|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
11.8.2010 16:03:30   
sandrin
user posted image user posted image user posted image ... za site sto se cuvstvuvaat user posted image
daj boze da ne e samo pretcuvstvo, pa za nekoj mesec da ne mozete da spiete od user posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 726
13.8.2010 12:29:09   
slatka87
анебебе се надевам дека чувствата нема да не изневерат па за некој ден ќе видиме user posted image user posted image

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 727
13.8.2010 14:29:22   
Angela_G
Здраво на сите:) јас сум нова тука... и пред се - поради user posted image што ги видов завчера :) следната недела одам на преглед за да видиме што е и како е... и се надевам дека се ќе биде во ред :)

Што се однесува до знаците - многу ми се спие, целата сум спора :))) и многу збунета... од физичките знаци - градите ми се тешки и чувствителни... тестот го направив откако ми доцнеше два дена ама мислам дека и претходно ми беше јасно дека има нешто... сега за сега толку, па се надевам ќе се дружиме повеќе :)

Поздрав до сите...и желби за убави, здрави user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот slatka87)
Непосредна врска до пораките: 728
14.8.2010 18:25:24   
srcul
user posted image  zdr nova sum tuka a imam isto taka prasanje eve mi docnese nedela ipol i so soprugot se nadevavme deka sum bremena gi imav skoro site znaci na bremenost no ete denes krvaram ali ne e mensturacia krvta ima boja roze svetla i sosema malu krvaram za razlika od voobicaenata menstrucia i prosliot mesec istovo mi se desi i ciklusot mi trae samo po tri dena testovive sve negativ neznam i ja veke sho se desava zasto ciklusot ima roze boja? i zs trae samo tri dena a denes stomakot me bolese premnogu imav jaki bolki?dali e mozno da sum bremena iako krvaram malce i me boli stoma?fala odnapred

Непосредна врска до пораките: 729
15.8.2010 15:42:25   
mama26
znaci na bremenost.user posted image mm mi kaza koga ostanav trudna sum bila kako ligaves.e toj bese moj znak.do 3 mesecuser posted image posle sum pocnala da zboram normalno

(Одговор на членот srcul)
Непосредна врска до пораките: 730
16.8.2010 10:36:00   
slatka87
срцки ништо од мојата бременост. денес добив а толку бев уверена дека има нешто user posted image пффффф ајде живи и здрави да сме си па ќе биде

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 731
16.8.2010 11:59:16   
arh_diz
Slatka 87 nema razocaruvanje samo napred ke bide koga najmalku ocekuvas

Биди тоа што си

(Одговор на членот slatka87)
Непосредна врска до пораките: 732
18.8.2010 12:55:21   
bucence
Zdravo na site rr jas sum nova, redovno ve citam veke 2 meseci, i eve konecno resiv da vi se pridruzam .
veke treti mesec se obiduvam da zabremenam megutoa bezuspesno. Meguutoa ovoj treti mesec e podrug od prethodnite dva, gradite pomalku me bolat , a treba da dobijam na 24 , mnogu sum umorna i mi se spie, ama mislam deka e od toplinatqa, ne sakam da se nadevam i podocna pak da se razocaram.Veke imam edno detence koe ima 3 godini i 5 meseci ,no dojde vreme i koga so mm posakavme vtoro. Od prethodniot poragaj mi se smeni ciklusot mnogu pomalku mi trae , nemam bolki i ne mi e obilno krvarenejto, dali smetate deka toa e pricina sto ne mozam sega vtor pat da zabremenam. Koga bev na ginekolog doktorkata mi kaza deka se e vo red nema nikakov problem.Da se nadevam deka ke bide ovoj mesec treta sreka.

Непосредна врска до пораките: 733
18.8.2010 13:50:30   
Тања РР
Добредојде буценце. И ние чекаме со тебе овој месец да видиш user posted image и да станеш наша РРuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот bucence)
Непосредна врска до пораките: 734
23.8.2010 13:17:51   
merjem
zdravo na site moeton prasanje e razlicno od ovaa tema no ve molam ako moze nekoj da odgovori na moeto prasaneje
imam3 mesecna kerka,koga napolni eden mesec mm zamina vo stranstvo i seuste ne e doma dali e mozno vo
period od eden mesec po moeto poraganje poftorno da sum bremena mnogu sum zagrizena odnapred
vi blagodaram na site.

Непосредна врска до пораките: 735
23.8.2010 13:24:24   
vezilka RR
Јас мислам дека штом се регулира циклусот можно е без разлика после колку време од породувањето поминало..

(Одговор на членот merjem)
Непосредна врска до пораките: 736
23.8.2010 13:46:12   
merjem
no kaj mene ciklusot se uste nebese reguliran

Непосредна врска до пораките: 737
23.8.2010 14:56:03   
bucence
Sakam da ve prasam nesto,poslednite dva meseci od koga probuvav da ostanam bremena, menzis dobivav na 28 dena , sega ovoj mi e tret mesec a denes 28 den od prethodnata menstroacija, koga da napravma test, gradite mislam deka malku mi se namalija, megutoa mnogu mi se spie , a sum sinoka dovolno spiev .Ve molam odgovorite mi.Dali moze da sumuser posted image

Непосредна врска до пораките: 738
25.8.2010 14:56:14   
bucence
Imam edna radosna vest deneska napravit test i dobivuser posted image .Cuvstvoto e ubavo bidejki se raboti za vtora posakuvana bremenost. Narednata nedela planiram da odam na ginekolog da mi ja potvrdi bremenosta.

Непосредна врска до пораките: 739
25.8.2010 15:05:06   
Палешка РР
user posted image  user posted image  user posted image за нашата нова трудница, со среќа да си го носиш бебето user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 740
25.8.2010 16:53:15   
pinokio2010
bucence cestitki, imaj si lesna bremenost i uste polesen porod, ti gi posakuvam najubavite user posted image  vo zivotot.
Da ve prasam, dali e mozno da imas menstruacija i da si user posted image ? Denes mi e 6 dc i uste imam dobieno, no cickite ne mi splasnaa tuku naprotiv sekoj den mi se pogolemi i pobolni, stomak me boli kako da treba da dobijam i dolu kaj opaskata sto da vi kazam, a zaboravam epten i duri se plasam na rabota od sto sum tolku raseana. Mislev deka mi e pak prolaktinot pokacen, iako pijam Dostinex veke 4 meseci i bev go proveriv na 4 den od ciklusot i mi bese 190 ( ref.vr. 102-496)..nekoi simptomi na bremenost kako macnina, glavobolki, pupkite da me bolat nemam..

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 741
25.8.2010 17:20:38   
*miki mami*
мејерем направи си од брзите тестови да бидеш сигурна и можно е да си бремена јас добив една недела после 40,а моја комшика остана бремена 6месеца после порагајот и еве сега си има уште еден бебушuser posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 742
27.8.2010 10:39:34   
Idna mamica
Имам една пријателка која имаше добиено а беше 2ри месец бремена!!!!!!Гинекологот и кажал дека се случуваат и такви работи така што се е можно

Непосредна врска до пораките: 743
27.8.2010 10:46:50   
*miki mami*
На мм тетка родила три деца и со сите три имала добиено за време на цела бременостuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 744
27.8.2010 14:45:23   
pinokio2010
Denes mi e 8 dc i uste ne mi e prestanata user posted image  dodusa celo vreme krvaram po malku, za 8 dena 9 vloski od golemite i toa da ne e grozno, edna bi mozela da mi izdrzi dva dena, i dve ednodnevni vloski..a obicno user posted image  mi trae 4-5 dena i za toa vreme trosam najmalku 2 paketcinja always. Se dogovorivme so soprugot narednata nedela da odam na gin. da vidime sto e rabotava..(.) (.) mi se zakon, MM e presreken user posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 745
2.9.2010 10:43:45   
Sajna
Treba da dobijam Na 9 Sept, ama kicmava pod bubrezite me utepa od bolenje uste pred dva dena , dali mozebi znaci nesto toa, ima li nekoj iskustvo i mi se spie mnoogu umorna sum non stop...

Непосредна врска до пораките: 746
2.9.2010 11:05:42   
beki RR
За кичмата и бубрезите не знам, ама за спиењето тоа беше нешто што мене ми се случуваше.Спиев ко никогаш во животот да не сум спиела.
Можеби си бремена.

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 747
2.9.2010 11:15:11   
vezilka RR
Можно е, можно е Sanja, хи,хи..може ќе си имаме уште едно трудничко..user posted image

(Одговор на членот beki RR)
Непосредна врска до пораките: 748
2.9.2010 11:35:46   
Sajna
Lelel daj boze , ke vidime na 9 Sept.... :) se nadevam ke vidam i jas user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 749
4.9.2010 22:42:07   
Sajna
Koga najrano treba da pocnat simptomite za bremenost? i dali mora da bolat gradi?

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 750
Страница:   <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali vasite deca piat meko?

Da (100%)

Ne (0%)

Nesemee (0%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!