Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 30.12.2009 22:42:40
pacuvce
Mojot gleda Veliki brat,zatoa sto toa im bilo glavna tema za razgovor so prvoto kafe na rabota,pa da bil vo tek...Zamislete bre,uz kafeto komentiraat za Seherezad i Veliki brat... Sto se slucuva so ova mazive???
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 1.1.2010 20:10:28
ananikol
Mm vo momentov spie,sabajle vo 6 si legnavme.Jas pospav malku podolgo ama toj morase da stani okolu 12 da im stavi nesto na gostite da kasnat.Aj uste eden saat pa ke go budam
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 2.1.2010 1:05:47
mica
mazotmi pak vecerva e dezuren pak e na rabota skoro cela nedela ne go vidov od sto bese prezafaten na rabota vecerva pak mi zamina:((mng mi nedostiga iskreno:((
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.1.2010 15:00:30
Еца
леле како сум го исплашила сега мм, уште му се смеам а и децата со мене. Беше во купатилото менуваше сијалица и кога да излезе јас му се сокрив до врата, тој онака опуштен излегува и јас кога скокнав се пресече еве Мартина и Даце му шмрцкаат на увце
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.1.2010 15:14:34
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Da, da Bebice, epten se izmoreni...na mojov mu e od šopingot- epten mrazi, ama so mene nema izbor
Of lele jaden on A mojov e umoren posto sinojka do 1h im pomagase na komsiive se poplaveni pa ja ipumpavale vodata.Mnogu dozd ovde vo Belgrad imase i nekoi delovi se se poplaveni.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.1.2010 15:16:21
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Of lele jaden on A mojov e umoren posto sinojka do 1h im pomagase na komsiive se poplaveni pa ja ipumpavale vodata.Mnogu dozd ovde vo Belgrad imase i nekoi delovi se se poplaveni.
Kaj nas pa mnogu sneg...ušte dožd fali i se da se istopi i pak poplavi...i prirodava malku spoulave
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.1.2010 15:20:22
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Of lele jaden on A mojov e umoren posto sinojka do 1h im pomagase na komsiive se poplaveni pa ja ipumpavale vodata.Mnogu dozd ovde vo Belgrad imase i nekoi delovi se se poplaveni.
E draga veke od ponedelnik najavuvaat sneg vo Belgrad, A nivoto na Sava i Dunav sekoj den raste.Jadni ovie moi komsii, a i jaden mm nenaspan. Zatoa sega go ostavam da spie. Kaj nas pa mnogu sneg...ušte dožd fali i se da se istopi i pak poplavi...i prirodava malku spoulave