|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
22.7.2010 0:18:17   
Bitolcanka
Здраво женски? Како сте? Јас пред 10-тина минути се прибрав user posted image user posted image user posted image Бевме на риби, на езерце, фативме само 1 рипче, ни' заврна, па се прибравме домче - дм си заспа, јас го чував со книгата в раце - 3 часа - се изначитав user posted image Радиото си свиреше, а јас бев навлезена во читањето како никогаш досега, за чудо user posted image Дома не знам да се заозбилам - едно-две, пред pc сум - што била работата, сега ќе си знам user posted image
Вие како си поминавте?
Нека му се множат месеците на Мартинче, голем да порасне user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 276
22.7.2010 8:09:05   
Snowhite RR
Ајде спанковци каде сте, сношти последна се исклучив, прва се уклучувам утрово, кај го има тоа, ајде, да варам кафе? кој е за по едно од по сабајле дури не фатиле жештиниве

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 277
22.7.2010 8:43:20   
arh_diz
Jas sum tuka Snowhite ajde vari kafe

Биди тоа што си

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 278
22.7.2010 8:56:41   
Snowhite RR
user posted image

Повели

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 279
22.7.2010 8:58:36   
Snowhite RR
арх_диз смееш да пиеш кафе? Не ти се лоши од кафето, јас затоа вакво со млеко -  Кафелате ти направив, се надевам ќе ти се допадне

Непосредна врска до пораките: 280
22.7.2010 9:06:14   
arh_diz
Nautro samo pijam kafe po pola solja . Super e kafeto SnowHite
Kako si ti ova utro

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 281
22.7.2010 9:10:09   
mama26
како што ми снема кафе и треба да купам,еве и јас ке се напијам.сега какао пијам иначе....одамна несум пиела какао..user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 282
22.7.2010 9:10:10   
nadica
еве ме и мене и јас сакам едно кафе

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 283
22.7.2010 9:11:00   
mama26
повели си надица земиси.user posted image како си ми ти денеска?

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 284
22.7.2010 9:12:48   
kromitce
добро утро на сите!!! јас слабо писувам ама редовно ве читам!!!!! гледам кафе пиете па ај на здравје нека ви е!!! поздрав до ситеuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 285
22.7.2010 9:17:22   
mama26
user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 286
22.7.2010 9:18:25   
mama26
eve kafe za site sto ne piele povelete

Непосредна врска до пораките: 287
22.7.2010 9:23:54   
nadica
супер сум еве со надица се спремаме да го почнеме денот таа седи на нокшир а јас ве дружам и гледам што се сум пропуштила

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот kromitce)
Непосредна врска до пораките: 288
22.7.2010 10:22:27   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Nautro samo pijam kafe po pola solja . Super e kafeto SnowHite
Kako si ti ova utro

Добра сум, благодарам на прашањето, инаку утрово седнав на компјутер порано зашто мм го заборавил пивото од сношти што не го испи со гостите, во замрзнувачот и шишето нормално внатре пукнало и лом беше цел замрзнувач, па добро барем сам исчисти се' , оти многу мразам кога така без потреба се отвора работа, душичка е мм, си велам додека го гледав како го чисти замрзнувачот, да беше друг ќе ми оставеше јас да чистам, па после тоа му се јавија за порано да оди на работа и така немаше време да го исклучи компјутерот, па ајде реков да седнам малку да видам кој е за кафе

Непосредна врска до пораките: 289
22.7.2010 16:28:10   
Snowhite RR
Е значи денеска ме полуде фрижидерот, овој пат кечап ми се истури, лом се направи, е значи навистина мразам кога се отвора работа безпотребноuser posted image user posted image user posted image
Освен тоа, се сетив дека правосмукалката не ја исчистив последниот пат кога метев(имам од оние на вода), морав веднаш да излезам и ја оставив за наредниот ден, ама тој ден беше дури денеска и водата ужасно се замирисала и едвај ја исчистив. Значи денес цел ден се занимавам со глупостиuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 290
22.7.2010 17:18:05   
Bitolcanka
Мене денес ме полуде "свекрвица" - татко ми user posted image user posted image user posted image Јас в кујна, тој до мене = на она - таа се' знае ( тој се' знае ) user posted image user posted image user posted image Кога треба не помага, кога некој работи - тој до него - дофрла. Еве го, уште в кујна - му ја препуштив со големо задоволство user posted image user posted image user posted image Најмногу мразам кога некој ми се меша кога работам нешто, а кога тој нешто работи не сака никој до него. Познато ви е од некаде? user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 291
22.7.2010 17:38:56   
mama26
tatina mezimicauser posted image

Непосредна врска до пораките: 292
22.7.2010 17:40:42   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Е значи денеска ме полуде фрижидерот, овој пат кечап ми се истури, лом се направи, е значи навистина мразам кога се отвора работа безпотребноuser posted image user posted image user posted image
Освен тоа, се сетив дека правосмукалката не ја исчистив последниот пат кога метев(имам од оние на вода), морав веднаш да излезам и ја оставив за наредниот ден, ама тој ден беше дури денеска и водата ужасно се замирисала и едвај ја исчистив. Значи денес цел ден се занимавам со глупостиuser posted image user posted image user posted image
ama ti zeno stvarno ke se iznenadis nesto?sve ti se istura.ili pak denot ti e rasean user posted image

Непосредна врска до пораките: 293
22.7.2010 17:48:10   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

tatina mezimicauser posted image

user posted image user posted image user posted image Велат и на лик, и по карактер сум била ко него, можеби затоа на нерви ми оди одвреме навреме user posted image user posted image user posted image Домашните не' нервираат, сопствените родители, па не другите - свеќи и свекорот - не е чудно. Затоа, од сами нема подобро - ни женското кај родителите на машкото, ни машкото-домазет. Само ако се има услови, секако.

Непосредна врска до пораките: 294
22.7.2010 17:52:57   
mama26
i jas licam na tatkomi.ama karakter izgleda na majkami imamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 295
22.7.2010 17:57:43   
Bitolcanka
За со мајка ми не станува збор - стрелец-јарец - се' е кажано user posted image user posted image user posted image Вечно се караме како снаа и свекрва или како јатрви user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 296
22.7.2010 17:59:47   
mama26
strelec odi so jarec.....hmmmmmmmmmmm.moze deka ste zeniuser posted image

Непосредна врска до пораките: 297
22.7.2010 18:00:44   
mama26
a i podznakot vlijae.posle 25tata god.ili posle 30 god.e podznak.znaci jas sega sum devicauser posted image

Непосредна врска до пораките: 298
22.7.2010 18:04:29   
Bitolcanka
Да? user posted image Не знаев user posted image И јас во подзнак сум девица, за мајка ми не знам user posted image

Непосредна врска до пораките: 299
22.7.2010 20:26:11   
nenicka
decki me interesira kolku i kakoga i od sto se pravat kolacinata vo vid na nocina ,a i od kade vi e kalapot

Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?