за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Колку сте непорочни? www.purescore.com _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
аууууу прашањата се лудница!ама последното за инцест!? хмм немам зборови тотал.62
кај мене беше друго последното- хаха најверојатно различни прашања дава. јас добив 46 % отидов ја право у пекол - со напомена да не се жалам дека имам секс на располагање 24/7 _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
јас сум со ангелите!!!!!
па да де, јас за малку ама тоа е што е хахахахаах.ајде и другите, интересно е ова а? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Едвај стигнав кај ангелите 62%
да дефинитивно ги менуваат прашањата ама некои си остануваат истите, леле мајко сега имав 38% хааххахахах ѓаволеста секси мачка _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
auuu 38
аууу не сум сама во пеколот добро е!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
41% се надевам дека ќе си собереме добро душтво за во пеколот професорице _____________________________love u all
само јас сум 66 _____________________________Децата се најголемо богаство :)
јас добив 46 % отидов ја право у пекол - со напомена да не се жалам дека имам секс на располагање 24/7
Мила на мама еве ви се зголемува друштвото и јас доагам во пеколот
Ајде пеколна журка _____________________________love u all
Jas imav 55%
62% jas sum so Angelite...jupiiii _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
почна журката
Пенелопе како е кај вас Ангелчиња
ODLIČNOOOOOO!!!!! _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
77 %
сега за сега водат ангелите (6) - наспроти ѓаволите (4 персони) ајде кој друг??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
77% so angelite sum
55% на граница
Ајде мами поправен , дава различни прашања.Или си со ангелите или си со ѓаволот. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
So angelite sum
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива