|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
9.11.2010 23:25:50   
diti
Veckasr mnogu mi e zal sto ne ti uspeala inseminacijata no ne se razocaruvaj mila ke uspees naredniot pat

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2001
9.11.2010 23:28:41   
diti
Kik@ mila do kade stigna so podgotovkite, jas i ti imame ist slucaj (i kaj tebe problemot bese kaj tvojot maz neli?) Jas denes ja primiv 4ta inekcija Suprefakt seka cekam da dobijam i da odam na pregled i da pocnam so fostimon.
pozdrav

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2002
9.11.2010 23:43:43   
pinokio2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr

daj boze sega ne smeam da ostanam bremena posto prolactinot mi e nizok a testosteronot visok i vo takva situacija ne sum smeela da pravam inseminacija mojot gin bila predupredena zatoa da me odbie no taa ne go stori toa  i mi napravi inseminacija i normalno ne uspea na mene ne mi bea kazale od endokrina oti ne smeam da pravam inseminacija za da ne se potresuvam oti i pri malecok stres moite hormoni se poremetuvat  i mojot slucaj bil specificen oti jas imav celosno hormonsko poremetuvanje 

I jas sum istata i kaj mene mi se poremetuvaat i sekerot vo krv mi se kacuva...pusti stres ne zapuste
Bogdancanka so sreka neka e punkcijata i da ti izvadat eden kup zreli jajce kletki. Pozz mila, stiskam palci

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 2003
10.11.2010 0:08:28   
cece81
Bogdancanke da ti kazam mene 4 pati mi vratija izvestuvanje (mi baraja plus ispituvanja) site gi napraviv i sega cekam od poslednoto podnesuvanje odgovor.Posleden pat mi baraja od soprugot spermogram i spermokultura od Sk napravena od bolnicite od drugite gradovi ne im bile nesto validni taka mi kaza Dr. LJubica e sega neznam sto ke bide toj spermogram bese malku podobar vo odnos na dr. e sega neznam sto ke bide !user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 2004
10.11.2010 7:49:40   
wannna baby
Bogdancanka, so sreka i daj boze da vidis user posted image i da si dobies edno bebula pa moze i dveuser posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2005
10.11.2010 9:37:58   
Eli2010
Bogdancanka mila ti posakuvam mnoooogu uspeh vo ovie vazni proceduri sto te ocekuvaat.user posted image

Непосредна врска до пораките: 2006
10.11.2010 9:44:25   
Eli2010
cece draga,vistina mnogu vreme pomina i se izmaltretira,no veruvaj mi nadez ima i se ke se zavrsi dobro.
Covek ponekogas ke pribegne kon pozajmuvanje pari tokmu zaradi ova.Bidi trpeliva jas bi ti predlozila da se javis i da prasas.Ne ocajuvaj,ke bide user posted image na kraj.

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 2007
10.11.2010 11:03:09   
mareto
zdr pinokio
ti ja posakuvam celata sreka se da bidi uspesno i da se izraduvas.eve jas cekam da mi dojdi men pa da pocnam so apcinjata i da vidam dali ke mi se  zdebeli endometriumot  i da daj boze site da se izraduvameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 2008
10.11.2010 12:34:14   
chery33
lovely30-duso citam tvoja objava i se cudam kakao mozese isto da objavis kakao jas da sum go objavila retko vakva slucajnost da ne se povtoruvam (ostraneti dvata kanala -4 neuspesni ivf :(( nosepak ima uste mnogu nadez zauser posted image samo ako Bog pisal da bide ke te molam da me iskontaktiras pozz ubav den
ИЗВОРНА ПОРАКА: lovely30

Draga Lovely30,
Zosto ti gi izvadija dvata kanali -imase dva pati vonmatericna bremenost?
Jas imav vonmatericna bremenost i mi go otstranija edniot kanal, sega se spremam za In vitro no se tesam deka eve stom ednas sum ostanala"bremena" deka so In vitroto (so koe neli se izbegnuvaat kanalite)ke mi uspee bez poteskotii, iako za toa spored mene samo Gospod odlucuva .
Draga Zmej nikogash nesum imala vanmatericna bremenost.Pravev ispitivanje na tecnosta na kanalite zashto imav vospaluvanje i ispadna deka tecnosta shto mi se lacela ke gi umrtvuva plodovite ( taka neshto,znam deka bila shtetna za emrionite i zatoa nesum ostanuvala trudna) pozz

(Одговор на членот lovely30)
Непосредна врска до пораките: 2009
10.11.2010 12:50:47   
chery33
lovely ke te molam da me iskontaktiras naca srezoska na fb pobaraj me nekakao ne mzoam da se snajdam tuka a tvojata ovjava ja procitav i sakam da porazgovaram so tebe

(Одговор на членот taci1)
Непосредна врска до пораките: 2010
10.11.2010 15:30:12   
kik@
Diti jas utre ke odam vo sistina da mi napravat hormonsko ispituvanje bidejki mi e tret den od menst. i od utre ke pocnam po 4 fostimon inekcii da stavam barem taka mi pisuva vo semata i ke mi go namalat suprefaktot na o,3 (Ako se bide vo red so hormonite).Pozdrav.

(Одговор на членот chery33)
Непосредна врска до пораките: 2011
10.11.2010 15:32:58   
kik@
cece81 ajde ne se sekiraj ke ti pustat pozitiven odgovor sega ke vidis pa ajde zaedno da se raduvame.user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 2012
10.11.2010 16:16:44   
Bogdancanka
Кика мила ти утре одиш во Систина?И јас утре треба да бидам таму во 7:45 утре треба да имам пункција и сигурно ќе се задржам малку ти утре кое време ќе одиш може да се видимеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 2013
10.11.2010 16:21:22   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: cece81

Bogdancanke da ti kazam mene 4 pati mi vratija izvestuvanje (mi baraja plus ispituvanja) site gi napraviv i sega cekam od poslednoto podnesuvanje odgovor.Posleden pat mi baraja od soprugot spermogram i spermokultura od Sk napravena od bolnicite od drugite gradovi ne im bile nesto validni taka mi kaza Dr. LJubica e sega neznam sto ke bide toj spermogram bese malku podobar vo odnos na dr. e sega neznam sto ke bide !user posted image

Значи претеруваат зашто да не е валиден спермограмот и спермокултурата од другите градовиuser posted image Која е разликата дали се правени во Скопје или некој друг град?Али тоа е на сета мака и они малтретират...ајде мила не се секирај дај боже побрзо да си го добиеш позитивниот одговор од фондот ти посакувам многууууу среќа.

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 2014
10.11.2010 17:57:44   
chery33
Bogdancanka kaj koj doktor si / i koj pat ti e ova ivf?
pozdrav i srekno utre....user posted image

Непосредна врска до пораките: 2015
10.11.2010 19:12:52   
kik@
Bogdancanka jas utre treba najkasno do 9 casot da sum tamu da mi zemat krv pa potoa da se ceka rezultatot.Super bi mozele da se vidime da se dogovorime.Bas bi sakala da se vidime.Pozdrav.Aj so privatna poraka ke se dogovorime.user posted image

Непосредна врска до пораките: 2016
10.11.2010 19:25:28   
kik@
pisi mi user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 2017
10.11.2010 20:21:54   
cece81
Dragi moi rr blagodaram mnogu na poddrskata no moite problemi so fondot prodolzuvaat , se javiv denes kaj Dr. Ljubica i ja prasav zosto nemam odgovor mi rece deka bilo isprateno do mene izvestuvanje no povtorno so nekoe drugo baranje, sto baraat i taa ne znaese da mi kaze mi rece utre da i se javam. user posted image .

Ne deka nemozam da najdam pari na privatno ama tolku mi e zal sto 3 meseci so niv se maltretiram a i za dokumenti i za pat do Sk se izdadov od pari. Ako do krajot na ovaa god ne dobijam pozitiven rezultat 2011 zapocnuvam so IVF na privatno. Gospod neka e so site nas . Pozdrav mili moi !

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 2018
10.11.2010 20:45:38   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: chery33

Bogdancanka kaj koj doktor si / i koj pat ti e ova ivf?
pozdrav i srekno utre....user posted image

kaj Lazarevski inaku imam i tri neuspesni invitra vo druga klinika,znaci ova mi e cetvrti pat

Kika mila ajde ke se dogovorime so pp ke ti pisam broj se nadevam ke se vidime pozzzz

Непосредна врска до пораките: 2019
10.11.2010 21:23:27   
veckasr
tocno vo pravo se za spermogramite od fondot  vo drugite gradovi  ne gi pravat kako sto treba taka bese i so maz mi  vo sr go napravija celosno neploden a vo sk bese normalen spermogramot kako sto treba dali nekoja od vas go ima pieno spirinolakton 

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2020
10.11.2010 22:33:45   
chery33
fala na odgovorot... prasav deka i jas planiram vo sistina da s eprefrlam so 4 neuspesni ivf vo re- medika ama ne mozam do lazaresko da stignam nikako...

Непосредна врска до пораките: 2021
10.11.2010 23:03:40   
veckasr
do lazarevski se doaga samo preku vrski kako so znam jas e sega kolku e tocno neznam

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2022
10.11.2010 23:07:21   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr

do lazarevski se doaga samo preku vrski kako so znam jas e sega kolku e tocno neznam

jas bev kaj dr.lazarevski bez nikakvi vrski...mnogu se ceka za kaj nego jas cekav skoro tri meseci

Непосредна врска до пораките: 2023
10.11.2010 23:14:31   
veckasr
a e neznam mozda jas taka imam slusnato  kolku e tocno neznam  inace prasav dali nekoja od vas ima pieno spirinolakton no nikoja ne mi odgovori  nisto vcera mi gi dadea i vecerva treba da pocnam da gi pijam

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 2024
10.11.2010 23:19:34   
cika
zdravo na site rr na bogdancanka so sreka na punkcija i na site drugi vi posakuvam sve najdobro i pobrzo da si vidime user posted image user posted image    ve guskam i dobra nok na site

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?