|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
8.6.2010 3:01:39   
anusha
zdravo na site jas bi sakala ako e nekoj vo moznost da mi odgovori dali moze testot za bremenost da go napravam porano da ne cekam da vidam dali ke dobijam menz ili ne zosto rabotevme na slucajot i premnogu sum nestrpliva bidejki veke 3 meseci se obiduvame ama nisto vi blagodaram pozz :)

(Одговор на членот samanta)
Непосредна врска до пораките: 651
8.6.2010 7:13:17   
none
anussha jas napraviv na deseti den od izostavuvanje na menzisot a milsam moze i porano 

(Одговор на членот anusha)
Непосредна врска до пораките: 652
8.6.2010 9:41:31   
arh_diz
anusha podobro ti e da si pocekas do denot za dobivanje pa posle da pravis test.
iki82 nema placenje mila i jas neznam zosto se trues so apcinja i gluposti koga ne si ispitala proodnost na kanalite pa toa ti e najvazno

Биди тоа што си

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 653
8.6.2010 10:59:34   
iki82
off arh-diz znam deka kanalite mi se najvazni, ama nie deka probuvame samo 3 meseci i doktorkava mi vika rano ti e odma da se traumatiziras so takvi tretmani, pa da vidime letovo ako ne biva, od septemvri zdravje odam na proodnost, toa e.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 654
9.6.2010 2:20:28   
anusha
Vi blagodaram sepak ke pocekam na 23 pa se nadevam deka ovoj mesec ke se pojavat user posted image  sto na site go posakuvam   

iki82 nemoj srcka tolku da se voznemiruvas se ke si dojde vo svoe vreme i mesto mwa

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 655
9.6.2010 2:25:37   
anusha
none ti cestitam od se srce ke bides idna mami4ka mwa mwa

Непосредна врска до пораките: 656
9.6.2010 13:25:27   
fiore
zdravo na site!imam edno prasanje do vas?mene treba da mi dojdat na 13 juni,no vcera vecer mi dojde malku krf ama bese bledo,jas mislev deka sum dobila nekolku dena pred vreme.deneska nema nisto a gradite taka uzasno me bolat nemozam da gi dopram,a gi custvuvam i ko pogolemi.neznam sto se slucuva.

Непосредна врска до пораките: 657
9.6.2010 13:29:09   
fiore
zdravo na site!!!vaka,imam eden problem jas treba da dobijam na 13 ovoj mesec,no vcera vecer mi dojde malku krf ama bese bleda.si pomisliv deka sum dobila predvreme ama problemot sto deneska nemam nisto a gradive pocnaa uzasno da me bolat.dali nekoja od vas znae sto moze da bide.mene mi e cudno da dobijam tolku brzo 5 dena predvremeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 658
9.6.2010 14:04:32   
vezilka RR
Леле fiore, да не пиеш некои лекарства па да ти се пореметил циклусот..Мене ми се случуваше ова додека пиев хомони..така ме подлажуваше..Во случај да си бремена ќе треба да почекаш барем еден ден да ти касни за да видиш со тест или крв..Дај боже да е ова второво..

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 659
9.6.2010 14:15:23   
fiore
pief klomifen od petiot den kako sto mi preporaca ginekologot.e sega ke pocekame ovie dva dena da vidam dali ke dobijam normalna menstruacija aku ne ke odam na lekar

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 660
9.6.2010 14:26:04   
vezilka RR
Немој да се секираш..хормониве понекогаш предизвикуват мали пореметувања и крварења..Уф дај боже да си бремена..Стискам палци..Еве да ти дадам надеж..И јас неколу дена пред да го направзм тестот имав како некој мал кафен исцедок..Не беше црвено туку некако кафено мислам амајас си помислив пошто бевме на пат дека ми поранил циклусот заради тоа..Кога тоа..друго било :)

Непосредна врска до пораките: 661
9.6.2010 14:32:02   
fiore
ti blagodaram vezilika na podrskata daj boze da sum bremena,ke pocekam ovie denovi da vidam dali ke prodolzi vaka ili pak nema da dobijam ke ima user posted image .ama ne mislam na toa bidejki me pravi poveke napnata ke ve izvestam sto ke se sluci denoviveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ve pozzz

Непосредна врска до пораките: 662
9.6.2010 22:06:33   
pinokio2010
fiore, aj so sreka pa da bide toa vtoroto. user posted image

Непосредна врска до пораките: 663
9.6.2010 23:44:07   
fiore
daj boze da bide toa da ima user posted image pa i jas da se zapisam vo spisokot na trudnici.eve deneska nisto ne dobiv ,a gradite seuste me bolat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 664
10.6.2010 0:11:13   
anusha
zdravo fiore jas mislam toa na tebe sto ti se slucilo e rezultat na edna bremenost t.e normalno e kaj edna trudnica da se pojavi toa na pocetokot na bremenosta istoto i se sluci i na mojata snaa pa ajde probaj so test pa izvestime zaedno ke se bodrime zs i jas treba da pravam za nekoj den pozz

Непосредна врска до пораките: 665
10.6.2010 7:57:39   
fiore
ke pocekam do 13 i ako ne dobijam ke napravam test ubavezno,ajde anusha mozebi vo ist den ke gi napravime testovite i zaedno ke se izraduvame.te pozdravuvam i ti posakuvam srekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 666
11.6.2010 1:20:21   
anusha
fala ti fiore i jas ti posakuvam od se srce testot da bide pozitiviven ke vidime sto ke ispadna se nadevam deka dvete ke si se raduvame pozz

Непосредна врска до пораките: 667
11.6.2010 7:55:37   
beti M
zdr.Jas sum nova na forumot i sakav da pisam deka sum citala nekade deka e normalno nekogas da imas krv iako si bremena t.e toa e vremeto koga embrionot se vgnezduva vo matkata,taka da fiore mozes da se nadevas na pozitiven rezultat

Непосредна врска до пораките: 668
11.6.2010 7:59:21   
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: beti M

zdr.Jas sum nova na forumot i sakav da pisam deka sum citala nekade deka e normalno nekogas da imas krv iako si bremena t.e toa e vremeto koga embrionot se vgnezduva vo matkata,taka da fiore mozes da se nadevas na pozitiven rezultat

Добредојде на форумот рр,Бети Мuser posted image user posted image user posted image Сега сме побогати за уште една рингерајка,сигурно убаво ќе се дружимеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот beti M)
Непосредна врска до пораките: 669
11.6.2010 11:15:51   
jasmina 25
fiore i mene mi izgleda deka si bremena,jas taka cetiri dena pred datumot koga trebase da dobijam imav staveno tampon so jogurt imav mnogu belo perenje i koga go izvadiv imase kafeavo i pomisliv deka ke mi dojde drugata den i se prasuvav zosto tolku rano no ne mi dojde i posle edna nedela si vidov user posted image na testot,i mene me bolea gradite no ovoj pat pupkite mnogu me bolea.ti drzam sreka da si vidis user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 670
11.6.2010 16:21:48   
fiore
vi blagodaram sto mi dadovte tolku mnogu podrska,no vasata fiore e deneska mnogu tazna i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .bidejki koga stanav mi bea dojdeni.znaete deka ovoj pat bev skoro sto procenti sigurna deka sum bremena,ama toa bilo lazzna nadez i mnogu sum razocarana taka sto ne sakav ni da vi pisam zasto nemase sto da kazuvam sa raduvanje.ve pozzdravuvam.a gi imav site simptomi na bremenost:bolni gradi zamor losenje ama nisto!!!!

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 671
11.6.2010 16:29:12   
niki
Ајде Фиоре, главата горе ќе биде наредниот месец. Не се разочарувај, не се предавај и да ни пишуваш секогаш, овде заедно тагуваме и заедно се радуваме, за тоа сме тука да сме си поддршка и во добро и кога не оди баш подмачкано.
user posted image Гушки до тебе и ти ја пуштам целата среќа за да ги видиш и ти што е можно побргу двете црткиuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 672
11.6.2010 19:29:39   
vezilka RR
Ајде fiore, никако немој да се разочаруваш. Сосема те разбирам како се чувствуваш, та не еднаш сум прошла низ тоа, ама најважно е да запамтиш дека не смееш да се разочаруваш. Дозволено е тагување ден-два ама никако повеќе user posted image Па ти требаат сили за наредниот месец. Верувај дека се исплати се ова низ што поминуваш и дека ќе го заборавиш истата секунда кога ќе ги видиш user posted image А сигурна сум дека наскоро ќе ги видиш.. Гушки и со тебе сме..

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 673
11.6.2010 19:48:32   
none
koga ke se razocarate pomislete samo na mene sto se mecekase i sto konstatiraa lekarite i opuser posted image taka i vie isto ke ve snajde samo pozitivnouser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 674
17.6.2010 0:30:00   
milicka85
zdravo Fiore
Mene mi se imase taka sluceno da mi protece nekakov kafeav segment pred da dobijam pa potoa dobiv .Genikologot mi kaza deka toe e od nekoi lekarstva dokolku sum piela ili od nervoza stres ,premorenost.
Koga ostanav  bremena  istoto mi se sluci pred da dobijam pak takov segment no togas kako rezultat na bremenosti voopsto ne pomisliv deka sum bremena zasto new rabotevme na slucajot da zabremenam samo onaka probavme.
Kolku poveke mislis na toa psihicki se optovaruvas.Samo opusteno i bebeto   ke si dojde vo vistinskiot moment( koga toa saka a ne koga nie sakame).Raboti na slucajot  i  koga najmalku ocekuvas bebusot ke stigne
p.s ova vazi za site  koi bezpoterba se razocarale i mislat samo na toa
Samo napreduser posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Кое име вие се допаѓа најмногу ?
kikus02

Кое име вие се допаѓа најмногу ?

Атанас (6%)

Матео (21%)

Лука (23%)

Никола (23%)

Павел (10%)

Димитар (17%)

Број на сите гласови: 136

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!