Најубаво во овие продавнициве за авто делови,бижутерија за автомобили. Таму имаат одфолиите за затемнување на стакла. Е сега ако сакаш нешто шарено,можеш да купиш од Просветно дело имаше,бои за стакло!

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*

Kade da najdam folija za staklo na vrata, bez razlika dali e sarena ili prodzirna?
fala...

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 22:58:57)

A imaat li dimenzii kako za sobna vrata, posto za doma mi treba, ne za vo kola...

temjanuska75 -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 23:17:35)

fala...

Во подобро снабдени книжарници сигурно има, а јас имам купувано од оние дуќаните за графика,
што се наоѓаат кога од Партизанска одиш кон Ленинова, односно накај кружниот тек, накај КРУГ кафичот,
тука има неколку такви дуќани и има многу голем избор, транспраентни, за стакло , за врати, за мебел,
некои можеш и од каталозите што ги имаат да порачаш ( зависи од количината)
Јас си купив за една стара масичка, нетранспарента темно кафена и супер ми излезе.

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (10.11.2012 23:27:39)

Prografika mislam deka imase tamu...fala ti temjanuska75

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjanuska75

fala...

Во подобро снабдени книжарници сигурно има, а јас имам купувано од оние дуќаните за графика,
што се наоѓаат кога од Партизанска одиш кон Ленинова, односно накај кружниот тек, накај КРУГ кафичот,
тука има неколку такви дуќани и има многу голем избор, транспраентни, за стакло , за врати, за мебел,
некои можеш и од каталозите што ги имаат да порачаш ( зависи од количината)
Јас си купив за една стара масичка, нетранспарента темно кафена и супер ми излезе.

Natuska85 -> RE: Каде да најдам? (11.11.2012 8:59:31)

Елена мислам дека темјанушка не мисли за Прографика туку за книжарите кои се одма спроти Кала на самиот ќош.И јас мислам дека таму можеш да најдеш.

SkCura77 -> RE: Каде да најдам? (11.11.2012 9:21:02)

Девојчиња, а бе се утепав од барање чаршавчиња за бебешко креветче со ластик (140 х 70 см) никаде нема! И во Џамбо и во Стружанка и по локални бутичиња за бебешка гардероба, никаде нема со ластик. Син ми си научи да го трга чарчавчето и секогаш креветчето му е неуредно. Ајде ако некој купил / видел во скоро време, нека сподели инфо... [sm=smiley25.gif]

Ring -> RE: Каде да најдам? (11.11.2012 9:42:20)

A da si poracas da ti sosijat po naracka kaj nekoj sto sie postelnini ?
jas poracuvav od edna zena sto ima dukan kaj pazarceto vo taftalidze , poracuvav obicni bez lastik, ama mislam deka nema da e problem da ti gi sosie takvi.
ako ne najdes vo prodavnica mislam deka i toa ti e dobra varijanta

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Девојчиња, а бе се утепав од барање чаршавчиња за бебешко креветче со ластик (140 х 70 см) никаде нема! И во Џамбо и во Стружанка и по локални бутичиња за бебешка гардероба, никаде нема со ластик. Син ми си научи да го трга чарчавчето и секогаш креветчето му е неуредно. Ајде ако некој купил / видел во скоро време, нека сподели инфо... [sm=smiley25.gif]

Bethany -> RE: Каде да најдам? (11.11.2012 11:21:00)

Јас имам купено од Yisc, уште лани баш за бебешко креветче, не знам сега дали има.....

Bethany -> RE: Каде да најдам? (12.11.2012 20:40:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Јас имам купено од Yisc, уште лани баш за бебешко креветче, не знам сега дали има.....

Ха ха, да се исправам самата себеси, значи во Jysc купив, да не се прашувате тоа некое ново место ли е што го напишав претходно. [sm=jezicek.gif]

Беатрис, многу фала за информацијата за Офис плус. Ќе се утепав од барање додека да најдам, а немаше да ми текне кај да барам и веднаш најдов. [sm=smiley20.gif]

mamicka_26 -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 0:53:50)

Мамички да не знаете каде можам да најдам детски хулахопчиња без стапалце што се машки (не ѕиври туку хулахопчиња)

Luci -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 8:25:18)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka_26

Мамички да не знаете каде можам да најдам детски хулахопчиња без стапалце што се машки (не ѕиври туку хулахопчиња)

Јас такви не сум сретнала нигде до сега, ај баш кажете ако има негде

miana -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 8:40:27)

fala...

Vo Prografika ilivo Image + odma karsi prografika e ..Na leninova

miana -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 8:41:06)

Kupi si obicni maski hulahopcinja i iseci im gi stapalcata i gotovo..Inaku mm ima takvi maski bez stapala [sm=smiley36.gif]

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 9:40:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

Јас такви не сум сретнала нигде до сега, ај баш кажете ако има негде

Јас барав насекаде уште прошлата недела,и нема! Купив после 3 пара , 2 ги исеков и ете ни ѕивричиња[sm=smiley1.gif]

dostickage -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 9:41:18)

Maski kulahopki bez stapaca jas mu kupiv na sin mi lani vo Calzedonia.
Mnogu bea ubavi, mekicki so organski pamuk.Zedov pogolem broj pa gi imam istite i za godinava.

mama toci -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 12:07:42)

fala...

Js folija si kupuvav od Jodi(za boi i lakovi) vo N.lisice,imase dosta golem izbor lani.

Anci 84 -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 12:26:01)

Da ne videl nekoj slucajno od onie kako puzzle sto se ,ama sto se redat na pod,kako gumirani sto se.Neznam dali dobro objasniv,ama ako znae nekoj neka pise.[sm=smiley1.gif]

@Mila@ -> RE: Каде да најдам? (13.11.2012 13:01:16)

Imash voskoro  prodavnici za igracki vo biser konkretno jas imam kupeno a imam videno i vo jumbo tamu se okolu 500 den 8 parcinja a nie vo biser za 300 gi zemavme i voopshto ne smrdat na kinezarija.

temjanuska75 -> RE: Каде да најдам? (14.11.2012 15:37:57)

Во недела ќе одам за Солун, ќе носиме пријатели на аеродором.
На нет гледав Икеа не работи, дали има некој инфорамција за другите маркети што се околку
аеродромот, како Лидл и други маркети што би можела да ги посетам а работат во недела?
Дајте некој предлог зошто летот е рано наутро, па да го искористам денот.
Незнам дали сум офтопик?

Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>