Snowhite RR -> RE: Муабетчилница:-) (21.6.2010 15:46:30)
|
Јас со закаснување, ама Битолчанка, прости ми мила, ама мислам дека премногу значење си и придала на таа жена, чим цела тема се отворило овде, значи дека вреди таа[sm=zmeden.gif] Јас имав слична ситуација, кај мојата најдобра другарка на свадба седев на иста маса со човекот кој буквално ми го уништи животот(барем тогаш така мислев), кој во моментите кога најмногу имав потреба од него и неговата подршка ми го заврти грбот, и целиот свет ми се сруши, сите планови што ги имавме со мм ни пропаднаа под вода. Но јас не дозволив ниту таа вечер да ми ја уништи, цела вечер бев расположена и играв и не ни седев на масата, па да морам да го гледам и да се потсетувам што ми направи,иако скоро се случи тоа, па не ни дозволив да застанам тука со животот, продолжив да го живеам и многу убави работи доживеав за кои не ни сонував. Некои луѓе едноставно не вредат да се замараме за нив. Маца пиши како ти поминал првиот работен ден [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] за сите
|
|
|
|