БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Иако бројот на Рингераја татковци засега е мал, но кај и да е ќе се зголеми. Да си започнеме ние со слики на Рингераја татквци со своите бебенца... Ајде РР татковци споделете слики од вас со вашето бебенце... < Поракaта ја уредил Julie -- 12.5.2010 23:37:24 > _____________________________And this is my beautiful life ...
Eve me i mene so taticko, _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
Еве ги и моите мажиња _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Преубави слики... Ах како им стои на РР татковците улогата татичко... _____________________________And this is my beautiful life ...
_____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Браво и за татичко на Миа! _____________________________And this is my beautiful life ...
Eве ја Јана како му објаснува нешто на тато _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
хахахха Како е со прстето како да го кара нешто...Јана злато мало, а и на овој татичко супер му е улогата _____________________________And this is my beautiful life ...
еве ги и мојте двајца _____________________________Децата се најголемо богаство :)
eve go galeniceto na tato _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Хахаха, како се смешка, татино галениче. Супер слика на супер татичко! _____________________________And this is my beautiful life ...
epten e galenice na tato koga e doma ne saka kaj drug da odi samo toj ja drzi duri ni kaj mene ne saka. _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Кликни на лицата на луѓето за да ги означиш.
< Поракaта ја уредил Julie -- 13.5.2010 16:47:56 >
Ете ги моите палавковци < Поракaта ја уредил Julie -- 13.5.2010 16:48:44 >
Мартин насмеан повеќе од тато _____________________________And this is my beautiful life ...
Не знам зошто, ама со тато најмногу се погодуваат... _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
татина маза _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Ninicka stoubavko i slatko se guska so taticko
Уживаат во прегратките на тато! Души најубави! < Поракaта ја уредил Maca RR -- 18.4.2012 9:28:05 > _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
eve gi moite dvajca _____________________________Децата се најголемо богаство :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F Уживаат во прегратките на тато! Души најубави! Еве нешто најново и од нас!
mezimicata na tato < Поракaта ја уредил Maca RR -- 15.4.2012 22:48:53 >
_____________________________Live and let live
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива