Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 20.9.2010 22:56:20
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Bravo za agnes
ocekuvam i drugi ringerajki nadvor od MK da se priklucat na akcijata
10-15 evra i ne se nekoi pari neli?????????
ili ako ste vo moznost pustete paket......
eve jas razmisluvam na koj nacin mozam da pustam paket
mozebi po nekoj avtobus????
Ананикол може по автобус драга, само ќе мора да се организираме за чекање, или уште поубаво ако тука имаат некое преставништво агенцијата преку која оди автобусот, да го остават пакетот таму.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 20.9.2010 23:01:36
Bitolcanka
Супер ќе биде ако сме сите во исто време, низ цела Македонија. Сигурно ќе има едно дружење и на исто место со РР-ки од цела Македонија, тоа ќе биде незаборавно. Само за добри дела, помош на беспомошни и пријателско дружење
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 21.9.2010 15:22:55
Julie1
За оние кои неможат да достават лично училишен прибор дали во просториите на РР или на некое дружење, можат да помогнат со донација. Донираните средства ке се наменат за купување на приборот кој недостасува
Доколку не сте во можност да купите и да го доставите училишниот прибор, можете да помогнете преку донација на паричните средства на сметката на Дану Филантропија ЈИЕ, користејќи ги следните податоци:
Број на сметка: 210-0647800001-18, банка: НЛБ - Тутунска Банка, со назнака: „Училишен прибор за секое дете од домот 11. Октомври“. *За девизно плаќање од странство: IBAN: MK 07 210 7220000033 65; SWIFT: TUTNMK22
Сите собрани средства на сметката на Дану Филантропија ЈИЕ со назнаката: „Училишен прибор за секое дете од домот 11 Октомври“ ќе бидат наменети за потребите за купување на училишен прибор за дечињата од домот „11. Октомври“.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 21.9.2010 16:38:34
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
За оние кои неможат да достават лично училишен прибор дали во просториите на РР или на некое дружење, можат да помогнат со донација. Донираните средства ке се наменат за купување на приборот кој недостасува
супер ... но јас уште имам надеж, да лично доставам прибор кога дојдем на адаптација
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 21.9.2010 16:41:11 >
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 21.9.2010 19:47:56
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
супер ... но јас уште имам надеж, да лично доставам прибор кога дојдем на адаптација
Леле драга моја и јас од срце се надевам дека ќе се случи тоа.
Инаку, јас веќе ја добив првата донација што се состои од неколку моливи, тетратки, гуми, ухо лепила(во списокот пишува охо, се надевам дека не е проблем) скалпери... но се надевам на една голема донација за која ќе ве известам кога ќе биде потврдена
< Поракaта ја уредил Тања -- 21.9.2010 19:49:06 >
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 21.9.2010 22:01:45
Julie1
Тања навистина ме израдува дека почнуваат да се собира приборот за дечињата. Денес јас добив потврда за 1 партнер на Рингераја.мк кој ќе донира за дечињата со купување на школски прибор и еден наш потенцијален иден соработник кој ќе обезбеди 35 комплет приобори. Само мислата на детските насмевки ми дава сила да биде успешна оваа акција.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 21.9.2010 23:31:09
Bitolcanka
Само да ги информирам моите сограѓанки дека не сум во можност да добијам училишен прибор од училиштата. Заборавив дека денес ништо не може да помине без дозвола од директорите. Разговарав со неколку наставнички и ми го потврдија тоа. Многу е поедноставно ако е иницирано од поединец од името на некое здружение, организација и сл. Малку се крути во однос на некои активности од надвор, надлежните за образовните институции, па таа варијанта отпаѓа. Најверојатно парично ќе донирам средства. Ако имате некоја друга идеја, предлог и сл. слободно кажете и организирајте.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 0:12:16
Anushka
Драги девојки! Ова е мојот ИЛЈАДИТИ пост во РР!!! Го прославувам со илјада сретства за пишување кои ќе ги донира мојата фирма за дечињата од „11 Октомври’!
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 0:25:49
Anushka
фала на честитките! Се „убив“ од пишување, бре - да си го оборам сопствениот рекорд... Ќе славиме во сабота... хуманитарно - Палешке, да не го палиме фенерот, а? Ќе се наде тук-там по некој Човек, до сабота...
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 9:48:58
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
Драги девојки! Ова е мојот ИЛЈАДИТИ пост во РР!!! Го прославувам со илјада сретства за пишување кои ќе ги донира мојата фирма за дечињата од „11 Октомври’!
Честитам за илјадитиот пост драга, а честитки и за големото срце на газдата и газдарицата на Office plus