Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 9:51:56
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Само да ги информирам моите сограѓанки дека не сум во можност да добијам училишен прибор од училиштата. Заборавив дека денес ништо не може да помине без дозвола од директорите. Разговарав со неколку наставнички и ми го потврдија тоа. Многу е поедноставно ако е иницирано од поединец од името на некое здружение, организација и сл. Малку се крути во однос на некои активности од надвор, надлежните за образовните институции, па таа варијанта отпаѓа. Најверојатно парично ќе донирам средства. Ако имате некоја друга идеја, предлог и сл. слободно кажете и организирајте.
Драга целата акција ја води организација, филантропска гранка на Рингераја.мк - Дану Филантропија ЈИЕ.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 14:04:53
Julie1
Ви благодарам на сите кои помагате, се надевам дека многу родители ке најдат време да поминат директно до Ригнераја и да достават барем по 1 тетратка и молив за дечињата, или ќе дојдат на дружењето.
Се работи за многу малку но некогаш и тоа малку е тешко да се има, кога нема со што да го купиш или кој да ти го купи. Да не купуваме само за нашите родени дечиња, и овие дечиња се наше семејство!
Посетета ја Рингераја, ќе ве пречекаме со насмевка и благодарност за вашата хуманост. Да направиме нешто хумано уште денес, имаме можност!
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 15:40:43
Snowhite RR
Леле, па јас дури сега ја видов темава, слабо бев на нет овие 2 дена, а и немав нет цело време, се разбира дека сакам да помогнам. Палешка им пиша на сите прилепчанки пп? Еве јас одручеква или најкасно утре ќе прашам во некоја од игротекиве за збирно место да се собериме и која колку што може да донесе и ќе ви пишам, каде, што. Ајде прилепчанки и ние да ја покажеме нашата хуманост, да им обезбедиме на дечињата прибор за пишување и цртање
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 19:04:47
Julie1
Браво за Прилепчанки, ајде сега Скопјанки а ако се јави некој и од Тетово, во Тетово може јас да организирам недела видување во 12 часот и во Тетово, па има ли некоја Тетовчанка за хуманитарна дружба во мојот роден град?
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 19:09:08
Julie1
Ах имаме многу посети од Струмица на РР, само некако се срамеливи изгледа за дружба, но сега хуманоста нека пбиде пред се! Ако некоја Струмичанка во моментов не чита нека се придружи на дружење во знак на хуманоста заедно со Тања.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 19:16:26
Julie1
Супер и Јасмина и Борјан ќе ги видам во сабота , блу_блу и чевличе ќе се видиме уште еднаш или имате некои обрврски во сабота? Други Рингерајки со кои се дружиме преку РР секојдневно каде сте, сакаме и лично да Ве запознаеме...
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 22:47:00
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
А струмичанки? Зарем сум единствена?
истото важи и за неготинки и кавадарчанки девојки знам дека не сум единствен член ве молам пишете да се договориме и да им помогнеме на овие дечиња кој колку може
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 22:51:00
Snowhite RR
Значи до сега сме 3 од Прилеп, се надевам до сабота ќе се зголеми бројот. Е сега да прецизираме, ќе ги носиме бебушите во игротека, со оглед на тоа што сите се се уште в количка, мали, а таму мислам се плаќа влез или сами ќе излезиме, ќе го собираме приборот и ќе пиеме кафе во некое кафуле
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 22:53:01
Viktori
Игротеката се наоѓа на новата улица (Адолф Циборовски) право од студентскиот дом Гоце кога се оди накај Хром, веднаш спроти Реплек. Точната адреса е ул. Ванчо Мицков 2б.
RE: АКЦИЈА: Училишен прибор за секое дете од ... 22.9.2010 23:05:15
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Значи до сега сме 3 од Прилеп, се надевам до сабота ќе се зголеми бројот. Е сега да прецизираме, ќе ги носиме бебушите во игротека, со оглед на тоа што сите се се уште в количка, мали, а таму мислам се плаќа влез или сами ќе излезиме, ќе го собираме приборот и ќе пиеме кафе во некое кафуле
Јас прво мислев да не ја носам Миа, ама нема кој да ми ја чува Не мора во игротека, може и во кафетерија, но да имаме солуција и за внатре, да не студи. Мислам дека и Ацина доаѓа, а утре ќе и се јавам и на икипп.