Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
може со млеко или со вода како супа со морков, јас им правев како пире ама со кисело млеко. Инаку можеш со твоето, зошто да не и тоа малку потечно да биде затоа што компиррот е леплив да не се закашла, па после да не сака да го јаде од страв.
< Поракaта ја уредил виктори -- 10.7.2010 18:33:31 >
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
секако дека може со твоето млеко, а понатаму со кисело млеко или јогурт. тие на компирот му даваат убав шмек и знам дека нина само така јадеше компир. пробајте и како супичка, по течно да им давате. ставете освен зелечук, и магдонос, целер, кромид кој после тоа нема да им го дадете да го јадат (најчесто и не сакаат да го јадат), а е многу здрав нели.
денес прв пат јадеше жолчка, со јогурт изеде пола жолчка кога пак да и дадам? дали има врска лошо ли е секој ден ако јаде или нема да и давам секој ден ама ако и дадам два дена по ред ......дали е во ред
< Поракaта ја уредил elle -- 11.7.2010 20:12:24 >
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Знаев дека има некој распоред за жолчката но незнаев каков, за белката знам дека е после првиот роденден а реакција нема никаква до сега, се надевам нема ни да има во секој случај фала палешка
Какви бисквити им давате на бебушките? Јас прво почнав со интегрални, потоа со нормални, кои содржат и млеко. Денес сакав да купам Плазма, или Лино, но кога видов во составот мед! Потоа скиснав во Тинекс 1 саат читајќи го составот на сите бисквити и во сите има мед Сега дури незнам што да и давам. Пак си купив Petit Beurre na Jaffa, но немаше уште многу.
А Палешка за бисквите ние потрошивме едно пакување на чичибебе, во нив нема мед, и кога ги купував видов дека на нив пишува дека се за бебиња над 4 месеци. Ама сега гледам па тие содржат јајце, ама во мн мал процент 0,5%. А сега па имаме плазма, и и двете си ги јаде убаво, не сме имале некаква реакција.
jas na mojot dagance mu davam gjigji bebe biskviti i toa so banan ispasirano i mnogu si gi saka a ima 5 ipol meseci .ako nema nikakva reakcija jas mislam deka mozes da i davas da si jade zavisi od detenceto
Caci so kravjo mleko posle navrsena godinka zapocnete megutoa najdobro konsultiraj se so pedijatar,smoki gledaj da odbegnuvas da davas,a so jogurt i kiselo mleko mozes i so navrseni 5 meseci da probate.Ako vidis deka odma posle jogurtot kaka prestani i po nekoj den povtorno daj
Тања, мислам дека ќе и биде тешка. Јас од 5 месеци почнав на Миа да и ставам снегулки од пченка на Лино, не содржат глутен. И многу убаво си ги јадеше, ама само со круша. Палента и дадов на 6 и пол месеци, по бисквитите и квиките.
Ајде ќе ги побарам тие снегулки од пченка да ги пробаме бидејќи многу ни е ограничен изборот, се едно исто вртиме. Денес мм купил на Милупа млечна каша од ориз и банана ама јас се чудам зошто да и давам од кашата кога дома и ја припремам поубаво и повеќе ја сака.