Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Сите нови членови кои сакаат да се дружат слободно нека ни се запишат во листата.Нема никаква врска дали се членови од пред три месеци или од пред три дена. Затоа ајде, пријавувајте се за дружењето
Најдраго мои, сакам да ве информирам дека нашето дружење воедно сакаме да го направиме и како акција да собереме алишта, играчки, било што мислите дека вам не ви треба...за да донираме во Црвен крст или Во дом за деца без родители(ќе се договориме деновиве). Ме интересира дали ви се допаѓа оваа идеја? Јас секако имам подготвено алишта и играчки. Ваше размислување и идеи?
Браво за идејата, јас вчера дадов некои алишта чисто нови само еднаш ги имам облечено на луге кои мислам дека им требаат, подолго време размислувам на таа тема и ете Еленче ти си ми иницијатор, (секогаш барам иницијатор)може да собереме работи кои не ги користиме а би им помогнале на други луге
Мами доколку имаш нешто од Лука, за кое сметаш дека во иднина нема да ти треба, било алишта, играчки, спакувај и на 19 донеси ги на нашето дружење.Инаку еве апел до сите кои сакаат да помогнат некому кому навистина е потребна облека, играчки...нека дојде со нас на дружењето, ќе се запознаеме, дружиме и даруваме
Ајде кој ке ни прави друштво во недела?значи договорени сме во игротеката Том и Џери кај што беше првото дружење од 18 до 20 часот..засега сме тие: Агнес77 Мами Елена Боцко Julie natasha кој доага уште? И новите членови се повеке од добредојдени, таман ке искористиме да се запознаеме.. и нормално не заборавајте- ке собираме алиштенца, детска опрема која веке не ви е потребна за да ја донираме подоцна некому кому навистина му треба
еден нов предлог може? зошто на ова убаво врме да се затвораме во игротека????дајте подобро да отидеме во парк, ке им земеме топки на децата ке си играат, ке трчаат на чист воздух,а ние мамичките ке си правиме пикник на трева...трудните на клупа за да не ни треба после кран за да ги дигнеме и плус ке ја прошетаме Агнес малку...Што викате? ви се допаѓа? Незнам за вас ама мене ич не ми се седи на затворен простор
И јас сум дефинитивно за.Ајде останатите кои се пријавија дали ви се допаѓа предлогот.Мислам дека и за Агнес тоа би било супер, да и покажеме нешто повеќе од Скопје Занчи ја менуваме локацијата, дружењето да биде во Парк.
не знаете колку ми е жал што нема да можам да дојдам зошто сум на работа а баш ми се свиѓа идејата за собирање на стари работи за помош. И уште повеке ми се допага идејата на мами! се надевам убаво ке си поминете. и ке ја поздравите Агнес77 и од мене, така? за сите!!!!
Мили мои, сите знаеме дека Агнес доаѓа во Македонија бидејќи во недела има неодложни обврски, затоа дружењето се одложува за во понеделник од 18 до 20 часот, ок? Дали ви одговара?
< Поракaта ја уредил Julie -- 17.7.2009 14:36:36 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.