Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Kik@ eve jas ke ti odgovoram treba od kniskata fotokopija na prvite dve strani znaci kade se tvoite licni podatoci i slikata i na drugata srana kade e osiguranjeto, a voedno nosija i kniskata zosto od fondot sluzbenikot mora da gi proveri- da napravi uvid .t.e samo ja zadrzuvaat kopijata
Dobro utro RR prvo cestitki za pozitivnite odgovori od fondot sega shto pobrzo do .Bev nastinata nekolku dena so temperaturi ,dijarea,povracanje pa bev na nekolku infuzii sega e se ok.Mnogu malku bea priaveni od cela Makedonija se zacudiv koga procitav vo vest pishuvashe;od 68 prijaveni vo mesec avgust komisijata reshila 51 baranje od koi ;13 dvojki dobile pozitiven odgovor edna dvojka e odbiena ,a ostanatite 38 se vrateni na dopolnitelni ispituvanja.Daj boze site da gi dobijat potvrdite shto pobrzo.Pozz na site RR
cestitki i od mene za pozitivnite odgovori od fondot i uste popozitivni vesti da si citkame na forumov :))))) jas sum na pocetok na prikaznata za ivf i sum preplasena trebase utre da odam na konzilijaren pregled pa da mi objasni doktorot se za invitro ama mi zakaza duri za drugiot ponedelni zaradi ne rabotnite dena . preplasena sum od se i od se mi e preku glava dve godini se raspravav so cisti i neuspesni otstranuvanja i sega ova ke se seknam, dali nekoj moze da mi objasni sto e toa konzilijaren pregled i da mi prati link od stranat na fzo da si znam tocno koi dokumenti ni se potrebni so vreme ke se seknam zimi se
Zdravo moi prijatelki De Veruvam deka site mnogu ke se izraduvate za ubava ta vest.Denes gi vidov moite Da vi kazam iskreno,uste vo petokot nestrpliva bev i napraviv test i vo sabotata,se gledaa dve crticki,no ednata ne tolku jasna kako drugata no ednostavno ne mi se veruva[e.Se javiv vo Plodnost mi rekoa deka deka utre treba da proveram beta hcg . Posle se,izmesani mi se cuvstvata i ne znam sto da pravam......... Vi posakuvam na site ova da go doziveete,konecno da gi vidite vasite
Eli, cestito draga! Imaj ubava i lesna bremenost! Na koj den od transferot go napravi testot i dali imase nekakvi simptomi, na primer bolni i nabreknati gradi, mala bolka mnogu nisko dolu? Mene mi e 6-ti den od transfer i me ubiva neizvesnosta!
utre mi e 9 den od embriotransver, baram sovet dali da napravam test doma?? ili da cekam kako sto mi kazaa na 14 den da proveram BHCG?? dali ima sansa na 9 den da pokaze testot?
jupiiiiiiiiiiiiii Bravos za tebe Eli ,ti posakuvam lesna bremenost i da si rodis dve naednas ! Ne znaes kolku mi e milo mi ja raspolozi vecerta ! Ti posakuvam mnogu mnogu sreka i na site ostanati sto imaat napraveno transver i sto cekaat .Pozdrav
najprvin cestitkiiiii za ELI samo uzivaj i so dobri misli.samo sakaf da te prasam dali odma se gledse i drugata crta ili malku pokasn o.no vo sekoj slucaj vazno tuka se i dv ete odlicnooo! Jas denes bef vo plodnost na razgovor i doktorot mi rece prvo da gi napravam dok,za vo fondoti go prasaf za setirite insiminacii i toj mi rece deka ne mi bile potrebni mene bidejki sum so donor duri i mi gi frli i tie dve dokumentacii sto gi imam praveno kaj nego a imaf dve insiminasii ,znaci sega ostanaf samo so trite invitra i neznam sega kako ke bide rece deka ne mi bile mene potrebni insimi.sega da gi dospremam doku.i ke vidime kako ke e.poz siki