RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Mihaela 2010 -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 9:39:51)

AnnaMolly,pred nekolku dena vo Novo Lisice bev i si kupiv od edna prodavnicka za mene preubavi cizmi,Ungarsko poteklo se epten sum zadovolna za 1600 den...zabelezav imaa i detski cizmi bas gi zagledav za Mihaela,epten bea ubavi,so krzno meraci,bea da ne te lazam ama okolu 550 ili 650 den i mislam deka bea na mat star...prodavnickata se vika Riana

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 10:05:32)

Ајде Михаела те молам во порака пиши ми упатство како да стигнам до таму. Цената ми е одлична, а Мат стар се и прилично квалитетни.

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 11:25:07)

I jas ja baram taa prodavnica, negde vo komsii mi e, ama nikako da se resam da rasetam, mi kazaa deka e negde pozadi zegin (zegin karsi postata), ako mozes pisi mi podetalno...pozz

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 11:27:31)

I dali znaete dali seuste postoi prodavnicata na mat star sto bese na vodnjanska porano?

Mihaela 2010 -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 11:53:34)

Elena znaci ne na zegin zgradata tuku taa do nea ,prodavnicata e od strana na kam market

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 12:16:23)

Cekaj sega, zegin vo noviot del, kaj Ramstore ili zegin karsi postata?

Mihaela 2010 -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 12:32:00)

zegin karsi postata

Џесика -> RE: Каде да најдам? (19.12.2012 12:32:31)

matstar na vodnjanska uste postoi

Love27 -> RE: Каде да најдам? (20.12.2012 2:55:11)

prodavnicata na Vodnjanska postoi no veke ne e matstar sega e so drugo ime, a roba na matstar nemaat robata im e katastrofa(barem taa za deca )pazarska no so mnogu povisoki ceni

amateuress -> RE: Каде да најдам? (20.12.2012 21:02:34)

девојки, да не знаете каде има тенко златно каивче, не поскапо од 300 ден?
не ми се губи време да по бутици да барам, па ако видел некој негде нека пише [sm=smiley1.gif]

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 12:22:40)

Дали некоја од вас девојки била сега брзо во Џамбо, онака накратко да ми каже што има, дали има нешто ново од играчки и слично, или истите стари работи на памет што ги знаеме. Не зборувам за новогодини украси. Да знам дали да одам пошто сигурно е гужба сега пред НГ.

zzaa -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 13:09:46)

bev jas vcera istite igracki se kako i sekogas samo gi rasmestuvat malku da ne izgleda monotono,a ukrasi n.g ima novi i se mnogu ubavi osobeno ti e belite sneskovci,pigvini ali se skapicki.

zzaa -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 13:10:59)

na sutka po 100 denra se

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 13:13:51)

Фала ти на информација ззаа.

elenak -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 22:38:52)

Женски прашањево не ми е каде да најдам,туку како да направам ама не знам каде да го поставам, т.е мислам дека и форумов не е соодветен ама не членувам во друг па така ако некој знае нека ми помогне. Сакам да направам видео како оние на You Tube што се ставаат, со повеќе песни и разни слики да се менуваат и некој текст. Е сега не знам какво програмче ми треба за тоа? И дали може во Power Point? Значи сакам видео направено на компјутер кое може да се изреже на ЦД и да се пушти на ДВД. Многу сакам[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Andriance -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 23:11:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Женски прашањево не ми е каде да најдам,туку како да направам ама не знам каде да го поставам, т.е мислам дека и форумов не е соодветен ама не членувам во друг па така ако некој знае нека ми помогне. Сакам да направам видео како оние на You Tube што се ставаат, со повеќе песни и разни слики да се менуваат и некој текст. Е сега не знам какво програмче ми треба за тоа? И дали може во Power Point? Значи сакам видео направено на компјутер кое може да се изреже на ЦД и да се пушти на ДВД. Многу сакам[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Можеш сигурно, прашај некој пто работи ит или исгуглај..еве сега видов на наша Натушка кумата направила така..

elenak -> RE: Каде да најдам? (23.12.2012 23:44:29)

Андрианче абе главен советник си ми значи [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Цело време се мислам кој може да ми помогне а за чичко Гугле абе на крај памет не ми падна[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Мислам, како можев[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Тенк ју...

Bilence2 -> RE: Каде да најдам? (24.12.2012 23:59:07)

Devojki, dali moze da se najde da se kupi organski zelencuk vo Skopjevo?

lilicka -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 0:46:23)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bilence2

Hmm momentalno tesko periodov da se najde organski zelencuk...kolku i da tvrdi nekoj deka e nema sansi osven morkov,cveklo,brokula i zelka drugo ne pominuva sega bez prskanje sekako vo staklenik so trista otrovi!

topce -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 8:38:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bilence2

во трговски, влезот од страната на Холидеј Ин, има продавница за органска храна. Прво беше на 2 спрат потоа ја преселија на приземје сега пак е преселена ама искрено незнам на кој кат. Меѓутоа има реклама и натпис така да ќе се снајдете ако сакате да ја најдете.
Биокулт се вика продавницата и можете преку фејсбук да ја пронајдете.

mmbucko -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 9:21:27)

Mamicki, imam 2 skafandera za 6-9 meseci ama i dvata se bez stapalca. Bidejki planirame malku na planina ke ni trebaat nekoi popi toplicki. Kade bi mozela da najdam ili mozebi nekoj dr predlog, bitno da mu e toplo na nodzinjata.

miana -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 12:51:32)

Kade da najdam skafander za 5 -6 godisno dete? Im gi znaete li cenite od prilika??
Ke odime na zimuvanje pa ni treba ...

miana -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 15:00:00)

Znae li nekoj da mi odgovori na moeto prethodno prasanje za skafander za dete 5-6 god??
Inace mmbucko vo jumbo ima skafanderi za taa vizrast zatvoreni dole.
Mene mi treba za 5-6 godini dete ???Kaj da baram >?? I koja cena s e?

topce -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 15:20:18)

скафандер за 5-6 години имате во енци менци или подобро да се изразам тоа е скијачко одело.
ние не користиме исцел скафандер бидејќи ми е тешко за облекување и соблекување туку користиме скијачки панталони и зимска јакна. вака разделени, јакна и панталони можете поефтино да си поминете инаку скафандерите за возраст од 5-6 години се од 5.000 денари нагоре.

topce -> RE: Каде да најдам? (25.12.2012 15:22:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mmbucko

Mamicki, imam 2 skafandera za 6-9 meseci ama i dvata se bez stapalca. Bidejki planirame malku na planina ke ni trebaat nekoi popi toplicki. Kade bi mozela da najdam ili mozebi nekoj dr predlog, bitno da mu e toplo na nodzinjata.

видете во оркестра во сити мол, јас лани земав за 600 денари, на попуст тогаш беа, со ракавички и со стапалца за таа возраст.

Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>