Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 26.7.2010 23:33:19
Bitolcanka
Моментална депресија Агнес, ќе помине - доаѓаат посветли денови Јас сум одлично, само малку замрзната - надвор е бррр ... А сакавме да одиме до Охрид или Прилеп ...
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
jas odvaj cekam da dojde 15h zarem i deneska na praznik jas mora da sum na rabota a mm e doma i si odmara da ne bev jas na rabota ke otidevme nekade ama nisto
најтажно...во целиот мој живот дознав дека баба ми што најмногу си ја сакам, со таа што пораснав и научив се од неа, има рак...деновите и се бројат, а јас сум далеку од неа
Вчера имав некоја енергија и убаво чуство во мене, што се радував и делев со вас.. а денес сум за никаде... Повраќам од 5 часот имам вртоглавици, најверојатно е некој стомачен вирус ... Сега зимав медицински јаглен... се надевам ќе помине скоро...
RE: Како се чувствувате денес ? 10.8.2010 11:43:01
vezilka RR
Исто како и предходниве две недели..реомава ме скина, ме болат рацеве луѓе, не знам што да праам. Ме кинат, ми се укочуваат и ми трнат..Некаде насабајле околу 6, не се издржува, некои денови ме дотерува до плачки.. Ако биде вака до крајот на бременоста не знам што ќе праам..а уште поише ми е страв дека ќе биде вака и откако ќе се породам, па нема да можам да си ги држам бебето во раце