|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
27.6.2010 21:01:07   
anusha
Jas se izvinuva mn sto negde sum propustila bukvi ama toa e poradi sto moeto ino mae n tastaturata si isturil kapucino i se zaglavuvaat bukvite se izvinuva uste ednas

(Одговор на членот anusha)
Непосредна врска до пораките: 701
28.6.2010 11:02:44   
arh_diz
mareto toa so te bolat gradite neznaci deka ke dobies. Dobro rece anusha pocekaj 2-3 da ti kasni pa napravi si test Srekno

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 702
28.6.2010 14:58:12   
mareto
zdr anusha
nisto mi dojde menstruacijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 703
28.6.2010 14:59:32   
arh_diz
mareto nema razocaruvanje. Po zavrsuvanje na ciklusot na rabota i ke  cekame pak rezultatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 704
28.6.2010 22:22:13   
pinokio2010
mareto ne se razocaruvaj, sekoj nov ciklus nosi nova nadez za user posted image . denes isplacise od utre sobiraj sili za nova borba. za zal nekoi od nas mora da go izodat poteskiot pat za da stignat do svoeto bebce, no toa sto e od Boga dadeno mora da se prifati. edna pogovorka veli "Gospod ne ti dava poteski maki od tie sto mozes da gi izdrzis" toa znaci deka nie sme posilni od drugite. samo napred i ke bide eden den, ke vidis!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 705
29.6.2010 10:55:40   
fiore
sakam da ve prasam dali e mozno da si bremena,a prethodno si dobila menstruacija?dali nekoja od vas go imala toj problem da dobie mens a da bila bremena.pozzzzzzzz do site

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 706
29.6.2010 13:49:27   
bushavka
konecno vcera bev na doktor, megjutoa me pregledaa samo ,,racno,, user posted image user posted image user posted image user posted image  a za eho i krv mi zakazaa duri za v ponedelnik...ama mene me maci toa so nemozam da prestanam da kaslam i da si go sopram nosov da ne mi teci user posted image ...ke si pocekam do ponedelnik za konecno da si go vidam user posted image

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 707
30.6.2010 17:57:13   
milicka85
fiore ne sum go imala toj problem no moja drugarka imase mens abese bremena  i imase celi 9 meseci no kako rezultat na toa sto ima dve matki .pozz

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 708
30.6.2010 21:51:15   
tea30
Mi kasni 5 dena, imam mnogu slaba bolka bo edniot jajnik, a pravev test i mi bese negativen, inaku so maz mi se obiduvame  9 meseci i nisto, a pred 2 meseca bev na ginekolog i mi rece deka se e vo red, dali da napravam uste eden test?

(Одговор на членот Lady)
Непосредна врска до пораките: 709
30.6.2010 22:21:27   
Палешка РР
Направи уште еден тест теа, на првата утринска мокрача. Се надевам дека тој тест бил лажен, можеби не ти било високо нивото на HCG хормот кој покажува бременост. Навиваме да си следната наша user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Добредојде!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот tea30)
Непосредна врска до пораките: 710
1.7.2010 8:52:31   
noricka
во исчекување сум на мензисот и ме интересира дали е нормално што ме боли половината
дали има шанса за бременост

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 711
1.7.2010 10:13:51   
vezilka RR
noricka, симтомите за циклус и за рана бременост се толку слични, така да има шанси. Ти само опуштисе, почекај некој ден да ти касни инаправи си тест..

(Одговор на членот noricka)
Непосредна врска до пораките: 712
1.7.2010 16:04:31   
meruska
Zdravo do site
Sakam da ve prasam veke nekolku meseci se obiduvame i nisto, ovoj mesec  gradite pocnaa da mi otekuvaat odma po ovulacija,mnogu rano i me bolat,  stomakot me sece vo dolniot del isto kako pred dobivanje ( dali e toa normalno ako sum bremena ) i nesto porazlicno od sekoj pat mnogu me cesa stomakot..dali vi se slucilo toa na nekoj od vas, i dali moze nesto da znaci toa..pozdrav

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 713
1.7.2010 16:30:52   
arh_diz
meruska znacite za dobivanje se isti kako i za bremenost so sigurnost nemoze nikoj da ti kaze. Pocekaj da tidocni nekolku dena pa napravi si test

Биди тоа што си

(Одговор на членот meruska)
Непосредна врска до пораките: 714
1.7.2010 19:34:11   
jasmina 25
meruska ako si bremena rano e da te cesa stomakot a za gradite vidi dali te bolat pupkite toa e siguren znak i mene pred dobivanje mi potekuvaa gradite i me bolea no mesecot koga ostanav bremena porazlicno bese sto i pupkite me bolea a pred toa ne...poz i ti posakuvam da si vidis user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 715
1.7.2010 20:44:25   
puze
samo da se konsultiram pravev in vitro denes mi e 8 den me bolat gradite i pupkite a i temperaturata ja meram celo vreme e 37.4 dali toa nesto znaci ve molam kazete mi ako nekoj gi imal ovie simptomi za da se smiram malku preterano sum vozbudena.

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 716
1.7.2010 21:07:46   
jasmina 25
puze temperaturata ne e siguren pokazatel ako si bremena no sepak stom ti e nad 37 toa e dobar znak no treba taka i da ostane i meri ja na sabalje koga ke stanes a za pupkite pisav pogore stom te bolat mozno  e da si bremena kako sto pisuvas mi se cini deka testot na b-hcg ke bide pozitiven ti posakuvam sreka....pozuser posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 717
2.7.2010 8:51:29   
meruska
A dali sekogas bolenjeto na pupkite  e pokazatel deka si trudna ili kaj sekoj toa e individualno, dali ima nekoj sto ne go bolele pupkite a bil truden i kako ve bolea  na dopir ili samite po sebe bez da gi doprete..mene gradite me bolat mnoguu kako nikogas do sega ama pupkite ne bas :( dali toa avtomatski znaci deka ne sum bremena..Pozdrav do site 

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 718
5.7.2010 19:47:46   
puze
da prasam dali nekoj ima iskustvo so ovoj moj problem na 12 den od in vitro transverot pocna da mi potekuva od vreme na vreme nesto kafeavo pa bledo rozovo pa ke snema pa pak taka pretezno od koga ke se izmokram 2 dena mi e taka neznam dali e toa normalno ili ne terapijata ja primam taka mi rekoja sestrite da ne ja prekinuvam do 14 den pa da napravam test preku krf neznam sto se slucuva dali ke uspeam ili ne da dojdam do posakuvanite user posted image crtki koi gi cekam 6 godini.

(Одговор на членот meruska)
Непосредна врска до пораките: 719
8.8.2010 16:06:15   
anebebe
zdravo devojki user posted image .....inaku za prv pat sum so vas pa sakam da ve prasam poslednata user posted image mi bese na 19. 07 pa posle toa so mm se frlivme na rabota koga najrano treba di gi ocekuvam prvite simptomi za beremenost odvaj cekam da se user posted image user posted image pozdrav piste nesto zatoa sto celata sum vo iscekuvanje

Непосредна врска до пораките: 720
9.8.2010 10:32:43   
slatka87
имам чувство дека сум бремена а ќе знам дали сум за едно 10 дена стискајте палци user posted image

Непосредна врска до пораките: 721
9.8.2010 10:53:31   
Палешка РР
Стискаме палци, слатка87 user posted image user posted image user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот slatka87)
Непосредна врска до пораките: 722
9.8.2010 12:04:17   
Acina
ајде да видиш user posted image или user posted image   slatka87 да имаме уште едно РР user posted image   user posted image еве и јас стискам палци за тебе и за сите кои чекаат user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 723
11.8.2010 14:33:09   
sharlot
jas imam problem so prolactinot i veke dva meseci pijam dostinex,so koj bi trebalo da ni se sredi ciklusot bidejki dobivav sekoj mesec no sekogas mi kasnese.koga pocnav de gi pijam lekovite minatiot mesec mi docnese samo dva dena no gradite i polovinata me bolese skoro dve nedeli pred toa i znaev deka ke dobijam.Sega mi kasni 4 dena no nemam nikakvi simptomi,vtoriot den koga mi docnese napraviv test no ispadan negativen,pa se ponadevav deka mozebi seuste e rano da se pokaze.sto mislite vie,da prodolzam da se nadevam ili testot mi kazal se:(

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 724
11.8.2010 16:00:17   
anebebe
slatka87 i jas go ima istoto cuvstvo vo mene kako da sum bremena ama ke znam za edna nedela pa da se nadevame i raduvame zaedno na user posted image

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ovoshje
AnMari

Koe ovoshje e pozdravo za detskiot razvoj?

Kajsija (67%)

Vishna (0%)

Praska (33%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!