Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 31.7.2010 18:00:42
omorfo89
staviv hidrogen i...mi ispadna zoltenikavo a kaj delot kaj sto mi e crna mi ispadna temno crvenikava sega kazete mi da stavam od temno plavata farba ili od svetlo kafeavata?
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 9.8.2010 16:57:35
Тања РР
И јас имам нова фризура. Иста како во средношколските денови. Кратка и со кафеаво-црвена боја. Сите што ме видоа рекоа дека сум многу поубава со ова фризура, подмладена, посредена.... Ајде да им верувам
П.С. ММ на сите се пофали дека спиел со нова жена па јас му се развикав дека ме изневерил ако така се почувствувал
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 23.8.2010 22:51:17
cece81
Zdravo! bi sakala da ve prasm site sto znaat ili nesto slusnale, kolku boenjeto na kosata so 9 ili 12 % hidrogen moze da nasteti na plodot prvite 3 meseci od bremenosta t e. dali e stetno farbanjeto . Kolku za informacii sum prasala frizeri velat deka nese stetni farbite na prirodna baza a ne bilo stetno i satiranjeto. Bi sakala da slusnam vase mislenje vazno mi e ! Pozdrav !
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 23.8.2010 22:54:50
Тања РР
Cece jaс за време на бременоста не се фарбав, не е сигурно потврдено дека е безбедно за плодот. Ако ептен не можеш да одиш нефарбана има фарби за коса без амониак за бремени.
< Поракaта ја уредил Тања -- 23.8.2010 22:56:13 >
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 24.8.2010 14:09:27
blue_blue
Мене докторот му рече да избегнувам фарби ако можам. Рече не дека било докажано дека му штетат на плодот, ама пошто се тешка хемија а преку порите на главата навлегуваат во системот на мајката постои некоја веројатност да стигнат до плодот. Јас уредно го послушав и за време на бременоста се фарбав само со оние фарби кои не содржат хидроген и киселини т.е. се на природна база, потошно се фарбав со Biofervidol на Kadus.
ИЗВОРНА ПОРАКА: cece81
Zdravo! bi sakala da ve prasm site sto znaat ili nesto slusnale, kolku boenjeto na kosata so 9 ili 12 % hidrogen moze da nasteti na plodot prvite 3 meseci od bremenosta t e. dali e stetno farbanjeto . Kolku za informacii sum prasala frizeri velat deka nese stetni farbite na prirodna baza a ne bilo stetno i satiranjeto. Bi sakala da slusnam vase mislenje vazno mi e ! Pozdrav !
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 25.8.2010 15:20:10
cece81
Tanja, blue_blue vi blagodaram na odgovorite, eeeeehhhhh da imam sreka da zabremenam pa ke se otkazam i od plavata kosa. Bi sakala site RR plavusi da mi pisat kako tie za vreme na bremenost se spravuvale so izrastocite na korenite.Piseteeeeeeeeeeeeee! Pozdrav!
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 27.8.2010 0:31:00
mama26
neznaev deka sum trudna posto nekolku meseci veke probuvavme jas se blansirav vo rok od eden mesec.pa neizleze ubavo pa me ofarbaa odma pa na kraj ladna staiv.i op trudna sum bila veke nekolku nedeli.deteto e zdravo i pravo..... znaci ne igra nekoja uloga ama ete veke ako se plasis i mislis deka ke napravi nesto na plodot zemi farba bez amonijak.pozzzz i se najubavo