cleo -> RE: Последните недели, или денови пред пораѓај (23.6.2012 16:54:07)
|
Odlicna tema..da si se isplacam ovde [sm=smiley19.gif] iako mora da napomenam deka do pred nekolku dena uzivav bukvalno vo bremenosta. Nooooo....za zal pocnaa makite i toa: otoci na stapalata - kaj od gorniot del na stapaloto, pa sega i peticata mi e otecena [sm=zmeden.gif] - ne mi se veruva deka ova e mozno [sm=zmeden.gif]. Spienje - ni pod razno - na leva strana srceto ke mi izleze od brzo bienje, a i gubam zdiv, od desno bebuska kloca rita, ne i e udobno, na grb ne ni pomisluvam iako mi bese najprijatno, ama sega kako da nosam tovar od 100 kila. Ako uspeam da sklopam oko nekoj pola saat-do saat se budam ziva voda prepotena osobeno vo delot na vratot [sm=zmeden.gif]. Kiselini me ubija-ne se trpat vekje osobeno navecer, iako vnimavam mnogu i ne jadam posle 18 casot. Zeskovo me utepa, ama aj toa site go osekjaat...I neznam uste sto drugo ke mi se sluci, ama i pokraj se dusava mi pee. Edvaj cekam da si go vidam moeto malecko sonce. No, rano mi e, tek teram 34ta nedela. Pozdrav i gushki do site idni mamicki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|