Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Malata Mo cestitki za tebe, imaj lesna bremenost!!! Jas denes bev na pregled i od utre zapocnuvam so Suprefakt. So sreka na site sto ja zapocnavte postapkata za ivf, site da si gi vidime i za devet meseci da guskame po ili .
zdravo RR mene me interesira trebali celi 3 godini da leces sterilitet za da te fane in vitro na fondo i kolku vreme se ceka od koga gi predades dokumentite vo skopje
koj znae kako se pijat tabletite DHEA jas veke gi dobif tabletite gi imaf poracano vo bitola.no go pijam i cajot macina treva i sega neznam sto da pravam dali ke moze i edno i drugo.ako znae nekoj neka mi odgovori ve molam poz na site.I BRAVO ZA MALATA MO
zdravo siki 1 jas gi piev DHEA ama so preporaka na doktorot nemoj da pies na svoja raka,dr mi kaza deka ke gi pijam podolgo vreme ama gi piev samo okolu 1 mesec i mi gi prekrati bidejki nemase potreba.podobro da si prasas doktotot.pozdrav.
veckasr stegame palci za tebe za vo ponedelnik, so sreka do pozitiven rezultat Dafne1 ne mora da si 3 godini vo brak za da dobies potvrda od fondot. jas dobiv pozitiven odgovor od fondot iako nemame 3 godini brak,a odgovorot go cekav okolu 1 mesec.
TACI mene mi gi preporaca dr tase tabletite dhea 2*1 na den no dali ima vrska od koga se pocnuvaat da se pijat i dali se pijat i vo menstroacija.ne gi zedof na svoja glava .ako znaes kazimi poz taci i samo napret
jas seuste gi primam utrogestan ama denes imav nekoe malo krvarenje i neznam od stoe se ispaniciv celata utrogestan imam do utre i odam na betahcg utre
jas seuste gi primam utrogestan ama denes imav nekoe malo krvarenje i neznam od stoe se ispaniciv celata utrogestan imam do utre i odam na betahcg utre
siki1 duso jas gi piev pred menstruacija ,ama sigurno toa nema vrska kako da se pijat tie se na prirodna baza cim doktorot ne ti kazal od koga da gi pies mozes i odma, ili mozes da mu se javis da go prasas so e sigurno sigurno e .pozdrav duso i se najubavo .
veckasr jas prokrvariv vo 10 nedela a uste primav utrogestan ama toa moze da bide i normalno nemoj da panicis,krvarev skoro 1 mesec,toa ustvari i ne bese nekoe krvarenje tuku nekoj kafeav iscedok ama nemav bolki, samo pozitivno si misli i se ke bide vo red , mnogu sreka pozdrav duso.
ne uspea inseminacijata ke vi kazam i zaso jas vo sabotata vo 14 casot ja primiv pregnil a duri vo ponedelnikot vo 14 casot mi pravea inseminacija imase pominato 48 casa od primanjeto na inekcijata a ne treba da poveke od 36 casa da pominat inseminacijata mi ja pravese doktor jadranka georgievska i sega sakam da ja smenam samo neznam kaj koj doctor da odam ako moze vie nekoj da mi preporacate bidejki stvarno ne sum zadovolna od nea i sega sum mnogu tazna
i kaj mene bese taka i ne uspea,vo 20h primav pregnil a po 2 dena vo 12h inseminacija( 40h bea pominati) ..dali proveri koga se puknati folikulite,kaj mene naredniot den od inekcijata vo 16h (20h pominati) se uste ne bea puknati,kolku zivee jajce kletkata otkako ce se oslobodi...dali pred inseminacijata imavte odnosi i posle inseminacija... jas prviot pat bez inseminacija no so lekarstva, otkako e primav inekcijata za pukajne dr.ni rece vecerov nisto nema da pravite a od utre vecer turbo i na vecer i na sabajle i se fati,,,
< Поракaта ја уредил suzeto -- 8.11.2010 15:08:54 >
Veckar mila bas mi e zal sto inseminacicata ti bila neuspesna znam kolku e tesko koga ke gi dobies negativnite rezultati a tolku silno posakuvas ajde mila pozitivno ako ne bilo ovoj mesec ke bide naredniot pozz mila za tebe mila
inaku jas utre pak odam za Skopje treba povtorno da mi pravat nekoe laboratorisko ispituvanje i mi rekoa deka vo tekot na ovaa nedela treba da mi bide punkcijata izgleda utre ke mi kazat koga da ja bocnam onaa stop inekcija...inaku nekni vo nedelata bev i mi namalija od fostimonot ovie dva dena primav po edna fostimon i doktorot mi rece deka se e vo red....se nadevam deka taka i ke bide do krajot
zdr jas denes bev na pregled i se so misla deka se ke bidi ok i ovaj pat ke probuvam so zamrznati embrioni no mi rece endometriumot sluznicata mi bila tenka sega da pocekam duri da mi dojdi i ke mi prepisela apcinja.kolku znaete za sluznicata kolkava treba da bidi.dali mozibi zatoa ne mi bese uspesni inv?????????????????????????
Ti go preporacuvam dr.Tofoski od GAK. Jas koga primav pregnil primav na primer vo nedela vecer okolu 22h, a vo vtornik ookolu 12 ili 13 pravev inseminacija. Dosega imam 4 inseminacii, i sega cekam da vidam rezultati od cetvrtata. Pa zdravje ako ne bide nisto i ovoj pat ke napravam uste edna i posle na ivf. Znaci jas pravev se kako so treba, da ne pominat 40 h od primanje na pregnil do inseminacijata, mi gi sledea folikulite 4 dena pred ins. pa 2 dena pred inseminacija, me gledaa na eho vo postapkata za inseminacija, ama ete ne se fati. A se e vo red i so ovulacija kaj mene, redovna sekoj mesec, hormnoite site se vo red, i kaj mm se e dobro. Ama ete nisto. Pa moze da ne e tolku do doktorot. A na koj den ja pravese inseminacijata? Za dr. Jadranka mi imaat kazano deka e dobar doktor, no malku nervozna i "brza". Se nadevam deka malku ti pomognav. A moze da probas i kaj dr.Lazarevski vo Sistina, samo se cekalo, kaj nego imalo i uspesni inseminacii. Pa so sreka
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr
ne uspea inseminacijata ke vi kazam i zaso jas vo sabotata vo 14 casot ja primiv pregnil a duri vo ponedelnikot vo 14 casot mi pravea inseminacija imase pominato 48 casa od primanjeto na inekcijata a ne treba da poveke od 36 casa da pominat inseminacijata mi ja pravese doktor jadranka georgievska i sega sakam da ja smenam samo neznam kaj koj doctor da odam ako moze vie nekoj da mi preporacate bidejki stvarno ne sum zadovolna od nea i sega sum mnogu tazna