|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
28.5.2010 2:09:04   
Viktori
добра ноќ :) отидов и јас.... утре во училиште, кој ќе станеuser posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1301
28.5.2010 7:12:26   
Rossana
Blagodaram...

Dobro utro, kako ste? koj gledase evrovizija? kako pomina Makedonija? Navistina Shekerezad zavrsila? Sto ima novo ove? Mi nedostigavte... user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1302
28.5.2010 7:24:55   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Samo da Ve pozdravam na kratko pa se nadevam deka utre ke imame poveke slobodno vreme da se druzime poveke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ananikoool   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1303
28.5.2010 7:48:49   
jovanka
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1304
28.5.2010 8:06:51   
jovanka
user posted image Denes castam imam ubav povod rodenden pa prvata torta za rr.user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1305
28.5.2010 9:04:07   
tereza
драги мои оваа недела ми беше посебна затоа што ми понудиа и прифатив работа,за комерција и маркетинг,пресреќна сумuser posted image user posted image user posted image user posted image и оваа среќа ја споделувам со кој друг ако не со моите пријателки од рр-јаuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1306
28.5.2010 9:29:56   
amelbebe
sreken rodenden Jovanka.Srekno vrabotuvanje Tereza  samo sreka da ne prati site user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1307
28.5.2010 9:39:39   
arh_diz
Sreken rodenden Jovanka  da bides ziva i zdrava
Srekno vrabotuvanje tereza

Биди тоа што си

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1308
28.5.2010 10:06:47   
Палешка РР
Лелеееее колку радостиииииииии !!! user posted image
Маца положила, Тереза се вработила, на Јованка и е роденден, со среќа на сите! user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 28.5.2010 10:07:10 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1309
28.5.2010 10:09:40   
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Лелеееее колку радостиииииииии !!! user posted image
Маца положила, Тереза се вработила, на Јованка и е роденден, со среќа на сите! user posted image user posted image user posted image

ова е среќна неделаuser posted image честитки на Маца за положените испити, а Јованка драга среќен,најсреќен роденденuser posted image user posted image user posted image
Денес дефинитивно сум полна со позитивна енергијаuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1310
28.5.2010 10:11:02   
Maca25
Честитки до сите!!!!! user posted image user posted image user posted image Што убаво ни тргнала неделава!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1311
28.5.2010 10:12:42   
Natasha5
Честитки и од мене.Само убави работи да се случуваат

Непосредна врска до пораките: 1312
28.5.2010 10:12:48   
amelbebe
cestitki Maca za polozeniot ispituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1313
28.5.2010 10:15:48   
Maca25
Фала, сега имам уште 2 за полагање, да седнам и да го згреам столчето.
веќе 2 недели Нина ја чуваат мајка ми и тетка ми, за да можам јас да учам. Едвај чекам да оздрави убаво и да си оди во градинка.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1314
28.5.2010 10:22:07   
amelbebe
samo cestitame ,a nikoj ne ne casti vo barot lele ama ste skrzaviuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1315
28.5.2010 10:33:09   
Maca25
Ајде во барот, јас частам!!!

Непосредна врска до пораките: 1316
28.5.2010 10:50:41   
majka 79
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Фала, сега имам уште 2 за полагање, да седнам и да го згреам столчето.
веќе 2 недели Нина ја чуваат мајка ми и тетка ми, за да можам јас да учам. Едвај чекам да оздрави убаво и да си оди во градинка.

cestitam za polozenit ispit!!!! so lesno da gi polozis i ostanatite 2.
sto studiras?

Непосредна врска до пораките: 1317
28.5.2010 10:56:58   
Maca25
Толкување - германски и англиски, на Катедра за превод и толкување.

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 1318
28.5.2010 16:22:19   
amelbebe
dajte kafe i da udrime malku muabet i da se odmoram od se tuuuuuu ne moze covek da se docisti

Непосредна врска до пораките: 1319
28.5.2010 16:38:57   
Bitolcanka
user posted image

user posted image

Еве, повели пријателке, послужи се user posted image Како ми си инаку ти? Заврши со чистење? Одмарај сега, доста работеше user posted image
Гледам денес сите имаат некој повод за частење. Не сум исклучок и јас user posted image
В понеделник ќе ја пријавам темата за магистерскиот труд со тезите (конечно по 4 месеци подготвување, чекање потврда), а како награда за тоа - изненадување од дечко ми - ми купи мобилен user posted image user posted image user posted image Утре планирам да уплатам - 100 евра сега, а другите 200 пред одбраната (не се малку, но за убаво да е), а в понеделник да ја пријавам и да го чекам првиот наставнп-научен совет да ми се прифати темата. Изјавете желба, частам што сакате user posted image user posted image user posted image user posted image Денес сум SO HAPPY user posted image user posted image user posted image

Честит роденден Јованке, среќно вработување другарке-Тереза (должиш частење user posted image ), добре дојде Росана user posted image user posted image user posted image и честитки за положениот испит уште еднаш Маца, да ти честитаме и за останатите 2, па за дипломска user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1320
28.5.2010 16:53:33   
amelbebe
dobra sum epten so kafeto preubavo kafe si napravila  i so sreka da se sluzis so mobilniot i pobrzo da ni magistrirasuser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1321
28.5.2010 16:58:13   
Bitolcanka
Ти благодарам мила. Ти да частиш за веридба на син ти наскоро и за станување свекр(и)ва user posted image Колку што сум сфатила не е далеку тој ден user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1322
28.5.2010 17:01:08   
amelbebe
a ni se blizi srcka i toj den nestrpliva sum da stanam sveki  vo juli ni e veridbata uste datata ne ja znam ama mu se molam na gospod da pomine ok

Непосредна врска до пораките: 1323
28.5.2010 17:07:48   
Bitolcanka
Секако дека се' ќе биде во ред мила, без гајле user posted image Возбудена си што млада ќе станеш свеќи и баба, претпоставувам user posted image Секој кога ќе му дојде тој ден - некому порано, некому - подоцна. Најбитно е да сме сите здрави, живи и весели. На секој му стои некаде среќата, Бог за секој од нас има некаков план.
... Ќе бидеш млада свекрва и поинаков однос ќе имате со снашката од повеќето такви релации - снаа-свекрва. Помлада пријателка, преубаво user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1324
28.5.2010 17:12:50   
amelbebe
za baba rano e ,ama ako bide neka bide ke uzivame vo zivotot iuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

izbor na ime
srekna trudnica

koe od slednive iminja najmnogu vi se dopaga???

luka (40%)

stefan (31%)

marko (29%)

Број на сите гласови: 184

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!