|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
11.11.2010 23:38:10   
ludaca
mene nikogas ne mi doaga redovnp minatiot mesec dobiv na 15 i po toa mislam deka i sega treba da dobijam na 15,ama cela sum zbuneta simptomi nemam kuznaj kakvi isti se za kako dobivanje samo goram od temperatura ustava mi izgore merev 37 pokazuva,plus i testot me zbuni i taka cela padnav vo depresija
neznam sto se slucuva
plus imam nekoj cuden iscedok mirizliv,a pred dva dena mi protece edna rozenikava ligavica i si rekov dobiv ama do vecerta be suva barut i se zamisliv i togas go zemav  testot i toj skroz me zbuni

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1276
11.11.2010 23:43:10   
misla
trudnicka si user posted image mi davas i mene nadez malku deka bas mu se zalev na mazot mi deka ustata nekolku dena mi e suva katastrofa samo ja mackam so labelo ali gabe... se nadevam i jas sum  uhhhh ke ne izede psihava...odam da spijam zenski se slusame utre a ti ludaca pisi utre kako pomina so reakcijata na mazot ti..i cestitam uste ednas od srce

(Одговор на членот ludaca)
Непосредна врска до пораките: 1277
11.11.2010 23:46:17   
ludaca
pozdrav do site i sigurno ke ve isvestam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobra nok

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1278
12.11.2010 1:12:19   
Beluvce
ludaca, a imas bolni gradi...
i kako te boli stomak...jas cuvstvuvam kako grcevi kako da mi se stega stomakot vo dolniot del

Непосредна врска до пораките: 1279
12.11.2010 7:03:39   
elka
Neka e so sreka ludaca trudnicka si bez dvoumenjeuser posted image

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1280
12.11.2010 9:59:21   
lete
drzitie sreka za mene za beluvce misla i ludaca i site drugi so cekaat jas kese vidam so soprugot tek ponedelnik zatoa sakam ponedelnik ili nedela da napravam test dago iznenadam zs ako napravam sega ke nema da trpam kemu kazam na tel inace beluvce i jas imam grcevi i toa dobri pozdrav   idni majki i majki

(Одговор на членот elka)
Непосредна врска до пораките: 1281
12.11.2010 12:10:08   
Beluvce
lete, mene me buni sto ne me bolat gradite....

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1282
12.11.2010 14:52:39   
Lokica1
Vi pustam sreka na site iscekuvalki...se nadevam ke gi vidite vasite posakuvani user posted image , inaku po simptomite sto gi kazuvate lete i beluvce i misla, mislam deka ke imame ploden mesec....i jas pred da si gi ivdam moite user posted image gi imav istite simptomi, kako beluvce spiev mnooogu a gradite ne me bolea, imav cuvstvo deka sekoj moment ke dobijam duri i kako da osekav mokro i si velev gotov dobiv no user posted image ja nemase :))), i odev vo wc na 1 saat. Koga go napraviv testot mi kasnese 5 dena i vtorata crtka bese epten bleda no sepak se oboi. 

Непосредна врска до пораките: 1283
12.11.2010 15:22:58   
Beluvce
Lokica1 sega mi dade malku nadez, bidejki i ti pred da gi vidis user posted image si nemala bolka vo gradite, bidejki jas mislev dek za bremenost prv simptom e bolni gradi...znaci imam nadez user posted image

(Одговор на членот Lokica1)
Непосредна врска до пораките: 1284
12.11.2010 15:29:24   
misla
imam malku nadez i jas mislam sekoj moment ke dobijam od so imma tolku grcevi vo stomakot :(

Непосредна врска до пораките: 1285
12.11.2010 15:46:02   
Beluvce
misla, a veke ti kasni user posted image ?

Непосредна врска до пораките: 1286
12.11.2010 15:59:43   
misla
ne..treba da ne dobijam do 16 user posted image ali grcevi veke imam skoro 5 dena gradi ne bolat polovina boli zeludnik boli mi se dremi samo nasabajle nemozam da stanam ...i mislam sekoj moment gotovo ke dobijam

Непосредна врска до пораките: 1287
12.11.2010 16:00:33   
lete
fala lokicka1 i jas dobiv nadez sekoj moment sum vo wc se potam toplo mie povremeno imam nekoj nemnogu jaki bolki no mislam deka mie psihicki sve na toa  mislam i taka ajde drzini sreka vo nedela taman ke imam 5 dena kasnene i planiram da praam test se nadevam na pozitivno ne samo za mene tuku za site zatoa sto znam kolku e golema zelbata pozdrav ama nie tri morame mesecov samo pozitivno i trudnicki ve molam pisuvajte nesto dane motivirate kako sto napravi lokicka zs nie ke puknime od maka heheh

Непосредна врска до пораките: 1288
12.11.2010 16:06:35   
lete
luge sum zborela so mnogu trudnici kaj poveketo simtomite pocnuvaat posle 8 mata ili posle 16 ta nedela od bremenosta znaci deka e rano za nas a kako vtoro site simtomi se individualni sekoj organizam reagira razlicno na sekoja promena vo teloto taka za site ima nadezz taa posledna umira zelbata pogolema od se posledna umira

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1289
12.11.2010 16:07:10   
Beluvce
misla, jas minatiot mesec dobiv na 18, pa sakam za test da pocekam do kaj 18 noemvri.
se nadevam nema da dobijam do togas.
lete jas da bev na tvoe mesto ke pravev odma test...mesto nemase da me fati

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1290
12.11.2010 16:14:53   
misla
i mene minatiot test dobiv na 18 a test mrazam sekogas koga go zemvam testot vo race po eden sat dobivam :(

Непосредна врска до пораките: 1291
12.11.2010 16:16:26   
Beluvce
hahahha bas taka e, i kaj mene taka se sluci minatiot mesec, sabljeto bravev test, a vecerta dobiv :)

Непосредна врска до пораките: 1292
12.11.2010 16:19:05   
lete
i kaj mene bese taka i maz mi ne sakam da pravam vo nikoj slucaj test zatoa seuste ne pravam hehehe znacii se e psihicki 

Непосредна врска до пораките: 1293
12.11.2010 16:20:12   
misla
i maz mi sekogas vika koga ke recam deka treba da zemam test :)

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1294
12.11.2010 18:22:38   
ludaca
pozdrav do siteee
jas definitivno sum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sabajlevo bev da mi proverat krv i tamu najubavo pokazuva ma da i testot si bese dobaaar
edvaj cekam da dojde soprugot da go izvestaaam
site da ja osetat mojata radost vo najbrz mozen rok.

Непосредна врска до пораките: 1295
12.11.2010 18:25:51   
ludaca
hapyyyyyy
jas sum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj boze site da docekate sto najbrzo
si bev da mi proverat krv i mi dadoa odma odgovor znam deka tamu utka nema
fala fala na site mnogu

Непосредна врска до пораките: 1296
12.11.2010 19:10:55   
pinokio2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: ludaca

hapyyyyyy
jas sum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj boze site da docekate sto najbrzo
si bev da mi proverat krv i mi dadoa odma odgovor znam deka tamu utka nema
fala fala na site mnogu

Cestitki do tebe i do soprugot, daj Boze da se bliznacinja :)
Da si imas lesna brmenost i uste polesno poroduvanje!
Pa ajde sega pusti ni malku majata i nas da ne fati :)

Непосредна врска до пораките: 1297
12.11.2010 19:27:18   
Bogdancanka
Честитки Лудачаuser posted image user posted image user posted image ти посакувам лесна бременост уживај милаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1298
12.11.2010 19:45:46   
Beluvce
ludaca ti rekov i vcera....deka si user posted image
cestitki user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1299
12.11.2010 19:48:23   
misla
bas kako sto ti rekovme jas i beluvce..uste ednas cestitki od mene mnogu lesna bremenost..poroduvanjeto da ti e kako detska pesnicka..se najdobro..

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

помош
amelka

јас и мојот сопруг сакаме да имаме 2 дете но 1 ние 15 месеци и несме сигурни далие време за 2

да (27%)

не (32%)

не знам (19%)

секако време е (22%)

Број на сите гласови: 37

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!