|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
25.5.2010 23:08:18   
tereza
изгледа дека само јас и ти сме на форумотuser posted image јас супер сум ми се муабети со некој ама се живо по дома заспаuser posted image а јас догледав Евровизија и сега дремам на нетот... 

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1226
25.5.2010 23:11:39   
Палешка РР
Знаете зошто Чак Норис не доаѓал во Македонија?
Се плашел, зошто Ѓоко Таневски ја имал силата user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1227
25.5.2010 23:15:12   
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Знаете зошто Чак Норис не доаѓал во Македонија?
Се плашел, зошто Ѓоко Таневски ја имал силата user posted image user posted image

хахахахахаааа,се изнасмеавuser posted image и човекот башка го отепаа со зезанции на фбuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1228
25.5.2010 23:18:45   
Bogdancanka
хехехеехехех ах Палеке Палешке ама ме изнасмеа хехехехе
а што денес беше евровизијатаuser posted image лол од која планета паднавuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1229
25.5.2010 23:25:08   
Палешка РР
хаха...и јас си велам што е ваква штама на РР, никој ни да мрдне, дај да провртам на ТВ, кога гледам Евровизија...тотално заборавив user posted image , ама на пресудниот чин на отворање плика, тука бев user posted image

Непосредна врска до пораките: 1230
25.5.2010 23:27:47   
Bogdancanka
јас сега тука се информирав,појма немавuser posted image си гледав Бандиниuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1231
25.5.2010 23:40:24   
jovanka
od tolku obvrski so decata po doma Evrovizija ja zaboraviv user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1232
26.5.2010 8:50:05   
amelbebe
zenski sto e ovaspienje od vas sramota tuuuuuuuu nikoj nema stanete cistite po doma ajdete na laf muabet i malku ogovaranjauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1233
26.5.2010 9:43:32   
Палешка РР
Еееееевееее, слушнав дека викаш и дојдов user posted image , леле едвај сум отворила очи утрово user posted image

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1234
26.5.2010 9:49:37   
arh_diz
Jas stanuvam rano sekogas ama ne se vklucuvam tolku rano

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1235
26.5.2010 12:11:54   
amelbebe
dobro be Paleska sto pravese sinoka ta edvaj si stanala,a ti arh-diz da na cistis po  doma user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1236
26.5.2010 12:15:50   
arh_diz
Necistam ama od navika stanuvam rano 7-7:30 .

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1237
26.5.2010 12:19:22   
amelbebe
i jas stanuvam toa vreme ama pieme kafe so mm pred da odi na rabota

Непосредна врска до пораките: 1238
26.5.2010 12:25:21   
arh_diz
Pa i nie isto pieme kafe muabet i posle toa toj odi na rabota jas doma .
Mada iskreno kazano i na mene nekako mi nedostiga rabotata

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1239
26.5.2010 12:39:36   
amelbebe
da znaes kolku mi nedostasuva rabotata nekako pozivo  se osekav

Непосредна врска до пораките: 1240
26.5.2010 14:03:35   
Bitolcanka
Како сте девојки оваа сончева среда? user posted image Конечно се поправи времето, престанаа дождовите user posted image user posted image user posted image да не го заречам user posted image Што има старо ново? Како си поминувате?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1241
26.5.2010 14:08:06   
Bogdancanka
јас денес супер да се каже работа по дома еден куп али ајде де никако да почнамuser posted image user posted image user posted image али ајде ве поздравувам и да одам да почнам да не ми остане за утре.Утреш куќа некрепиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1242
26.5.2010 14:11:57   
Тања РР
Jaс сум за никаде Битолчанка. Јана од сабајле е нешто кенкава, не дава да ја испуштам од раце, уште не сум ни појадувана а дојде време за ручек. Сега во една рака детето, во друга муслите, пробам да каснам нешто.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1243
26.5.2010 14:13:37   
Bitolcanka
Кога нема работа за жена user posted image Работа колку сакаш, одмор тешко... Но штом се организираме добро сами ќе си најдеме и одмор, а подобар одмор од дружбата на нашата РР не верувам дека има user posted image Јас повеќе на компјутер работам, а кога се вклучувам на РР се релаксирам user posted image И да - секогаш со девизата - Што можеш да завршиш денес, не оставај за утре. / Утре ќе имаш повеќе одмор user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1244
26.5.2010 14:16:05   
Bitolcanka
Не можеш да ја оставиш на некој да ти ја причува Тања? Не е во близина мајка ти или некоја сосетка, пријателка? Можеби сопругот user posted image И јас само бисквити каснав за појадок, гледам помалку леб да јадам...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1245
26.5.2010 14:22:53   
Тања РР
Нема никој близу Битолчанка а и сите со своите обврски се. Мм е на работа до 5, јас сум си сама со Јана.
Требаше денес да одам на семинар ама се јавив и кај мам и кај свеки и никој не можеше да дојде да ја почува 2 часаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1246
26.5.2010 14:26:37   
Julie1
Тања, јас мислам дека најубаво со Јана да си појдеш на семинар другпат user posted image Јаничка ја интересираат такви работи и мирна си е таму user posted image user posted image Ќе има и други семинари!

Поздрав за Јана, да не биде кенкава и да ја остави мамичка да ручка и малку одмори!user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1247
26.5.2010 14:27:57   
Bitolcanka
Те разбирам Тања... Сакаш и ти да си одвоиш повеќе време лично за себе, но не можеш да ја оставиш - уште е малечка. Видов на тикерот - 5 месеци има, така? Ќе поминат уште 5 брзо, нема да забележиш. Добро, нас-слободните и другите со поголемки деца ни се чини за миг порастиле децата на другите луѓе, а вие си знаете како ви е user posted image Сепак, секој период си има предност... Кога ќе порасти ќе го бараш ова време кога беше малечка, нежна, ти се грижиш за неа, се радуваш, играш, потсетувајќи се на твоето детство user posted image

Непосредна врска до пораките: 1248
26.5.2010 14:32:07   
Тања РР
И јас секогаш си велам ќе има и други семинари Јулие, ама мене тие ми се „полузадолжителни“. Морам годишно да посетам одреден број за да можам да ја обновам лиценцата. Здравје, сепак Јана ми е најважна, а во моментот ЕДИНСТВЕНО важна.

Непосредна врска до пораките: 1249
26.5.2010 14:37:41   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Здравје, сепак Јана ми е најважна, а во моментот ЕДИНСТВЕНО важна.

Да, таа ти е приоритетна сега. Се' друго може да почека. Секако, во животот некогаш мора од нешто да се откажеме за некоја друга моментална првостепена работа, но за нешто како што е user posted image нема збор. Анѓелчето е незаменливо, бесценето user posted image user posted image user posted image до тебе и Јана user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime
Jana9

Ime

Marta (20%)

Stefanija (20%)

Angela (40%)

Gabriela (0%)

Magdalena (20%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!