Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 13:54:43
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
еве
како не се витка?земи каталог некој или куи со фризури па така ке си одбереш најубаво.долга ти е.убаво округло лице.све стои.едниствено лице за секакво шишање или фризури .
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 13:56:17
brineta88
Косата ми е супер небара ни пеглање ни фенирање само испери облечи работава е кај мене ама многу ми е долга па сакам малку да ја скратам па се мислм тоа дека никогаш не ми била пократка од ова на сликава пс: мека ми е многу и сеа не дека не се витка ама и 10 лака за коса не помагаат да седи повеќе од пола саат виткана фризура
< Поракaта ја уредил brineta88 -- 20.7.2010 13:57:20 >
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 14:03:29
mama26
што се бунам јас.сега ми текна кога работев имавме муштерика исто со мека коса и стварно не и се виткаше.абе 2 саати под хауба.ама пробај со фигаро за виткање нека ти направат.како стапче е тенко и се потфака косата.не со витлери значи.само тоа,и кога го држи праменот нека стави лак оддалеку,не блискупа нека мота косата.кога ке ја пушти пак нека прсне лак.од далеку.никако блиску.ке те чеша коса.лелеее многу кажав.чирациве сега плата ке треба да им давам
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 17:23:43
brineta88
мама26 несакам јас да ја виткам, туку незнам како да ја исшишам тоа сакав да те прашам идеја за шишањето да ми дадеш
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 21.7.2010 13:11:22
brineta88
Изгледа
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 21.7.2010 13:55:04
brineta88
И јас се мислев за степенаста само незнам дали да ишишам шишки или не ај вечер ќе ви кажам како се исшишав позз. Фала мама26
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 21.7.2010 14:04:48
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
ЧЕКАЈ
фала мама ќе ишишам и шишки па ќе видиме
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 21.7.2010 14:08:29
brineta88
слика обавезно
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 22.7.2010 2:06:37
Snowhite RR
Еве повелете ве честам по едно стрижење, слушајте го исклучиво со слушалки, во спротивно нема ефект и внимавајте левата слушалка на левото уво, десната на десното. Кога го слушате, слушајте го во опуштена атмосфера, со затворени очи, нека не ви смета никој. Ајде да видам што ќе кажете, мене ми беше ептен јако, се наежив целата и си ја барав косата после тоа