Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ихаа обавезно! :) ќе јадеме сладолед и ќе пиеме кафе!! ќе видиш како у сите слаткари вртат очи од децата мои Може вода? Може уше една? А од што сладолед: Од чоколадо.. неее од страчатела....НЕЕ!!! Јагода Јагода.... и така Х3
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Беља ми направи Битолчанка сеа ќе ја сонувам Бајадерава
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Беља ми направи Битолчанка сеа ќе ја сонувам Бајадерава
Имав направено еднаш, по домашен рецепт - за миг се сотре И јас ќе сонувам слатки и колачи. Уште 1 ден имам малку слобода при изборот на храна, па ќе бидам на строг режим за добра линија
Со здравје да си ја трошиш другарке Значи не ти ја доцнеа платата, како што е случај кај многумина Баш преѓе сакав да ти пратам смс, да те викнам да одиме на ансамбл 4-цата, имав карти, ама се премисливме и ние - не бевме (врнеше, а на отворено ќе беше ова + рано ми беше за излегување). Се гледаме другпат