Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
dragi ringerajki ve molam dali nekoja ima iskustvo so drzavnata komisija za ivf so donacija .vo fondot mi rekoa deka treba da dobijam potvrda od niv .znae li nekoj kade kogo da baram i sto treba da nosam tamu pozz
Fala na site za cestitkite,da ne vi se zablagodaruvam posebno po iminja,na SITE da vi se vrati ,edna trudna zena vi ispraka ubavi ,pozitivni vibracii kakvi bi bile ako ne vibracii na plodnost. Ubavite momenti se tuka,samo nekoja od nas porano nekoja pokasno ke gi dozivee,sekoja na svojot zivoten pat
Denes vo Bitola ispitav BHCG 96,doktorot rece sosema ubav rezultat koj ukazuva na bremenost.. Go izguskav i nego i uste nekolku prekrasni luge sto rabotat tamu,a mi pomagaa i me poddrzuvaa do sega.Veruvajte prijatelki moi,Plodnost denes mi licese kako rajska gradina,mesto kade se ispolnuvaat najsilnite i najubavite zelbi.Kako da sum tamu rodena. Neka vi se vratat ovie ubavi misli i cuvstva na site,sto pobrzo videte si gi svoite Ve sakam i guskam
Zdravo na site RR-ovci, Jas sum nova na forumov, vo brak sum dve godini a veke dve i pol godini se obiduvam da ostanam bremena. Za tie dve i pol godini imav edna vonmatericna bremenost ,dve laparoskopii i edna hemiska bremnost za koja ne se otkri dali bese vo matkata ili nadvor od nea. Se resiv na IVF ,ke Ve zamolam ako nekoj znae kade se podnesuvaat dokumentite vo Skopje -vo Fond za zdravstvo kaj Crven Krst ? i kolku se ceka odgovor od komisijata? Fala Vi i se nadevam deka super ke se druzime i ke si gi spodeluvame site maki no i radosti...
dobredojde Zmej Imaj ubava druzba so nas rr-jkite. Rezultatite od komisijata se cekaat okolu 1 mesec. Jas dokumentite gi podnesov na 7 septemvri i uste nemam odgovor, no se nadevam deka za 10-tina dena ke dobijam pozitiven odgovor. Pozdrav do tebe mila
babydoll zdravo i jas imam problem so donacija se javiv vo fondot mi vikaat treba potvrda od ministerstvo za zdrastvo pa potoa kaj nas e odobreno ivf so donacija a tamu ne mozam da najdam nekoj so ke mi objasni kakva potvrda i so se treba posto se javuvam po tel a seuste nemam pojdeno mn mi e daleku sk barem da znam so dokumenti da nosam ako doznaes nesto kazi pozz a jas treba da baram jajce kletki kaj mene e problemot a neznam kako e kaj tebe.
zmaj мила јас во моментот не сум во МК и неможам ништо да ти кажам. си идам во јануари. ама некој сигурно ќе ти одговори, bogdancanka мислам знае се окулу тоа. пријатна дружба со нас
dobredojde zmej na forumot,se nadevam deka ke se druzime ubavo tuka,ostanav bremena so IVF,dragoceni mi se iskustvata i sovetite od prijatelkite od rr,se nadevam i ponatamu na ohrabruvanje koe ke mi treba mnogu,a i jas ke davam poddrska i pomos kolku mozam.Srekno
Lilita, mila sega vidov, cestitki i so lesno da ti odei se natamu, da ti pomine bremenosta bez problemi i da si imas lesen porod. Cestitki i do soprugot.
cestitki i od mene za lilita imaj lesna bremenos i uzivaj vo nea se najdobro ti posakuvam od se srce pa i kaj nas drugite rr sto cekame da si gi vidime sto pobrzo
Se resiv na IVF ,ke Ve zamolam ako nekoj znae kade se podnesuvaat dokumentite vo Skopje -vo Fond za zdravstvo kaj Crven Krst ? i kolku se ceka odgovor od komisijata? Fala Vi i se nadevam deka super ke se druzime i ke si gi spodeluvame site maki no i radosti...
Mila jas moite dokumenti gi podnesev vo Gevgelija zatoa sto nie sme preku Gevgelija,za odgovor cekav okolu mesec dena za sreka dobiv pozitiven odgovor...a za sigurno da znaes kade ti da gi podneses vo skopje eve ti broj od Lubica od fondot za zdrastvo 02/3289-025 sigurno ona ke ti objasni kade mozes da gi podneses dokumentite i se se sto te interesira mozes da ja prasas....pozz mila ako bilo sto treba slobodno prasaj zatoa sme tuka
inaku koja ti e baba od Bogdanci?Dogagas cesto navaka ili?
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.1.2014 0:02:58 >
Sakam da vi se zablagodaram za utesnite zborovi na site...navistina se custvuvam osameno i istosteno i nekako najdov mir vo vasite oraki i zborovi...Draga Cleo celata postapka so hormonskata terapija se odvivase mnogu dobro jas vo toa vreme koga se bockav voopsto nemase guzva vo bolnca i sestrite sekogas bea ljubezni i raspolozeni, za doktorot kao sto napomenav predhodno ima navistina mnogu rabota i toj pravi se za da postige da gi usluzi i da im pomogne na site sto imaat potreba za pomos od nego, nekogas moze da se sluci da pocekas 15-20 min po zakazanoto no ne cesto, toj e primarius doktor vo bolnicata i mnogu cesto e i na intervencii, i zatoa velam netreba da se zalat od nego deka cekaat mnogu toj so sigurnost ne sedi so nozete na masa tuku vo toj moment spasuva necij zivot ilu se obiduva da donese nov zivot na ovoj svet , site treba svesno da znaeme zosto tropame na negovta vrata, vo sekoj slucaj mozes da me prasas bilo sto ako mozam da ti pomognam, pozdrav i te guskam...
Olivia mila, a koe e toa vreme potocno koga si se bockala, nautro, popladne, navecer??? Inaku, ti si imala sreka sto si cekala 15-20 minuti, poveketo koi gi znam cekale kaj Petanovski po 2, 3 duri i po 5 casa zamisli!! No zatoa pak site do edna se zadovolni od nego i kako covek i kako profesionalec za ovaa problematika. A kolku te cinese terapijata se na se? Mene mi kaza Dr. Ana Lazarevska od 300 do 500 evra maksimum, ama bi sakala da znam kolku potocno. Pisi, pozdravce i jas te gushkam
draga cika jas se javiv vo fondot i mi rekoa deka kaj niv e odobreno no mi treba potvrda od ministerstvo za zdravstvo tamu se javuvam veke 2 dena nonstop nikoj ne kreva slusalka.utre pak ke probam ako ne ke odam direktno tamu daleku e ama sto da pravam koga doslo do tuka ke mora.treba nekoj dokument na notar zaveren i uste nesto no ne znam tocno.koga ke doznaam nesto novo ke ti pisam .pozz leka nok na site drugi ringerajki