|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
21.6.2010 0:29:19   
anusha
zdravo mili4ki moe kako ste mi moram nesto da vi se pozalam deneska mi se slucuva epten nesto cudno so moevo telo imam umereni bolki vo desniot jajnik i kicmata  na 23 treba da dobijam ciklus ili ne hahahaah pa se dvoumam dali bi mozelo toa da se znacite na bremenost a normalno ke napravam test za nekoj den pozz

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 676
21.6.2010 1:12:03   
anusha
lele i zaboraviv i da vi kazam deka gradite me bolat mn duri i kako oteceni mi se a stomakot poduen mi e i nekako po tesko fukcioniram izvini

(Одговор на членот anusha)
Непосредна врска до пораките: 677
21.6.2010 1:19:11   
nadica
ах мила и самата знаеш дека знаците за бременост и знаците за добивање мензис се слични но јас од се срце се надевам дека ти си user posted image и дека ќе се впишеш во списокот на идни мамички

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 678
21.6.2010 8:04:17   
arh_diz
anusha od se srce ti posakuvam na testo da si vidis dve crticki

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 679
21.6.2010 22:15:40   
anusha
Ni samata ne sum svesna koku go posakuvam toa da vidam za nekoj den user posted image zelbata e pregolema kaj mene da ostanam user posted image ako mi  veruvate a isto i kaj mojot partner ama znam deka vie najdobro me razbirate ve pozdravuvam i vi posauvam prijatna veceruser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 680
21.6.2010 22:25:05   
vezilka RR
Ајде anusha, и ние навиваме за user posted image Ти испраќаме позитивна енергија и едвај чекаме да ни јавиш дека си трудничко..Гушки..

Непосредна врска до пораките: 681
22.6.2010 12:10:49   
Sajna
Ako ste zdravi pravi a nemozete da se opustite , zemete si MAYBE BABY mikroskop i se ke bide ok za mesec do dva najkasno !!! pozdrav

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 682
22.6.2010 16:37:07   
anusha
Vi blagodaram sto sekogas ste tuka za bilo sto dali e dobra ili losa vest eve jas ke pravam utre test ili eventualno zadutre pa ke ve izvestam sto se slucilo ne znam sto bi pravela ako ne postoite vie sekoja cest za vas pozzzuser posted image

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 683
25.6.2010 0:45:23   
anusha
zdravo moram nesto da ve prasam deneska cel den se slucuva nesto so moeto pupak hhahhaah malku smesno no dosta realno pa si pomisliv da ve prasam mozebi znaete od sto e toa cel den ispusta nekoja tecnost sto ne mirisa prijatno i mn me cesa pa si pomisliv da ne e od bremenost mozebi i vie imate slicno iskustvo a jas utre pravam 100% test zs veke mi kasni 3 dena se izvinuvam zs prasaneto ne e bas priatno i malku smesno ama moram netrpeliva sum mn ve molam da mi pise ako nekoj znae pozz

Непосредна врска до пораките: 684
25.6.2010 11:20:38   
arh_diz
anusha od se srce ti posakuvam da si bremena
. Nemas od sto da se sramis tuka sme da si pomagame . Jas bi te sovetuvala da odis na lekar. Jas ne sum imala takvo iskustvo se nadevam deka nekoja rr ke ti pomogne

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 685
25.6.2010 11:23:41   
prvenka
Se soglasuvam so arh-diz,treba da konsultiras lekar,so tebe smeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 686
25.6.2010 13:49:56   
anusha
bi blagodaram mili4ki najmnogu jas ne mozam da izdrzam poveke idam odma vo apteka da kupam test dovolno bese mislam cekaneto ke vi pisam sto sum napravila pokasno pozzz

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 687
25.6.2010 14:17:23   
prvenka
anusha,cekame vesti...daj boze da si gi vidis tvojteuser posted image
so tebe sumuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 688
25.6.2010 17:51:54   
anusha
Definitivno deneska e mojot naj sreken den vo mojot zivot sega pret malku go napraviv testot i sekako se pokazaa famoznite user posted image iako vtorata crta bese pobleda od prvata bese dosta vpecatliva posle tolku vreme si dojde rezultatot vi blgodaram za podrskata i vi posakuam na site da si go doziveete ovoj naj ubav moment pozz 

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 689
25.6.2010 17:56:42   
riba79
user posted image user posted image user posted image devojce,bremena si....uzivaj sega

Непосредна врска до пораките: 690
25.6.2010 17:59:33   
anusha
Da srcka moja bremena sum i ne znam sto da napravam od sreka vednas se ukluciv d gi spodelam najubavi vesti so vas user posted image

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 691
25.6.2010 18:09:35   
arh_diz
anusha sega uzivaj vo bremenosta cestitki za tebe

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 692
25.6.2010 19:51:01   
puze
cestitki i od mene anusha imaj lesna bremenost.

Непосредна врска до пораките: 693
25.6.2010 23:17:08   
pinokio2010
anusha cestitki, imaj si lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 694
26.6.2010 0:11:12   
anusha
Vi blagodaram na site od se srce, tuku znaete li dali treba odma da pocnam da pijam folna kiselina zs me faka panika ne mozam da odam kaj maticniot nema termin za da zakazamduri posle edna nedela imalo termin pa se mislam dali da si zemam na svoja raka 

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 695
26.6.2010 9:12:34   
bushavka
cestitki anusha i o mene, imaj si lesna bremenost user posted image

Непосредна врска до пораките: 696
26.6.2010 11:21:03   
arh_diz
anusha nemoj nisto da zemas na svoja raka,iako ne e stetna folnata kiselnina ne ja zemaj .

Биди тоа што си

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 697
26.6.2010 23:19:24   
prvenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitki za novata trudnica,superrrrrrrrrrrr bas se izraduvav.Folnata mozes da ja pies,mislam deka ne skodi.Bilo koj d-r da prasas ke ti kaze.Pozz i uzivkaj vo user posted image

Непосредна врска до пораките: 698
27.6.2010 20:21:48   
mareto
zdr milicka85
sakam da te prasam za toa so napnati gradi dali bolat pri dopir ili kako.mene mnogu me bolat nemozam da gi dopram vaka me bolat i koga treba da mi dojdi menstruacia i zato si mislam deka ne sum bremena deka me bolat gradite ama ti velis deka i toj e eden od vaznite simptomi.nemozam da docekam da vidam dali sum bremena.na kolku dena se pravi test za bremenos za da ne cekam da mi zakasni tuku dali mozi i pred toa da go napravam......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 699
27.6.2010 20:58:23   
anusha
Mareto ne znam za kogo bese nameneto prasaneto ama eve jas ke se potrudam da ti odgovoram da toa e tocno gradite mene me bolat se uste kako da treba da dobijam menz a isto taka i a dopir, za da napravis test treba da pocekas da ti kasni bar eden den a ne znam dali ke bide validn ako go napravis porano malku ke bides trpeliva i se ke bide ok pozz

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

lide
lidiicka28

imence za moeto bebence ve molam pomognete

antonija (37%)

lena (14%)

ksenija (14%)

tereza (5%)

mateja (29%)

Број на сите гласови: 154

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!