Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:11:19
niki
Еве да ве почастам за годишницата ни и да си посакам да сме си со мажле вакви ко на тортата до крајот на нашите животи
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:16:18
niki
Еве и да се напиете нешто. На здравје!
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:19:45
tereza
ммм што убаво си спремила Ники посебто тортата како ми дојде како порачана ајде уште еднаш честито п.с. и мојата најдобра пријателка денес има годишнина,прва година од бракот
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:19:45
Палешка РР
ахаххахахха тортава е супеееер Нека ви се множат само вакви години ники!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:55:58
arh_diz
Tortata e super a i koktelite Niki da vi se mnozat godinite zaedno
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 10:59:16
nadica
ах ники вредна домаќинка сега и по едно кафе да направи мммммммм
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 12:34:15
Bogdancanka
Честитки мила нека ви се множат годишнините исполнети со многууууууууу љубов,разбирање и среќа.
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 16:11:34
Bitolcanka
Тортата е мммм Честита годишнина Ники, нека солзите бидат ваша сенка - солзи, ама само од радост
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 16:17:28
penelopa
Јас ќе се послужам само од контелчињата, се надевам има и безалхохолни Среќна годишнина!
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 18:41:34
agnes77
vov, torta e super
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 19:31:11
lilicka
ммммм коктелчиња...ќе си земам едно баш ми е потребно
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:46:45
Bitolcanka
Дечки повелете, освежете се Ех, како добро би ми дошло сега нешто вакво, ама морам да апстинирам ...
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:48:38
tereza
Ова за мезе со фудбалот а леле како убаво би ми дошло сега една кригла ладно пиво и кикиритки
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:54:51
Bitolcanka
Не гледам фудбал, онака ми текна Брат ми јадеше кикири, од оние солените, лупените, ми мирисаа, а мене лиги ми течеа и можев да се задоволам само од мирисот и видот А вчера вечерта тоа се конзумираше на масата и сега препекав како трудна Така е секогаш - забранетото е најслатко
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:55:07
agnes77
слика не е доволно, треба вистински сендвич и пиво
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 21:57:02
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Така е секогаш - забранетото е најслатко точно е
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.6.2010 22:09:53
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 слика не е доволно, треба вистински сендвич и пиво Кога не може вистински, мора да се залажуваме и вака Инаку кикиритките се богати со калории. Најслаткото најмногу дебелее за жал.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 9:12:20
tereza
Ајде повелете на појадок и кафе ,а подоцна Боцко за годишнината ќе части нешто за пиење и некое парче торта
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 9:58:50
arh_diz
Tereza bas si vredna utrovo
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:37:10
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica ах ники вредна домаќинка сега и по едно кафе да направи мммммммм Ептен домаќинка, секогаш заборавам кафе да понудам Еве со еден ден закаснување за сите кафепијачи. Бујрум!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:39:05
Палешка РР
Мммммм...ти благодарам, ќе го земам она што е најслатко
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:41:58
nadica
не е битно дека задоцни битно го даде најдоброто ммммммм за мене макијатото во зелениот филџан ве молам
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:43:31
niki
Кој што сака има за сите
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:49:05
Viktori
старбакс, благодарам бре Ники, знаеш да изненадиш
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:54:31
niki
хи,хи се најдобро за моите виртуелни пријателки и пријатели
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?