вераинадеж -> RE: Хистероскопија (10.6.2016 9:12:09)
|
Vcera pravev histeroskopija,bev na GAK, so uste edna pacientka lezev vo sobata.Koga ja vratija od operacija I rekoa da miruva saat ipol I vo megjuvreme dojde doktorot I I objasni se sto pravel I sto izvadil.Jas posle nea pravev histeroskopija I sestrata dojde,mi kaza deka doktorot nema da dojde I deka mi izvadile cervikalen polip.Toa cervikalen mene mi e cudno zosto 2 godini site doktori mi gledaat endometrijalen polip I odednas e cervikalen.Mi pravele I kiretaza,a zosto ne znam ,a bas go slusav doktorot koga I objasni na prethodnata pacientka deka samo polipot go izvadile i deka ne cepnale nisto od strana,Aj sto doktorot ne me udostoi da dojde I da me vidi,mi rekoa za pola saat otkako me donesoa vo sobata da se spremam I da si odam.Im bese kraj na rabotno vreme.Dodeka se oblekov jas veke tie bea izlezeni.Krajno se razocarav,jas ne baram kralski tretman kako vo hotel od 5 dzvezdicki,ama sepak dostoinstveno sakam da me tretiraat,kako sto jas nitu ednas ne se razvikav ili povisiv ton na niv I slusav se sto mi kazaa.
|
|
|
|