Annet -> RE: Последните недели, или денови пред пораѓај (25.6.2012 16:39:52)
|
tanjuskaaa so lesno mila,se se zaborava,ke vidis,ke se porodis otok veke ke nema.odmori si ja snagata i dusickata,sleduvaatnespieni noki,ama slatki najslatki na svet;-))))) ИЗВОРНА ПОРАКА: tanjuskaaa offf od kade da pocnam na ovaa tema, jas sum 39 nedela, kraen termin na 1vi Juli-da me prasase nekoj na pocetok mislev deka do sega sigurno ke se imam porodeno. Otocite si prodolzuvaat so zgolemen intenzitet i nisto ne mi pomaga, gi imam od 27-28 nedela pa navamu i toa konstantno, i race i noze/stapala (nosam obuvki 2 broja pogolemi-bez majtap). Do 37 nedela mislev deka mi e tesko i bolno, no togas svativ deka lesno mi bilo, bebco mi tropa sekoja nok so glavceto vrz grloto na matkata (pokraj drugite dvizenja), vo WC na sekoi 30min, a odvaj legnuvam i stanuvam. Kiselini imam ponekogas, a do skoro neznaev sto se, za malku sto ne otidov na brza pomos :) Drugo sto da vi kazuvam :) utre sum na doktor i se nadevam deka za brzo ke bide rabotata pa da si go vidam sonceto...a dotogas ke se potrkalam uste malku :) pozz mamicki i drzete se skoro na kraj sme
|
|
|
|