LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pinky30 .....Se ve citam i se cudam zasto mene histero i skrecing ke mi pravi pred da dobijam no rece da resime koga ke se pravi transfer i da se napravi odma toj ciklus...i deka odam so zamrznati zatoa rece pred da dobijam da me sredi i vidi da dobijam ciklus i posle da me sledi za do transfer istot mesec....ne prasavme no nekako logicno mi e zosto na site na 7-8 den od ciklus im se pravi ..... ah jas se naopacki Pinky30, ајде бре доста се секираш, па нели ти пишав во темата Гребење на матката, хистероскопија и скречинг не е иста постапка и се разликува. На кики83 и правеа скречинг на 21-ви ден од циклус, па еве ја бремена е сега, а исто и мене ми правеше докторот на 21-ви ден од циклус, а се прави од 21-28 ден, зависно како ќе процени докторот. Немој да мешаш едно со друго и безпотребно да се секираш, знае докторот што прави. За ГАК искуствата се поделени, таму немаат искуства со дијагностичка хистероскопија, туку само класична, ако видат нешто на ехо или на ХСГ снимка. Но, доколку правите таму, има и позитивни искуства на наши рингерајки, кои потоа останале бремени.