|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Труднички бисери
14.5.2010 20:53:43   
Rossana
Ako dobro vidov, mislam deka ja nemame ovaa tema. Ovde mozeme da si raskazeme nekoja interesna slucka od bremenosta. Jas na primer poslednite dva meseci bev na celo rasseana, nitu znaev sto ke pravev, nitu pamtev sto ke mi kazat...

Edna vcr resivme da odime na pica so mm, toa bese nekade okolu osmiot mesec i mm vleze vo avtomobil, a jas dodeka da go zavrti, trgnav po patot, imase navrnato sneg pa da se prosetam. I go cekam taka mm, razgleduvam natamu navamu i naednac avtomobilot zastana za da poceka da se prikluci na glavniot pat, jas vlegov i velam:izgasi cigarot. Eden covek mi veli: Molam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jas sum vlegla vo drug avtomobil, velam izvini greska i izlegov za sekunda. mm stoi so avtomobilot zad mene i veli kaj si ti? mislev si otisla ponatamu i koj ti e toj so avtomobilot?user posted image user posted image user posted image user posted image
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Труднички бисери
14.5.2010 20:55:47   
Rossana
eden den pak odam na prodavnica i bidejki ziveeme so majkami vo isto maalo, jas namesto da odam kaj mene doma, si vlegov kaj majkami i trgnav kon mojata soba, legnav na krevetot i brat mi zacudeno "Dodo sto toj leb i zejtin gi nosis ovde''?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 2
14.5.2010 21:25:39   
niki
Слатко ти се изнасмеав.
Ох, одамна бев трудна сум заборавила, кога ќе ја повторувам лекцијата ќе се јавам со своите бисериuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 3
15.5.2010 10:03:41   
Палешка РР
А се важат бисерите на мажите додека сме биле трудни? user posted image
Една вечер Миа многу силно мрдаше во стомак, а јас и мм гледавме како стомакот оди лево, десно. По некое време престана, изгледа заспа. Кога јас почнав да се смеам на глупостите кои тој ми ги раскажуваше, тој сиот сериозен ми вели `Не смеј се толку гласно, ќе го разбудиш бебето!` user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 4
15.5.2010 16:57:11   
Bogdancanka
хехехеехехехе баш сум се изнасмеала на вашите труднички бисериuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 5
3.8.2010 13:23:16   
gricko
mojto maze celo vreme mu raskazuva prikazni i mu pee pesni4ki  na maksim a toa si mrdka vo stoma4eto i si slusa,ama ne od ovie veke postoe4kite prikazni si izmisluva sam za pilenca,mravki i sto li uste ne...
a voedno i jas uzivam dodeka slusam kako raskazuva ili ni pee duri ne moze da zaspieme ako ne ni raskaze nekoja vecer prikazna pa go budeme srede nok nekogas...zlatce e...

нека секој час од секој ден биде благословен,
со блескав подарок од среќа,
сонот да го делиме заедно,
љубов што ќе трае засекогаш,
бидејќи најдобите работи допрво доаѓаат.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 6
11.7.2013 10:53:03   
Snow Queen
Бисер баш сега некој во моментот не ми текнува...ама колку се здткувам тоа е чудо едно, и зборовите мислиш назачки ги читам. Страшно....во живот сум немала такви проблеми.

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

(Одговор на членот gricko)
Непосредна врска до пораките: 7
11.7.2013 11:10:00   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Бисер баш сега некој во моментот не ми текнува...ама колку се здткувам тоа е чудо едно, и зборовите мислиш назачки ги читам. Страшно....во живот сум немала такви проблеми.

Lele, i jas isto, mi se mesaat zborovite vo usta, ko neobrazovana nekoja sum user posted image

I inace jas mnogu zaboravam, ama bas kako vetruska, od edno uvo vleglo od drugo izleglo. Pred edna nedela zaboraviv deka ni se dojdeni sefovite od Madjarska, denta se vidov so niv i trebase da odime na vecera. Me barase kolegata porucekta, i go vidov telefonot sto e najtragicno ama ni na kraj pamet za sto me bara, si vikam, ke mu se javam pokasno. Si iskocivme so decava, si se iznaigravme nadvor, gi banjav, gi legnav, i koga sednav sama vo 22:00 vecerta mi tekna deka jas ustvari vecerva trebase da bidam na delovna vecera user posted image Si legnav taka so griza na sovest, i utredenta idam poparena na rabota (sreka direktorite ne bea tamu) i im se izvinuvam na kolegata i koleskata i im kazuvam, vaka i vaka, ne znam sto mi se sluci, ama jas totalno zaboraviv, duri vecerta mi tekna. A oni mi vikaat: pa dobro de, ni prati poraka okolu 21:00 deka nema da mozes da stignes. user posted image I jas uste tolku zbunka user posted image poraka sum pratila?! nesvesno?!
Znaci ne znam sto mi se desilo denta, imam crna dupka u memorija za toj den, da ne bev nadvor so decata seriozno ke pomislev deka sum bila izdrogirana ili nesto user posted image
Za sramota!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 8
11.7.2013 11:48:51   
Anonimen
Moevo e poveke kako crna hronika ama da vi kazam,koga bev vo bolnica so deteto od tolku stres placenje mi se cini se izgubiv mm sirot zemal red bul da se osvezi i mi dava mene i mi vika napij se edna goltka da se osvezis malku ,a jas mu vikam ne smejam pa pijam neli znaes deka sum bremena a toj kako zalno me pogledna i vika ne si bremena se porodi eve go deteto do tebe.lele togas koga ne se skrenav mislam nema samo da ne dade gospod nesto takvo neka ne cuva site

(Одговор на членот Yummy Mammy)
  Непосредна врска до пораките: 9
11.7.2013 11:57:31   
miana
anonimen - i doilka ne bi trebala da pie red bull,kazi mu go toa na mt ,da si znae user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 10
12.7.2013 23:39:49   
Anonimen
Oh miana mm znae no vo takvi momenti i najpametniot ke napravi nesto nepromisleno inaku ne sme deca do tolku imame poznavanja kako i da e temava bese poveke ko za smesni situacii no koga ja procitav toa prvo mi padna na pamet a moze ne trebase da go napisam no ete

(Одговор на членот miana)
  Непосредна врска до пораките: 11
15.7.2013 9:45:17   
elena.mak
Не само што сум заборавена, не само што сум задтдкана цела, туку колку празни одови правам, тоа е неверојатно. Ке тргнам по една работа, 16 по пат ќе ми текнат и ниедна нема да завршам како што треба... Резил жив. А и мм си е приказна сам за себе, во спиење сум се завртела на стомак повеќе од обично, и приметил господинот дека не спијам како стално и ме бутна!!! user posted image Сонлива од памет се извадив, и ми вика мрдни се ма, глеј колкава си, ќе го смачкаш бебето!!! А не ни легнав на стомак, туку онака на страна, повеќе навалена нанапред. Којзнае што му се видело и што сонувал сиромашкиот... user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 12
8.12.2013 20:33:03   
vezilka RR
Оф оваа замаеност што ни прави. Минатата недела требаше да одам до кај моите нешто после работа. И си чекам јас автобус и си се качувам јас фино лепо и си се возам. Во еден момент гледам низ прозорецот, на железничка сум, оф леле си викам кај сум се качила, и така возбудена ја прашувам же ата до мене кој број е автобусов, и таа мо вика 7, сте го згрешиле ме прашува. Јас сум си се качила за накај дома, и така попарена и велам не, не. Што е најтрагично, неколку дена го одложував намеено тоа одење, и мажле не ми веруваше на приказната, мислеше ме мрзело. Иначе вчера го заборавив роденденот на една другарка на Никола, дури денес ми текна дека требаше да одиме.

(Одговор на членот elena.mak)
Непосредна врска до пораките: 13
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.