Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 23:09:33
Snowhite RR
Епа и мене ми е проблем да се организирам со вардење, затоа најверојатно ќе си го носам со мене, во тој случај мислам во Вирус би можеле, ако студи на долниот кат ќе седниме
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 23:17:26
Anushka
Потврдувам за недела, Јуле! Иако немам ништо пеотив и од „Ивковата слава“ од два дена на Виктори... само ајде да се собереме повеќе, ем дружба. ем служба
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 23:37:59
Julie1
Ајде еден зеднички список за хуманитарни дружења на Рингерајки низ Македонија викендот 25 и 26 Септември:
Скопје - Локација: Игротека Мечето Ушко, Време: 12 часот НЕДЕЛА Виктори, Бобо и Јана - организатори Анушка и Мила Џули Јованка и Матеј Јасмина27 и Борјан кромитче Маца25 и Нина Сандра (нова во РР) Амелбебе и малиот Амел
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 23:53:41
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Ајде еден зеднички список за хуманитарни дружења на Рингерајки низ Македонија викендот 25 и 26 Септември:
Скопје - Локација: Игротека Мечето Ушко, Време: 12 часот НЕДЕЛА Виктори, Бобо и Јана - организатори Анушка и Мила Џули Јованка и Матеј Јасмина27 и Борјан кромитче и Михаил Маца25 и Нина Сандра (нова во РР) Амелбебе и малиот Амел
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 23.9.2010 14:00:26
Maca25
ние тешко дека ќе дојдеме, во карантин сме до понеделник. Нина има вирусен коњуктивитис на окото, и толку и е проширен самиот вирус што почна крв да и тече од окцето. сега до пон. не смееме да ја изнесуваме од дома. баш ми е жал.