|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Се породи BelaBela!
13.10.2012 22:45:51   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bela Bela

Zenski jas se porodiv Vcera so carski.bebuskata e 3220 gr I mn e ubava I mila I mn saka da cica a jas uste nemam mleko..poz I se cittame koga ke si odime doma

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Се породи BelaBela!
13.10.2012 22:48:38   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: marijam

user posted image Cestitki Belabela da ste zdravi i zivi i srekni i veseli ,ke si dojde mlekce ne se sekiraj za nekolku dena . Pisi ni kako pomina carskiot , kade se porodi koj doktor?

ИЗВОРНА ПОРАКА: bate

user posted image cestitki Belabela za tvoeto milo user posted image user posted image ..

pozz

ИЗВОРНА ПОРАКА: 1mama

CESTITKI user posted image user posted image user posted image BELABELA ZA TVOJATA PRINCEZAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DA STE ZIVI I ZDRAVI...

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 13.10.2012 22:49:15 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2
13.10.2012 22:50:10   
Pepelaska *
Честитки , нека е здрава и жива

Непосредна врска до пораките: 3
13.10.2012 22:53:21   
Melanija RR
Да е жива и здрава ,и голема да расте
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 4
13.10.2012 23:07:43   
AnnaMolly RR
Честитки! Нека е здрава и жива!

Live and let live

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 5
14.10.2012 8:18:28   
Felly RR
user posted image
Честитки! Нека е здрава и жива!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 6
14.10.2012 9:27:26   
Barbicki2
Neka e zdrava i ziva!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 7
14.10.2012 18:48:23   
majka na tri deca
Cestitki BelaBela neka e ziva izdrava princezata mala!

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 8
21.10.2012 9:48:43   
Felly RR

Zenski fala vi na site za cestitkite,nie sme super,bebuskata e super,mn mirno bebe,samo mlekceto i prodolzuva da spie.pa od sega ke vidime kako ke e,jas so carski se porodiv prvite 3 dena mnogu bolno gi pominav ama posle toa se se podobruva,evo veke nedela kaj sto sum porodena i se vrativ na starite aktivnosti vozenje,pazarenje,samo sto ne krevam tesko.Nie go pretrcavme i ovaj maraton :)pa sega na site sto ste vo iscekuvanje vi posakuvam lesna bremenost,uste polesen poragjaj i ostanete pozitivni i so ubava misla.Pozdrav i se citame vo nekoja dr rubrika.

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadbet

Belabela super, uzivajte si sega so kuklata! Odlicno deka e mirna. Ti mnogu brzo si se vratili vo normala? Bravo! Kazi mi kade se poragash ako ne e tajna? I jas sakam so carski pa zatoa me interesira.
Pozdrav user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: padme

Bela bela cestitki navistina Bravo za tebe sto si se vratila tolku brzo vo normala, i jas treba so carski da se poroduvam i mislev deka najmalku dve nedeli ke treba dur da zakrepnam. Ti epten ne ohrabri uste ednas Bravo!!!!!!!!

Jas ne ziveam vo MK,ama mislam toa nema vrska,treba da se ima pozitivna misla.jas uste sto ne mozam da trcam (sto e normalno )a se dr.pravam i moram da pravam zosto imam pogolemo dete i mn obvrski.So carski prvite 3 dena se stvarno teski i bolni a posle toa sekoj den e se polesno i polesno,ova mi e vtor carski i uste sega razmisluvam deka bi odela i na treto(ako doktorot mi dozvoli) samo e vazno koj doktor te poragja i kako ke si ja zavrsi rabotata.A edinstveno od sto ne se bega e luznata :)

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот majka na tri deca)
Непосредна врска до пораките: 9
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?