|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Препорака за кожен лекар
1.6.2013 12:02:52   
sladjana ms
Mamicki aj ve molam brojot da mi go dadete od dr.Nina i jas imam potreba od dobar kozen lekar! Pozz

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 26
23.7.2013 12:55:12   
miana
Кажете ми дали оваа докторка Нина што ја фалите,би можела да ја прегледа керками за проблемот со ноктите што почнаа да паѓаат?
АКо мислите дека може ве молам број во ПП...Ви благодарам

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 27
23.7.2013 13:00:15   
Yummy Mammy
Ti pisav pp.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 28
23.7.2013 14:58:54   
Еки82
Јас имам одлично искуство со докторката во Железничар - болницата позади Беко полицијата. Навистина одлична докторка, се викаше на С. обично е прва смена не знам точно како се вика но неколку пати сум била и само таа ми има навистина помогнато user posted image

If you can dream it you can do it. Always remember that it all started with a dream and a mouse! Walt Disney

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 29
23.7.2013 22:32:51   
miana
Денес бев кај докторкава Нина,ја прегледа керками и рече дека е дефинитивно габично заболување,дека не е опасно,но дека е досадно и долготрајно. Ни даде некоја крема за мачкање,рече да го користиме морето на одмор максимално и во септември да се видиме повтоно.Плативме симболични 300 денари за прегледот. Ке видиме дали успешно ке не излечат.

(Одговор на членот Еки82)
Непосредна врска до пораките: 30
24.7.2013 9:04:08   
Yummy Mammy
user posted image user posted image user posted image
Ama nesto si mi skepticna vo postov... ili taka mi se cini?!
Ti bi pak na klinika, priznaj user posted image
user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 31
24.7.2013 10:46:14   
miana
Не бе не сум скептична,ке си тераме...Мене матичната ми рече на клиника а јас и реков - не,ке си одам приватно и ја прашав за препорака,таа ми рече Анчевски,ама кај Анчевски требаше да чекам цела недела и си отидов кај Др.Нина. Не сум скептик,само се плашам и ми е жал дете со таков проблем,ама тоа ти е.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 32
24.7.2013 11:13:47   
AneLav RR
Јас ја познавам доктор Нина уште од кога Тоше Проески одеше таму и неколку пати се имам сретнато со него кај неа. Па таа му го среди лицето. И сестра ми имаше проблем со лицето во пубертет и и го направи стакло.Татко ми ја познаваше лично и неа и сопругот уште многу одамна. Лани кога бев трудна , пред пораѓај ми се јави алергија страшна, на клиника ненормалните сакаа алерго тестови да ми праат, а јас требаше во секој момент да се породам. Си отидов кај Нина и толку ме олабави жената, требаше уште одма да си одам кај неа. Не ми наплати ништо. Иначе женава е многу против хемиски препарати и кортико, знам дека тогаш оработуваше со една ботаничарка и фармацевт од бугарија и стално имаше природни препарати. Многу е фина, ептен, а дека збори многу да тоа е точно.user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 33
2.9.2013 10:20:20   
happy26
moze li broj vo poraka od dr.nina?fala

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 34
2.9.2013 10:23:53   
happy26
ne znam dali nekoj do sega imal vakov problem na gazeto na bebenceto posle nekolku dena od poragajot mu se pojavi nekoe crvenilo ama kako vnatresno i mu se prosiri do odreden stepen i si ostana taka koga otidovme na pedijatar vednas ne preprati kaj dermatolog i ni rekoa deka se kapilari ispukani no po odreden period pocna po nekoja kapka krf da tece od tamu kako nasobrana krf e od vnatre,inaku bebeto e 2 meseca staro i sega mi treba mislenje i od drug dermatolog

(Одговор на членот happy26)
Непосредна врска до пораките: 35
2.9.2013 11:04:34   
rina13
Би ти ја препорачала од Ремедика,д-р Лидија Бисеркоска Атанасовска верувај нема да погрешиш.

(Одговор на членот happy26)
Непосредна врска до пораките: 36
2.9.2013 11:34:30   
fila
Dali ke moze broj od dr nina da mi pisete. Ve molam itno. Mi e

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 37
3.9.2013 0:56:00   
Love 27
moze li broj vo poraka od dr.nina?

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 38
4.9.2013 8:47:38   
AneLav RR
Ова е адресата од Д-р Нина
Медикоз

адреса: Орце Николов 111, Дебар маало

место: Скопје

А телефонот во пп.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 4.9.2013 11:22:31 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Love 27)
Непосредна врска до пораките: 39
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?