Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 8.9.2012 18:43:59
temjana
Девојки ајде ако некоја имала вакво искуство нека ми каже дали е нормална ваквата појава. Значи уште на самиот преглед во четвртокот почнав да крварам и докторот ми рече дека било нормално да не паничам бидејки грлото ми било спремно и подмачкано. Е сега рабоотата е во тоа што јас це тој ден убаво си крварев. И еве веќе два дена од тогаш имам исцедок темно црвен всушност повеќе е кафеав лепливо густ Бебето го чувствувам како мрда нормално не како порано но сепак тука е па затоа и не паничам и си велам да не одам непотребно по болници. Пишете доколку и кај вас било вака
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 8.9.2012 23:00:08
TanjaS
Dusi moi konecno se porodiv na 6ti vo 11:26 h .Posle 4 dena provokacii so toa tabletite nivni jas ne se otvarav i bidejki proagaa 2 nedeli celi od termin , se odlucija za carski .Sega sme veke doma so Marko denes ne pustija i si se guskame.Inace 3270kg i 52sm e najcekaniot srcus :) Fala Vi na site za ubavite zborovii i utehata koga najmnogu mi trebavte.So lesno na site i zapomnete sekoja maka se isplati .P.S. Da ve prasam :Kolku vreme se krvari posle carski ,posto denes recisi i da ne krvaram ,epten slabo ? Ve sakame i Ve guskame site :*
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 8.9.2012 23:17:33
majka na tri deca
TanjaS duso konecno aber od tebe . Neka e ziv i zdrav MARKO golemo maze da porasne !Cestitki za sreknite roditeli! Koga si so carski pomalku se krvari otkolku prirodno ne se sekiraj! Cestitki uste ednas mila i uzivkajtesi so MARKO!
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 14.9.2012 9:06:33
temjana
Добро утро мешлаци Денеска можеби е денот Д за мене Вчера вечерта бев на цтг и докторот што ме прегледуваше ми рече да не те задржуваме прворотка си и може побавно да трае но утре сабајле да се нацрташ повторно на цтг и вагинален преглед. Инаку вчера бев 3 прста веќе отворена и цела вечер си имав контракции I'm so excited Ако некоја од вас беше на вежбите во гак вчера вечерта, таа што лежеше на цтг оцерена до уши бев јас Ви посакувам само позитивни мисли без паники и оставете и на природата да си ја заврши најубавата и најприродната работа на целиот свет
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 14.9.2012 9:17:07
Beatris
ОООО ќе ни стигне малата шмизличка кај и да е Само позитивно, ти посакувам лесно породување и што поскоро да се гушкате, а тетките од рр обавезно да се известат
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 14.9.2012 18:56:12
majka na tri deca
temjana RR, temjance duso jas samo se salev daj boze veke da si se guskas so tvoeto bebence , ti ja prakam seta sreka na ovoj svet isto kako na TanjaS koga i bese potrebna.So sreka i so lesno mila!
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 14.9.2012 19:08:48
majka na tri deca
Lele luge i gorda2 ni ja nema a ne se prijavila za porodena- ili taka mi se cini mene .Kade si gorda2 javi se daj nekoj znak deka e se OK. Cekameeeeeeeeeeeee
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 16.9.2012 16:23:33
gorda2
Здраво ! Јас и моето синче пред неколку часа се вративме домче! Знаете дека сакав природно, ама испадна пак со царски, ама важно еве го бебулево, мирно спие до мене, а јас веднаш да ви пишам...
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 16.9.2012 19:49:21
JanaMarija
Eve sum si jas 36-ta nedela i so lazni mali bolki i si se spremame za
Se isprav ispeglav i denes se iscistivme uste sitnici za dokupuvanje i spremni sme za princezickata mala vo slucaj vtornik da me zadrzat ( ama da se nadevame deka nema :))
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 17.9.2012 0:03:22
bucko mal
Cestitki za site novi mamicki.Eve i jas da se prijavam zakazav carski za vo cetvrtok,potpisav nekoi dok. so spinalna ke me poroduvale pa so gospod napred ke stigne Marko.Inaku cel strav mi pomina i ic veke ne mislem so ke bide i kako ke bide mislam se najdobro ke projde.za bolki vo polovina i stomak onaka po malku gi imam cel deveti,malku problem so spienje ama dobro e projde se.pozdrav za site segasni i idni mamicki........
RE: Последните недели, или денови пред пораѓај 17.9.2012 0:14:48
bucko mal
macika11 toa e normalno gi imas istite simtomi ko za dobivanje duri jas imav nekoj rozov-kafeav iscedok i ti si cekas mislis ke dobies ama nisto taka da ne se plasi,sepak tuka se i kontrolite na lekar so se pravat neli.za odnosi pak da si go prasas ginekologod dali imas normalna bremenost ako se e ok mozes kolku sakas barem mene takami rekoa,jas sum 9mesec i normalno si imame i cela bremenost ne prekinavme sepak sekoja bremenost e razlicna.pozdravce