shell -> RE: Што и подаривте на саканата по породувањето? (12.7.2012 17:41:33)
|
После две изгубени бебиња, една рака инвитра и отприлика толку инсеминации, неколку операции, испитувања и чепатења по клиники и гинеколози стигна нашето прекрасно бебе [sm=bravo.gif] ??? Првиот подарок....доцнење кога требаше да не земат и оставање да ја барам и почестам јас докторката и екипаат оти нему му било непријатно[sm=zmeden.gif] . . ??? Втор подарок....многу чести замерки и недоверба околу одгледувањето на нашево бебе [sm=smiley13.gif] . ??? Трет подарок....повлекување и оддалечување[sm=smiley13.gif] . ??? Четврт подарок....после околу 3 месеци идеја за развод[sm=smiley19.gif] . ??? Петти подарок....после 5 месеци не сака да спие со нас во соба[sm=smiley19.gif] . ??? Шести подарок....после нешто повеќе од седум месеци од раѓањето на нашево бебе не остави и си замина [sm=smiley19.gif] . . . ??? Седми подарок....тужба за развод после 17 години заеднички живот . . ??? Осми подарок....развод!!![sm=hudicek1.gif] Не знам колку ??? подароци уште ме очекуваат[sm=zmeden.gif] Инаку, и јас не бев материјалист и не се залагав да добивам подароци (бев убедена дека имам многу повеќе од материјални добра), но сега, сега гледам дека не вредело, не сум била во право воопшто и понекогаш жалам што сум дозволила многу моменти да не бидат на тој начин одбележани...така можеби ќе почувствував кога чувствата згаснувале и се сменувале.
|
|
|
|