Mihaela 2010
|
jas tolku vi ja ispofaliv mojava bebisiterka,ama pocnav da se razocaruvam,i seriozno razmisluvam da ja smenam,iako znam deka tesko ke najdam,a i kerka mi epten se navikna na nea,ja cuvstvuva kako del od semejstvoto,taka da najverojatno ke treba da ja opomenam Znaci ja cuva 3 casa,treba vo 2 da e vo gradinka da ja zeme,i vo 10 do 5 jas doagam taka da do 5 i e rab vreme e sega,ja zima vo 2:30,ednas se javuvam vo 2:25 da prasam neli kako pominala vo gradinka taa mi vika,ej eve bev do pazar se zamatkav sega idam nakaj gradinka ,pa idi si porano na pazar a ne uzpat,se ponasa ko da mi pomaga,ko da ne ja plakjam,a sum ja pretplatila duri,aj ok,idam doma,ona si plete,sekoj den nosi pletivo,a i se fakja cuvanje od 2 h,namesto detevo da go zanimava,si pie nes kafe,ke si napravi cedevita,jas ne prerekuvam ama poslednoto mleko gleda uste edna casa taa si stava za nea...i sekoj den gricka soncogled,kupuva po pola kilo i samo toa pravi.. e mi pukna film posledno,i bidejki imase moj kluc od doma,posto neli porano ide doma,sega i go pobarav da go vrati,i onaka bese ko pokisnata,mislam deka sfati deka nesto ne e vo red Sega posle odmori ke i ukazam fino lepo nekoi raboti,ako i odgovara neka doaga ako ne cao prijatno..nekoi luge za nesto povekje od tie pari na soncevo cistat pikavci,cel den rabotat a taa ne go ceni toa...uff kolku me nerviraat takvi neizraboteni zeni,edno vreme mi placese kako nemale pari,epa zaraboti gi kako sto treba ovie sto gi zimas