Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 21.1.2012 21:53:23
*viva*
se sprema za na rabota....
(Одговор на членот Annet )
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 21.1.2012 21:58:09
Bogdancanka
si sedi so dever mi i pijat kafe
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 21.1.2012 22:04:12
AnnaMolly RR
Му носи јадење на кучето.
_____________________________ Live and let live
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 21.1.2012 23:51:40
Natuska85
Спие до мене
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 22.1.2012 0:27:30
mamicka87
na rabota e...
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 22.1.2012 12:23:32
mila mama
Ја спрема Е. за шетање. Менува пелена и ја пресоблекува.
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 22.1.2012 22:41:31
Luci
На работа е
_____________________________ Рани куче да те лае!!!
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 22.1.2012 22:58:49
Maca25
спие...мислам дека цел ден го преспа...
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 22.1.2012 23:14:27
Палешка РР
Пушта музика од 53` и ми оди на нерви
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 28.1.2012 23:14:13
Bogdancanka
nesto mi fuci malo je nervozan
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 28.1.2012 23:16:52
AnnaMolly RR
Јаде.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 28.1.2012 23:17:10
stela
vo wc e, ke si legnuva
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 29.1.2012 11:23:19
arh_diz
Gleda tenis
_____________________________ Биди тоа што си
(Одговор на членот stela )
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 29.1.2012 11:31:04
Natuska85
И мојот гледа тенис .
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 29.1.2012 11:33:38
Maca25
уште спие...пробавме со Нина 2 пати да го разбудиме ама не ни успеа
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 29.1.2012 11:34:04
Snowhite RR
Го чува М, зашто јас сум на работа Барем така си велам, освен ако го нема однесено или ја нема викнато свекрва ми да го варди
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 29.1.2012 12:39:18
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR уште спие...пробавме со Нина 2 пати да го разбудиме ама не ни успеа Да беше дома, и мојот ќе спиеше. Ама на работа е.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 31.1.2012 11:44:24
vezilka RR
Денес и утре мажле има слободни денови и се чуваат со Никола. Му се јавувам прееска му викам како сте, а тој ми вели, идилично, хе,хе, одамна не се чувале по цел ден, од октомври некаде.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 31.1.2012 12:13:28
Maca25
ја чува Нина. како што читам овде, маживе наши немаат проблем со чување на деца.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 7.2.2012 13:18:10
vezilka RR
И овие два три дена пак ќе се чуваат со Никола, има некој ден слободен па си ги зема да не го мкнеме детево до кај моите по снеговиве. Многу им било убаво заедно, се шеткале на снегот, праеле снешко..дури и им љубоморам.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 8.3.2012 21:38:59
Bogdancanka
гледа филм Езел и ми нареди да седам таму каде што сум, да не му се мафтам пред ТВ
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 8.3.2012 21:46:13
Pepelaska *
Поправа еден мобилен а Мартин му ја грабнал картичката и ја фрлил во кантата за ѓубре, едвај ја најдовме
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 8.3.2012 21:49:22
mamicki
Go uspiva bebeto, te se uspivaat eden so drug
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 8.3.2012 21:59:43
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR гледа филм Езел и ми нареди да седам таму каде што сум, да не му се мафтам пред ТВ Мојов гледа те Езел, те фудбал. Обавезно му е Езел, ретко го пропушта.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 8.3.2012 22:03:35
Bogdancanka
море мојов нема шанси да го пропушти му доага да ме врзи за стол само да не му шетам пред ТВ а што убаво најде во филмот
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?