за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ја отварам оваа тема,да си пишеме што сакаме. Еве јас многу го сакам летото,убаво ми е,ако е топло,го сакам морето,уживам во него.... Да пишеме што сакаме......... сакам да отидам некогаш во Истанбул......................
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 14.3.2013 14:32:50 >
17.10.2012, 14:35
fila
225
Mnogu sakam da otideme so mm sami nekade za vikend bez deca i da uzivame zasto veke sedum godini nikade nemamevizlezeno dami i toa mi nedostasuva
17.10.2012, 15:11
Barbicki2
434
Mnogu sakam samo stomakot da mi go snema,i mnogu sakam da si izleguvam navecer po diska so mm kako porano.
18.10.2012, 14:50
Malecka23
1175
mnogu sakam magicno da mi go snema stomakot i striite i da si se vratam na staro da si gi oblecam omilenite farmerki:)) a da i sakam eden dooolg odmor tenerife:))taman se spremavme da odime so mm ostanav bremena:(
18.10.2012, 14:56
lilicka
866
ehhh...mnogu mnogu sakam da oslabam edno 30kg da si bidam slaba kakko porano
18.10.2012, 14:57
dostickage
2181
Јас сум Џонатан Ливингстон, имам план за иднината кој ми поставен високо и полека целам кон него,секако со сопругот. Инаку вака ништо посебно не сакам зашто имам многу шетано и сеуште си шетаме и само со сопругот и со детето зависи каде ,нели.И ресторани и кафулиња , викенди,одмори и сл. За дестинации не сме биле на нешто егзотично а со Европа не стоиме лошо Од аспект на кариера би сакала да си купам време за побрзо да ги доспремам испитите за магистерски ама и тоа е во тој малку подолгорочниот план.
Во моментов многу сакам индијанка од кај Санчо, ах луци кај го спомна
18.10.2012, 15:10
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
ehhh...mnogu mnogu sakam da oslabam edno 30kg da si bidam slaba kakko porano
И јас ти се приклучувам кон желбата
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Јас сум Џонатан Ливингстон, имам план за иднината кој ми поставен високо и полека целам кон него,секако со сопругот. Инаку вака ништо посебно не сакам зашто имам многу шетано и сеуште си шетаме и само со сопругот и со детето зависи каде ,нели.И ресторани и кафулиња , викенди,одмори и сл. За дестинации не сме биле на нешто егзотично а со Европа не стоиме лошо Од аспект на кариера би сакала да си купам време за побрзо да ги доспремам испитите за магистерски ама и тоа е во тој малку подолгорочниот план.
Во моментов многу сакам индијанка од кај Санчо, ах луци кај го спомна
Леле остај, ама ептен се убави бе, лапни голтни. Од стрв купив 3 индијанки и 2 еклери(не ги бива) и сама ги изедов за секунда.
18.10.2012, 15:21
Pepelaska *
3820
да најдам на патот еден милион еврички
18.10.2012, 15:53
Ikana
3780
Многу сакам да си бидам со сопругот, да си ја растеме бебка и да сме здрави сите. Другото, ќе си дојде.
18.10.2012, 19:27
Maca25
7558
многу сакам.....сакам многу работи...прво да се иселиме од станов кај што сме сега, иако ова е нашиот прв дом, ама не го сакам во последно време многу....сакам да можам да останам еден ден будна после 22ч. ...сакам малце повеќе да се осеќам безгрижно....сакам да ги снема моите здравствени проблеми...и сега сакам една лименка кока- кола искрено
18.10.2012, 19:28
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
moze i dva jas nema da se bunam
18.10.2012, 19:32
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
ако го пронајдеш патот, викни не и нас
18.10.2012, 20:02
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
сакам да можам да останам еден ден будна после 22ч. ...сакам малце повеќе да се осеќам безгрижно...
И јас
А најмногу сакам да ја снема една личност од мојот живот, да си замини од куќата, да избега некаде, да не ја гледам и да не и го слушнам гласот повеќе
18.10.2012, 20:31
Џесика
2036
Многу сакам да му ја учукам една на мм, ко свекрва некоја станал, само брчи нешто...
18.10.2012, 20:47
temjana
1159
Кај е тој Санчо и јас сакам индијанка мфмффмфмфммфффф како би спукала сега една огрооомна)))) Инаку многу сакам моите да бидат среќни и безгрижни
18.10.2012, 21:41
Cipi Ripi
1010
Многу сакам резултатите за тироидна жлезда да излезат ок. Веќе 2 недели чекам резултат, се осеќам како на стенд бај пошто немале реагенс. Многу сакам резултатите од тромбоза да излезат ок. И како трето се придржувам до желбата на темјана, односно тој Санчо што цел ден го зборите на РР....лиги ни потекоа, ај да се зберем сите да му отидеме
18.10.2012, 21:57
Џесика
2036
Палма од К4 е подобар од Санчо... поготово за индијанки и еклери... непобедливи се
18.10.2012, 22:11
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Многу сакам да му ја учукам една на мм, ко свекрва некоја станал, само брчи нешто...
Срцка ама те изнервирал, почна теми да мешаш
18.10.2012, 22:13
Cipi Ripi
1010
Еејј кај ја спомана сега Палма. Од Палма многу сакам милфе и тирамису! Ммм
19.10.2012, 10:00
Annet
2404
i mene mi se prijade od toj Sance hehehehehe:)))) a denes mnogu sakam kosava da prestane da pobeluva,kako stara baba mi pobele,uffffffffffffff
19.10.2012, 13:17
miana
6152
Jas sakam od palma torta - nutela mh mh mh
Inaku indijankite nikogas ne sum gi sakala..takvi Leb kolaci ne mi se ubavi...
20.10.2012, 22:34
tonci
31
mnogu i najmnoguuuu sakam da pominat slednive 6 meseci kako 6 denovi za da sum sigurna deka sinmi nema da ima problem vo zivotot
20.10.2012, 22:55
Нивеа
348
А јас сакам магично стапче или во краен случај моќ да си ја предвидувам иднината!!!!
23.10.2012, 20:03
cevlice
209
Многу сакам да си правам шопинг партиjavascript:void(AddText(' '))