Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 10:58:44
niki
Еве и нешто за сите вљубени
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 14:31:48
Bitolcanka
Ах Ники, од утрината со романтики Сигурно е последица од вчера
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 14:39:23
penelopa
Денес прв пат одкако сум бремена му се припи кафе...кој е за нека повели
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 14:56:49
agnes77
за мојот support group
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 29.6.2010 14:58:01 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 14:58:58
Тања РР
Фала Агнес, јас ќе се освежам со едно коктелче.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 15:01:01
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Фала Агнес, јас ќе се освежам со едно коктелче. има алкохолно и безалкохолно, може да се бере
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 15:13:54
Bitolcanka
Јас сум за безалкохолно - витаминско На здравје друштво. Во чест на Агнес и близначињата
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 18:47:01
Палешка РР
Јас предлагам по еден RedBull и пред Влада Фала за освежувањето Агнес
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 29.6.2010 21:05:00
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас предлагам по еден RedBull и пред Влада Фала за освежувањето Агнес имаме исто мишлјенје, денес мислам да би могла пешачат во Скопје и питат, када че процедура завршити ... али прије требам ред бул
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.7.2010 14:47:08
nadica
на мм денес му е роденден полни 30 год па да ве почестам за тоа
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.7.2010 15:45:53
Bogdancanka
mmmmmmmm Maja bas si se potrudila...neka mi e sreken rodendenot na mt,neka e zdrav,ziv i sreken uste mnogu,mnogu godini
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.7.2010 15:59:59
Bitolcanka
Нека му е среќен роденденот на мт. Среќа и љубов во вашето семејство. Ќе си земам 1 коктелче
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 18:17:28
agnes77
таква голема поддрша на РР и ФБ ... почестим
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 18:56:13
Палешка РР
Фала мила
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 19:33:42
Viktori
ммм убаво изгледа!!! (јаготката си ја лапнав јас )
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 20:03:33
Bitolcanka
И јас сум за јаготка - друго не смеам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 20:08:04
agnes77
кој се напије со мене, само јаготка не валја тажни мислли ке утопим у шампанј
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 20:12:40
Viktori
денес не сум добро друштво за пиење
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 20:43:43
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 кој се напије со мене, само јаготка не валја тажни мислли ке утопим у шампанј Agnes, у ова се утопат проблеми и муки не у шампањ!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 4.7.2010 20:44:35 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 22:15:31
agnes77
ха, ха, ха а који ми прави друштво, компанија да се не напијам (виртуално се знае ) сама ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 22:19:11
Палешка РР
Јас исто така сум прочуена по виртуелно пиење
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:17:46
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 ха, ха, ха а који ми прави друштво, компанија да се не напијам (виртуално се знае ) сама ... Еве сум пријателке, сега расположена за пиење до зори - заврши фамозната диета
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:21:32
nadica
синоќа пиев ама и вечерва со тебе мила ќе се напијам дај нешто жестоко па да лудуваме до зори
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:22:10
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 ха, ха, ха а који ми прави друштво, компанија да се не напијам (виртуално се знае ) сама ... вечерва ќе биде крвава виртуелна вечер!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:29:43
Julie1
Ах колку виртуелни пијаници, ајде да ви се придружам
_____________________________ And this is my beautiful life ...
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?