|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
24.5.2010 0:32:15   
nadica
време нема ама ај ако разбереш каде се продава кажи ми и мене user posted image user posted image user posted image за да дипломирам пред ќерка ми да тргне на училиште

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1201
24.5.2010 12:54:24   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

време нема ама ај ако разбереш каде се продава кажи ми и мене user posted image user posted image user posted image

В продавница - маркет - 15 денари е user posted image user posted image user posted image

user posted image

И јас кога немам барам да купам, па го наоѓам - ме чекало user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1202
24.5.2010 14:06:36   
melody
Zenski da ne znaete koga e Evrovizija.Jas ovde nikako da doznaam pa aj vas da ve prasam zosto i moite se neupateniuser posted image A bas bi sakala da gledam i da se zabavljam,a istovremeno i da vidam koi gluposti ke se slucuvaatuser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1203
24.5.2010 14:09:59   
Maca25
Мелоди и јас денес прашував кога е, појма немав. Видов на сајтот дека ќе има 2 полуфинални вечери - на 25 и 27 мај, а финалната е на 29 мај. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1204
24.5.2010 14:13:50   
melody
E fala ti Maca 25 znaci utre gledameuser posted image user posted image user posted image Kako e Nina podobra li e denes

Непосредна врска до пораките: 1205
24.5.2010 14:19:17   
Maca25
Подобра е, нема пролив повеќе, јадеше убаво денес и си поспа еден саат па сега мм ја однесе кај мајка му, да ја видела.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1206
24.5.2010 21:45:47   
Rossana
Utre primame vakcina user posted image Se nadevam deka se ke pomine dobro. Uf edvaj cekam da ja merat kolku e dolga, ne e merena od raganje, se rodi 50 cmuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1207
24.5.2010 21:47:32   
Rossana
Ima nekoj za muabetce? Kako ste mi denes? Jas cel den vcera rabota natamu navamu i denes...

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1208
24.5.2010 22:00:54   
Julie1
Здраво и од мене! Јас се спремам веќе за старт на утрешни работни обврски. Доста беше празнување...

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1209
25.5.2010 10:19:16   
nadica
еве ме мене само да се пријавам жалам што не ве дружам подолго ама се надевам дека ќе се исплати по јунска сесија user posted image
инаку и интернетот ми е потрошен па брзината ме убива ве читам ама одговорите потешко одат user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1210
25.5.2010 10:22:03   
arh_diz
Se odmorivte li od praznuvanjeto

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1211
25.5.2010 11:59:12   
Bitolcanka
Здраво девојки и од мене. Само да ве ѕирнам кратко, ќе ве дружам повеќе попладне. Да не знае некој каде се наоѓа буквата и со надреден знак (`) над неа? За с знам, но за и не можев да најдам. Можеби до фонтот е, не знам. Се обидов, променав неколку, но не успеав...

П.С. Маца, добар е предлогот на Тања за семинарската работа, и јас се сложувам. Добро е темата да е поткрепена со факти, цитати. Такво нешто (извор за корумпираноста) полесно ќе најдеш на интернет.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1212
25.5.2010 12:14:00   
Палешка РР
Во Word документ оди на Insert=>Symbol и таму избери. После каде и да копираш ќе излезе. Ајде кажи дали успеа?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1213
25.5.2010 12:29:01   
Bitolcanka
Знам дека таму се симболите, но симболот за буквата и со надреден знак не можам да го најдам :( Како што има буква е со надреден знак - è (сè) би требало да има и за и, но најдов само и со акцент - í (во Word ми е преку Mac C Times и, затоа тука излегува латинично). Ок, фала Палешка, сепак, не е многу итно, ќе го оставам за подоцна. Ќе се помачам, ќе најдам user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1214
25.5.2010 14:18:06   
Rossana
Добар ден, како сте? Ние денес бевме на вакцина, примавме хиб и досега се е добро Сара спие, јас и Сара сме кај мајмами, веројатно ке останеме неколку дена затоа што почина свекор ми user posted image user posted image user posted image , па поретко а можеби и ич нема да ве читам а толку ке ми недостогатеuser posted image Сега се одјавувам затоа што треба да си одам. Ве поздравувам... Се читаме за 2-3 дена

Непосредна врска до пораките: 1215
25.5.2010 15:08:44   
Maca25
Росана прими сочуство за свекор ти! баш ми е жал.

А битолчанка темата ми е многу опширна, има многу за пишување, до сега само 3 случаи на корупција user posted image , а другите како да нема...хахаха. Јас копав по инернетот овие 2 недели, па сега ќе се фатам за пишување. Имам проблем да почнам, а кога ќе почнам може и за 2 дена да ја напишам. Мојава прфесорка сака се да е поткрепено со факти, да нема измишљотини user posted image и  најважно од се да не е плагијат- сака да види јас што мислам и како се изразувам. Направив мала анкета меѓу бившите колеги од факс, па и таа ќе ја вметнам.

Непосредна врска до пораките: 1216
25.5.2010 15:19:54   
arh_diz
Rossaana primi socustvo za svekorot
I jas sum denes razocarana si otidoa snaa mi i malata cel den si placamuser posted image user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1217
25.5.2010 15:44:59   
Тања РР
Rossana сочувство за свекорот. Нека почива во мир.

Што е денес со сите нас. Мора да има нешто во воздухот. И јас сум тажна и сакам да плачам но се воздржувам. Денес почнавме со физикална терапија за Јана.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Непосредна врска до пораките: 1218
25.5.2010 17:53:31   
Bogdancanka
Росана прими искрено сочуство за свекорот и загубата!

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1219
25.5.2010 17:56:47   
Bogdancanka
Арх_диз срц ајде разведри се ние сме тука за тебе,знам дека не е исто али се надевам барем малку ќе те разведимеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе срц и за ангелчето во твоето стомаче

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1220
25.5.2010 18:13:37   
Bitolcanka
Росана многу ми е жал за свекор ти, прими сочувство од мене пријателке user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Таков е животот, непредвидлив user posted image user posted image user posted image Многу ќе ни' недостигаш, те сакаме user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1221
25.5.2010 18:22:16   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Што е денес со сите нас. Мора да има нешто во воздухот. И јас сум тажна и сакам да плачам но се воздржувам. Денес почнавме со физикална терапија за Јана.

И мене не ми е нешто денот денес. Можеби не тажна, но бесна, нервозна бев (до пред некој час). Ме изнервира 1 моја братучетка. Требаше да се најдиме. Ја чекав на сред пат цел час како будала, не дојде... user posted image user posted image user posted image Сега сум кај дечко ми и благодарение на него сум малку поведра. Јас ве дружам, тој гледа тв user posted image Денес имав привилегија, ми приготви јадење, душичка е. Чувствувам дека јас сум полошата user posted image

Топли прегратки до Арх_диз, Тања, Богданчанка и сите наши присутни РР-ки и останати за убаво расположение user posted image user posted image user posted image Животот е еден, не знаеме што носи утрешниот ден. Да го користиме секој ден, секој миг најдобро што можеме...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1222
25.5.2010 18:27:32   
Bitolcanka
Добро си постапила Маца. Ќе биде, со малку повеќе труд, посветеност и сериозност ќе ја направиш. И јас се нервирам со менторот за магистерскиот труд - постојано го чекам, се нешто зафатен е user posted image + тежок човек = непријател, можеш да замислиш... Секој со проблемите, но мораме да се бориме.

Непосредна врска до пораките: 1223
25.5.2010 23:00:48   
tereza
има ли некој за муабет во овие доцни часовиuser posted image ајде дружете ме женски,како сте,што си правите ааааuser posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1224
25.5.2010 23:03:46   
Bogdancanka
еве ме мене тука сумuser posted image како си ми ти денес срц?

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

избор на име
fancycaci

..ве молам за помош околу име за нашето бебе

Матео (42%)

Максим (58%)

Број на сите гласови: 173

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!