Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 11.7.2010 22:06:28
Martins mom
И јас мислам дека сите мажи се такви, секоја чест на исклучоците... Кога се свесни дека згрешиле, ја префрлаат вината на жената, така ти е тоа.. Нападот е најдобра одбрана..
RE: Како се чувствувате денес ? 15.7.2010 16:31:55
vezilka RR
Ми пукна главата од бројки овие два дена..значи најмногу ги мразам оние две-три недели во годината кога се спремаат извештаите!!!!!! Башка жешко, башка сите нервозни и башка сите се знаат!!!!!!! И на крај пак грешки
< Поракaта ја уредил vezilka -- 15.7.2010 16:32:33 >
RE: Како се чувствувате денес ? 21.7.2010 15:15:19
Тања РР
Се чувствувам некако тажно, ми се плаче, а што е најлошо од се` и Јана се чувствува така . Детето цело време лежи незаинтересирано, додека и сечев нокти сум и фатила дел од кожичката а не ни забележав затоа што не заплача. Кога ја погледнав имаше направено тажна фацичка (баш ) и солзички и течеа а кутрата ни глас да пушти
RE: Како се чувствувате денес ? 21.7.2010 15:26:39
Bitolcanka
Кутрото - душиче Другпат повеќе внимание. Пушти му музика или некој цртан филм - ќе се расположи Јас убаво се чувствувам денес, сега ќе одиме на риби со дм, во природа, па ќе трчам со другарките - мора малку воздух - лето е Поздрав до вечер