|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
27.5.2010 10:09:36   
amelbebe
ajde dajte eden kafe muabet,sto pravite kako ste do kaj ste kako ste ,sto ima novo kaj bebusite ,trudnicite nemazenite,nas posle 2 meseca denes mi se javija od slavej za da gi zememe sandalite na Amel sramota

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1276
27.5.2010 10:12:08   
arh_diz
Dobro sto vi se javile mozele i da ne vi se javat.
Vremeto i denes e bezveza tuka vrne ke okapam cel den doma

Биди тоа што си

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1277
27.5.2010 10:13:31   
Палешка РР
Ќути ко` не ти се јавија на зимо, па во снег да ги носеше user posted image

Ништо јас, ме тера малер од вчера, кога спростирав алишта ми падна еден чаршав долу, па слегував да го земам, па го плавев...и така user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1278
27.5.2010 10:21:36   
amelbebe
kaj nas vremevo e mnogu ubavo sonce gree taman otvoren mi e prozorot i si gi slusam pticite kako cvrcat,eh mene Paleska pred 3 d3na staviv bel ves vo masina ,pa ima nekoj spoj ja iskluciv mi ostanaa vnatre pa go cekam mm da ja sredi vesot mi se usmrdi vnatre a polna so voda ne mozam da ja otvoram

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1279
27.5.2010 10:47:18   
amelbebe
zaboraviv za vcerasniot maler kerka mi pri brisenje na sporetot go ukjuci ama staklena povrsina i ne se gleda pod tengere mi ja izgore SPAGETATA so merak sto si ja varev i mi go izgore novcanikot so pari i toa poslednite sto gi imavuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1280
27.5.2010 10:51:00   
Палешка РР
Ајде бегај малеру, ишшшшш user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1281
27.5.2010 13:15:49   
melody
Tuka luge ne se dise ke ispocrkame od toplinauser posted image Samo stanov mi e nekako ladnicok pa toa seuste me tesi inaku.....

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1282
27.5.2010 13:41:13   
Bitolcanka
Hi girls, како сте денес? user posted image Што ќе се пофалите/пожалите? user posted image user posted image user posted image melody и тука е пекол. Пред малку си дојдов, се сварив ... Пред 2-3 дена беше доцна есен, сега како во средината на јули да сме user posted image

Ме болеше главата, се соземав со кафе и сокче - orange. Повелете, послужете се

user posted image

user posted image

Инаку бев во центарот, печатев нешто (си потрошив парички user posted image ), па на факултет, па пак во фотокопирница (немаа печатач во боја) и назад дома пешадија. Да ве ѕирнам и одморам, па ќе се туширам, ќе поработам нешто и приквечер пак ќе излегувам ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1283
27.5.2010 13:43:05   
majka 79
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

i mi go izgore novcanikot so pari i toa poslednite sto gi imavuser posted image

lele istoto mi se ima sluceno samo sto jas bev vinovnikot. namesto ringlata kade sto mi bese staveno tengereto sum ja uklucila ringlata kade sto go ostaviv paricnikot. smeski bev so do pola izgorenite pari, duri probav i vo trezor da gi zamenam. ama nisto, ne uspeav ne mi gi zamenija

Непосредна врска до пораките: 1284
27.5.2010 13:44:21   
jovanka
user posted image user posted image
Koj e za osvezuvanje neka poveli i onaka e mnogu toplo

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1285
27.5.2010 14:04:59   
Bitolcanka
Ооо Јованке, јас сум ЗА user posted image Одличен избор - едно освежувачко коктелче добро би ми дошло user posted image user posted image user posted image

Majka79 и Амелбебе се случува. Навистина ќе ти биде криво, постојано ќе се обвинуваш себеси, но на крајот мораш да се помириш. Мене ми имаше загинато мобилен телефон порано (го заборавив во нет-кафе, по 1 минута кога се вратив да видам - го снема user posted image ), но не се нервирав толку, како за изгубени 200 денари user posted image user posted image user posted image Материјалните работи сепак се обновливи, а останатите не (љубов, среќа, здравје, разбирање и почит од најблиските...). Помислете дека сте ги дале на беспомошни, сиромашни лица и многу полесно ќе се чувствувате user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1286
27.5.2010 14:16:36   
melody
Ubavo mi dojde od ova Jovanka sto posluzi.Inaku jadam edna cudna resanauser posted image pa koj e za neka poveli.A Bitolcanke vikas vo Mk toplo e ,no nema sansi so ovde.Koga odevme da jademe vo restoranot okolu 11:30 takva zapurnina cuvstvuvav lani vo juli.Ni livce da se pomrdne od sto nemase veter onaka odis i mislis se zadusuvas.A sega duva so otvoren prozor sum doma i zavesata se mrda a kerka mi sednala pred nea i ja gleda zacudenouser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1287
27.5.2010 14:26:27   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

A sega duva so otvoren prozor sum doma i zavesata se mrda a kerka mi sednala pred nea i ja gleda zacudenouser posted image

Душичка мила. Бакнежи до неа ******** Вистина, тука е варница. Битола е позната по студените зими и жешките лета. Нагли промени, човек да не знае како да се облече. Но ние тукашните се навикнавме ... Крајот не ни' се наоѓа - се жалиме и одвај чекаме да помине зимата, а потоа во лето ја бараме user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1288
27.5.2010 14:30:06   
amelbebe
ajde da ne se zalime do vcera ladno a  denes pekoluser posted image

Непосредна врска до пораките: 1289
27.5.2010 15:02:51   
nutelizza

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Tuka luge ne se dise ke ispocrkame od toplinauser posted image Samo stanov mi e nekako ladnicok pa toa seuste me tesi inaku.....

Melody znaes li kade e hotelot PORTO BELO vo Antalija. Bev tamu na odmor vo juli.... i bese mnogu tesko vreme zaradi visokata vlaznost na vozduh.
Ama moreto e zakon

Непосредна врска до пораките: 1290
27.5.2010 15:06:46   
arh_diz
nutelizza ti si go odbrala najlosiot period koga e najtoplo. Jas i mm bevme kraj na Septemvri vremeto super ni se pogodi. Vo Alanja nie bevme vo Royal Vikingen Resort $ Spa super si pominavme.

Биди тоа што си

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 1291
27.5.2010 15:15:43   
melody
Nemam pojma nutelizza kade se naoga hotelov zatoa sto Antalija e golem grad pa moze nesto malku pogolem od Skopje,a jas bas i nemam mnogu moznost da go zapoznaam ubavouser posted image E juli ne se ide na odmor tuka znaes i samata .Maj e ubavo vremeto ,no moreto e ladno.Mislam juni e najpogoden i septemvri zatoa sto vo juni pocnuva zeskoto ,a moreto e seuste ladnicko,a septemvri e povtorno nesto slicno na juni samo sto moreto e banja.Edna rabota ne mi se dopagase na taa plaza kade jas odev moreto bese necisto mnogu i toa uste krajot na maj polno so trevki kako pred dozd ,a jas koga ke go vidam toa cela se ezam i ne mi e da vlezam da se banjam.

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 1292
28.5.2010 1:06:37   
Maca25
Да ви се пофалам- денеска положив еден испит и тоа со 8!!! Немав многу време за учење, ми го закажаа од денес за утре и синоќа од 12 до 3 читав нешто и ете си положив. Сега ми останува уште еден следната недела и еден на 15 јуни. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1293
28.5.2010 1:14:08   
Bitolcanka
Честитки Маца user posted image user posted image user posted image Преубава вест, баш се радувам за тебе user posted image user posted image user posted image Полека, се намалуваат user posted image user posted image user posted image Ај за брзо да частиш за диплома user posted image
Еве сега нешто од мене за испитот user posted image

user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1294
28.5.2010 1:16:59   
Maca25
Фала, фала!!!! Едвај чекам да поминат испитиве и да знам дека тој дел ми е завршен. После дипломската полека ќе си ја правам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1295
28.5.2010 1:17:56   
Viktori
Браво Мацо!!!user posted image user posted image user posted image
Ајде дипломска наскоро, па на частење user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1296
28.5.2010 1:23:43   
Bitolcanka
Да го прославиме овој успех - девојки која е за црвено вино? Одамна не сум пиела ... Подготовка за викенд, не е лошо, што велите? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1297
28.5.2010 1:27:03   
Maca25
Обавезно ќе има частење!!!! Ептен ми се товар испитиве!!!

Леле да знаете колку се плашев за овој испит, дека нема да го положам, затоа што ми е еден од стручните - консекутивно толкување од англиски на македонски, а не сум толкувала може 2 години. Ама ете добро поминав!! Знам дека можев и подобро, но навистина немав време за вежбање. Вчера ми кажаа дека денес ќе биде испитот, седнав малце повежбав некои симболи и отидов.

Ај се надевам дека и со другите ќе поминам вака лесно!

Непосредна врска до пораките: 1298
28.5.2010 2:02:52   
Viktori
Мацо, ќе си легнеме ли??? user posted image user posted image user posted image
Касно, овај... рано не фати user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 28.5.2010 2:03:51 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1299
28.5.2010 2:07:50   
Maca25
Леле ќути, сега видов колку е саат!!! Мислев дека е 12 па да тркнам до Зегин по влажни марамчиња. Ама какво идење у 2 саат!!! Одам да спијам! Добра ноќ.

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ste zavisni od interenet?

Da (60%)

Ne (20%)

Ponekogas (20%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!