|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
6.10.2010 22:26:23   
lukas
kako mi ste rr-ki...dali ste dobri?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1501
6.10.2010 23:08:27   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

ke treba da si go smenam nikot bre,od bebe vo babauser posted image  fala za cestitkite samo da bide se vo red

Се надевам амелбебе дека навистина ќе треба да го смениш во баба, па чекаме веста да биде потврдена, па заедно да ги броиме деновите до раѓањето на внучетоuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1502
6.10.2010 23:10:15   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

леле, Амелбебебеuser posted image user posted image user posted image user posted image , дури сега прочитав! Многу се израдував. Ајде, турај ја и снајка на форумов! Нека е со убаво, лесно и радосно!!!user posted image
Се нешто ми се врти низ глава дека јас ќе бидам идната РР баба, хи, хи. Со Господ напред!

И мене ми се врти дека ти ќе бидеш следната свекрва на рр Анушка, па после и баба, само за убаво нека е

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1503
6.10.2010 23:12:26   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Оооооо ова мора да го објавам и на РР. ММ ја преслекол Матеа, а истовремено сварил и кафе, па сега мора да одам да пиеме заедно. user posted image

ММ досега 2 пати пробал да го преслечи, и целиот смешки е, треба да го снимам или подобро да го сликам зошто нема што да се сними, го слекува и со едната рака му ја држи едната нога нагоре, а со другата рака, другата нога иии нема повеќе раце за преостанатата работа, па морам јас да се вмешам и толку од неговото преслекувањеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1504
6.10.2010 23:44:39   
mama26
dobra vecer im back user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1505
6.10.2010 23:46:29   
lukas
dobra vecer mama26 kade bese?
od kaj se vrati?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1506
7.10.2010 0:07:44   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Оооооо ова мора да го објавам и на РР. ММ ја преслекол Матеа, а истовремено сварил и кафе, па сега мора да одам да пиеме заедно. user posted image

ММ досега 2 пати пробал да го преслечи, и целиот смешки е, треба да го снимам или подобро да го сликам зошто нема што да се сними, го слекува и со едната рака му ја држи едната нога нагоре, а со другата рака, другата нога иии нема повеќе раце за преостанатата работа, па морам јас да се вмешам и толку од неговото преслекувањеuser posted image user posted image user posted image

Море си знае тој се, ама ретко се покажува. А еве еднаш што му се случи, се изнасмеав. СПиеше Матеа во креветчето, и кога се разбуди, тој ја зема, и гледа таа од претање си ги соблекла чорапчињата. И бара, бара едното чорапче го нема, само едно најде и и го облече. Барам и јас, нема чорапче, па викам дај други да и облечам. И кога да ги облечам новите чорапчиња, гледам таа на едно ноже носи две чорапчиња, а на другото ни едно.user posted image user posted image user posted image Таа си го соблекла само едното чорапче, а тој го нашол и и го облекол пак на тоа ноже што си имало чорапче, смешки user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1507
7.10.2010 8:51:24   
Viktori
Како сте женички??? Врнежливо, ладно, само за пред компјутер user posted image

Сега кафе ќе правам, па кој е за нека кажува user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1508
7.10.2010 9:01:56   
arh_diz
Jas sum za viktori mm otide na rabota mene ne mi se stanuvase da pieme kafeuser posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1509
7.10.2010 9:14:08   
Палешка РР
И јас и јас user posted image

Инаку денес повторно ќе одам по боловање, па да бидам раат до крајот на месецот user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1510
7.10.2010 9:20:41   
Viktori
Повели арх_диз тазе и мелено и варено user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1511
7.10.2010 9:24:11   
arh_diz
Fala viktori, ajde Paleska ima i za tebe

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1512
7.10.2010 9:29:24   
Martins mom
Гуд морнинг лејдис... еве и јас ќе си се послужам од кафенцето...како сте? Виктори како ти е мачето?user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1513
7.10.2010 9:30:22   
Viktori
хахахаха уплав има user posted image user posted image user posted image user posted image позади кревет е сега user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1514
7.10.2010 9:33:55   
Martins mom
На бајачка да го носиш user posted image user posted image user posted image Дај му млекце, излажи го некако да излезе кутрото...ти одма со строго го имаш фатенои сега не знае умот кај му еuser posted image user posted image user posted image
А машко е или женско? Ако е женско снаа да ја правиме за мојот мачорuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1515
7.10.2010 10:03:20   
Viktori
а за млеко си дојде сама user posted image мачка бе, само корист кога има ме дружи. Ни се измоча у ходник сабајлево.
женка е, ај ќе се посватиме еднаш па ќе ја стерилизирам. user posted image user posted image user posted image
Паметна женска да  биде user posted image

Непосредна врска до пораките: 1516
7.10.2010 10:12:09   
Martins mom
Амелбебе е прва свекрва, баба на РР...а ние ќе бидеме првите сваќи на РР user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1517
7.10.2010 10:17:51   
Viktori
и куп внуци ќе си имаме, ај нека не стигне некоја ако може user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1518
7.10.2010 18:39:34   
Glück90
rr imam edna dilema i sakam da mi pomognete.Neznam kade da go postavam kako takvo pa zatoa tuka ke ve prasam.Edna drugarka ovde ja zapoznav na kurs saka da se sretneme da ni se zapoznaat mm i vika dali ste tuka vo sabota vecerta da se vidime.I sega sto e prasanjeto.Jas ne ziveam sama imam sveki ako gi viknam na vecera i tie ke se tuka i da nemozes da prdnes sekogas e taka koga imame gosti samo tie da zborat so niv.A vtora varijanta mi e da gi izneseme na vecera nekade.Pomagajte

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1519
7.10.2010 18:41:59   
prettygirl
e da ti kazam pravo da gi odnesite na vecera najubavo ke bidi ke si popravite na raat muabet i mirna glava, ti kazuvam od iskustvouser posted image znam kako e pozz

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1520
7.10.2010 18:43:53   
Glück90
abe jas ne znam veke ni zosto prasuvam koga znam sto ke napravam fala mnogu prettygirl

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1521
7.10.2010 18:44:45   
prettygirl
nema problem da znaes deka nema da zgresis :D

Непосредна врска до пораките: 1522
7.10.2010 18:48:13   
Glück90
user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1523
7.10.2010 19:05:30   
ananikol

Dobro verec cuci i od mene!!!!

Konecno se preselivme....user posted image user posted image user posted image  mi trebase nekolku dena od silni paketi da stignam do laptopot no tuka sum,pozdrav do site mi nedostigavte

Prekrasna vest amelbebe,ajde pocelo je pocelo ...
znaci sega amelbebe,pa anuska pa jas pa paleska auuu so interesno ke bide..

Непосредна врска до пораките: 1524
7.10.2010 20:27:27   
soncogled
ananikol, so zdravje da si sedite vo novoto domce user posted image

Svetot moj minus tebe vo nego ona sto ke ostane malku e!

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.