за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
дали почна да се чувствува еуфоријата кај вас,во вашиот дом,во вашиот град?дали сте предновогодишно расположени!?
14.12.2009, 12:39
caci20
1049
Elkata ja nakitivme, kupivme po nekoe poklonce za najmalite. Ne ceka uste rabota. Da se zgotvi, dokiti. Sakam Nova Godina, ama poveke Badnik i Bozik i site adeti.
14.12.2009, 12:43
mother 29
4405
кај нас градот го украсија!и ептен свети,преубаво е!? а дали се осека дека иде нова година,па и баш не!? некако со годините ми се чини дека бледее магијата!?кога би имале лугето повеке пари ,а помалку проблеми друго би било?!
14.12.2009, 12:47
vezilka RR
4931
јас изглесда сум некој нопак човек..од никогаш не сум ја сакала таа предновогодишна еуфорија, се ми некако премногу лажно, одеднаш луѓето забораваат на секојдневните проблеми и сите се расположени, среќни и весели..па и она лштење на сијалички на секој чекор, синкир во Лас Вегас сме..:))..мене напротив, сите тие лажни среќни лица ме прават тажна..
14.12.2009, 12:49
caci20
1049
Sega e red decinjata da se raduvaat, da ja ziveat prikaznata za Dedo Mraz. Naseto pomina. Sega vikame po doma ni e najubavo, e a kolku sme cekale da dojde 31vi. Gledav na vesti snimki od Skopje, ubavo e, samo vidov nekoi lenti so naseto zname i znameto na Evropska Unija. E toa me nervira.
14.12.2009, 12:53
penelopa
3419
Кај нас веке од први Декември се е украсено, градот трговските центри...прекрасно е, се чувствува новогодишната еуфорија...и дома Елката ни е накитена и плус по некој украс имам ставено, и подароци веке добивме...ептен, ептен сакам кога е вака
14.12.2009, 13:02
arh_diz
7198
Kaj nas isto se e ukraseno od prvi Dekemvri. se custvuva euforija guzvi pregolemi nasekade . Jas elkata seuste ja nemam ukraseno posle slavata ke ja ukrasam
14.12.2009, 13:15
Еца
6692
Не сум била низ град па не знам ни какво е расположението, но сигурно е еуфорично. Јас воопшто не осеќам дека се наближува Нова година, дека со децата дома, сега и ладно кај да ги шетам, Мила мала...не знам може кога ќе ја украсиме елката ми дојде некој такво момент.
14.12.2009, 13:36
Iva
626
Сеуште не ме фатила новогодишна еуфорија и не верувам дека ќе ме фати. Некако ми е изживеана работава со Нова Година. Елката уште не сма ја накитиле. Некако нема расположение дома. И плус татко ми што имаше инфаркт, некако сме сите дома без воља за ништо.
14.12.2009, 13:41
Палешка РР
7505
Баш денес го слушав Коце-градоначалникот, кажа дека ќе се потрошат 100 000 Евра за украсување на Скопје. Мислам не да ги тресе еуфорија туку ги дрма од петици, како тоа да е најважно. Сфаќам, метропола, ама ова е претерано. Подобро нека им дадат новогодишни пакетчиња на децата...
14.12.2009, 13:43
arh_diz
7198
Taka e Paleska se soglasuvam so tebe . No ke treba nesto i za sebe da si ostavat zatoa kazuvaat takva cifra
14.12.2009, 14:31
STRUMFETA
566
O, i toa kakva novogodisna euforija. Postojano nesto prereduvam,stavam-vadam.Se raduvam kako malo dete za razlika od mm i sestra mi.Mislam sto da im kupam na mm i sinceto,i sekoj den sme vo postojana borba so Filip,kako da se zadrzi elkata na mestoto .Prekrasno!
14.12.2009, 14:45
profesorica
5709
дааа во ѓорче е украсено, многу сакам светилки на сите страни па уште ако има и снегче м м м...
претерува со еуфоријата градоначалникот, стварно нека даде пакетчиња место толку пари.
14.12.2009, 18:20
Bogdancanka
5422
не сум баш..........
< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 15.12.2009 13:24:26 >
15.12.2009, 13:23
Iva
626
Ај да ве прашам, ке ве носат ли некаде од работа на предновогодишна прослава? Нас ни рекоа дека ќе не носеле во Vittoria на 25Декември. Мене тоа место место мнооогу ми се допаѓа.
15.12.2009, 13:24
mother 29
4405
бебица,директно на сликата оди копи на пасте одве во нова порака,значи поплави ја сликата ,а не линкот!инаку вака само тие што ти се пријатели можат да ја видат сликата,другите не!
15.12.2009, 13:26
mother 29
4405
ИЗВОРНА ПОРАКА: Iva
Ај да ве прашам, ке ве носат ли некаде од работа на предновогодишна прослава? Нас ни рекоа дека ќе не носеле во Vittoria на 25Декември. Мене тоа место место мнооогу ми се допаѓа.
ние обавезно некаде ке одиме од работа ,сигурно ке биде ден пред нова година,ама каде, сеуште не се знае!
15.12.2009, 13:26
Bogdancanka
5422
а сега и од ова што го поставив неможе сите да гледат Кате?
15.12.2009, 13:27
mother 29
4405
ние вчера ги ставивме сијаличките и конечно светна и нашиот дом.со Марко се радувавме сите заедно како мали деца незаменливи моменти