cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

прва играчка

clock-img

02.10.2009, 14:37

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

што беше првата играчка што му ја купивта на вашето дете user posted image

< Поракaта ја уредил big_mama817 -- 2.10.2009 14:38:11 >

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

02.10.2009, 14:45

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

тропка една од chicco.само лупнав пари без везе, ама многу тешка беше за бебе.тоа така додека не знаеш на почеток се залетуваш по најскапото...после една од baby nova ..е таа ја играше,деф.

clock-img

02.10.2009, 14:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

едно жолто пајче..му го купив кога одевме накај црква кога полнеше 40 дена..застанавме да купиме нешто и на поминување од кај играчките неможев да одолеам, морав да му го купам...

clock-img

02.10.2009, 14:50

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

плишан мики маус и тропалка

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

02.10.2009, 16:28

clock-img

pericka

pencil-img

72

nekoja sitna igracka ne se sekavam

clock-img

02.10.2009, 16:47

clock-img

nadica

pencil-img

4381

тропкалки кога се спремав со најосновни работи ги купив и нив кои ги обожава и сеуште ги игра

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.10.2009, 16:51

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Првата играчка на Стефан беше тропка која му ја купи татко му а ја избра бато матин и ми ја пратија во болница еден ден откако се породив.Тоа беше тропка во форма на рекет за тенис.Јас потоа му купив плишана ѕвезда.

clock-img

03.10.2009, 09:02

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

плишано мече што кога ќе го повлечеш надоле произведува приспивна музика.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

22.01.2010, 11:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

Која беше првата играчка која му ја купивте на вашето чедо?ајде знам дека имаме многу нови мамички

clock-img

22.01.2010, 11:49

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Првата играчка која лично јас му ја купив е една мала мека топка со Вини Пу, која ја обожава..а останатите играчки ги добива од тато и од роднините..и најинтересно е дека ги обожава оние најстаровремските играчки, со кои и ние сме си играле како бебиња и тоа клучеви за гризење, тропкалки, гумени животни..а има една кукла која пее приспивни песни и кога ќе ја погледне така милно и се смее, се топи..и јас се топам со него..душичка..

Me, Myself and You..and our Baby too...

clock-img

09.02.2010, 16:56

clock-img

malemale

pencil-img

2

Првата играчка една тропка црвена жолта која  до ден денес ја чуваме и се радуваме на заедничките мигови user posted image

clock-img

09.02.2010, 17:14

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Prvata igracka i e kuklata Dora koja tolku mnogu ja zasaka duri i do den denes spie so nea non stop ja guska.

clock-img

09.02.2010, 18:53

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Sega so ja kupivme prvata igracka e Vini de pu plisan i koga ke mu go povleces opavceto se slusa prijatna muzika

clock-img

30.04.2010, 23:31

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

плишано мече што кога ќе го повлечеш надоле произведува приспивна музика.

Го имаме истото, нашето е Вини д Пу(вини гомнотоuser posted image )
Инаку јас се уште не сум му купила играчка, зашто уште додека бевме на болница собравме еден куп мечина, тропалки, свирки и многу други, па сега за сега немаме потреба од нови, зашто уште со овие не сме играле

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

30.04.2010, 23:33

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Sega so ja kupivme prvata igracka e Vini de pu plisan i koga ke mu go povleces opavceto se slusa prijatna muzika

Е баш вакво имаме и за сега најмногу го користиме, се смирува со него, со музиката, супер е

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.05.2010, 00:03

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Тропалка октопод, ама не ја ни погледнуваше до пред некое време.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.05.2010, 22:22

clock-img

melody

pencil-img

743

Tropalka od drugarka mi zajce plisano so plasticen del i vo nego nekoi topcinja za da tropka neliuser posted image ama zvukot koga tropkas so nea e katastrofa nisto ne se slusa ,a e slatka na izgled i plus se pere vo masinauser posted image

clock-img

31.10.2010, 22:29

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Плишана месечинка, што кога ќе ја повлечеш свири приспивна музика. И го ставивме кај креветчето, и сега кога ќе се разбуди, си ја пушта сама музиката, и така знаеме дека е буднаuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

31.10.2010, 22:36

clock-img

sinolicka

pencil-img

180

plisano zolto soncence koga ke go povleces vrvceto ima mnogu prijatna muzika

clock-img

31.10.2010, 23:37

clock-img

mama26

pencil-img

3977

kafeavo mecence koga ke mu stisnes race se smee i se smee ...user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

01.11.2010, 09:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Tropalce zeleno kajsija boja i crveno , so nego se nauci i da gi sledi drugite igracki

Биди тоа што си

clock-img

01.11.2010, 10:09

clock-img

majka 79

pencil-img

836

ne se sekavam na prvata igracka sto jas sum ja kupila , no se sekavam na prvata igracka sto ja dobivme.
toa bese meka tropalka od chicco, zelena, nemozevme da odgatnime sto e, mene mi licese na jabolce.

clock-img

01.11.2010, 18:44

clock-img

***Lide***

pencil-img

341

komplet tropalki :-)

clock-img

01.11.2010, 21:38

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Nasata prva igracka e eden dedo mraz kupen od porano :) ama e crven i pee i bebusot se raduva so nego:)) kako i nekolku tropalki vo dreclivi boi so koi veke igra a imame samo dva meseca

clock-img

01.11.2010, 22:55

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..user posted image

Последни статии

article-img