|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
14.11.2010 23:46:31   
misla
jas isto kako i beluvce treba do 17 da ne dobijam..ama taa ni e veke bremena i se raduvam za nea..ke ti drzam sreka i tebe utre..jas neznam za mene poveke mislam deka seta nervoza i bolki mi se PMS nesakam da se nadevam posle da ne se razocaram..i onaka ova mi e samo vtor mesec kaj so probuvam i navistina ova e mnogu stres...

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1326
14.11.2010 23:47:03   
lete
osekam nervoza vo sekoj mal del od teloto bazalnata temperaturam od 37.2 mi padna na 37  i beluvce dati kazam eden od najprifatlivite simtomi na bremenost e iscedokot si citav vo kniga

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1327
14.11.2010 23:56:29   
lete
ovoj nie tret mesec na obid a dve godini i tri meseci sme vo brak se pazevme dve godini sto znaci minatite dva meseci osobeno prviot mesec tri pati napraviv test isto i sega no jas se nadevam nesum napnata kako vo prviot mesec toa bese prekumerno placev koga dobiv plus dobiv predvreme minatiot mesec mi kasnese 2 do 3 dena i pas si dobic sega eve mi kasni skoro 6 denapa ke vidime nejkam da praam test zada se nadevam i taka se nadevam  deka sme posto mesecov e dosta ploden mesec pozdrav i milo mie sto imam so kogo da spodelam

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1328
14.11.2010 23:58:53   
ludaca
najprvin blagodaram za iskrenite cestitki.beluvce za da se osiguras odi napravi proverka na krvta taa e definitivno 100% sigurna go znaes mojot slucaj normalno i se si izleze ok
zeni mozokot na pasenje pustete go i uzivajte vo momentite so sopruzite zosto decata ke dojdat ne se sekirajte i toa koga najmalku planirate.pak vi blagodaram mnoguuuu

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1329
15.11.2010 0:00:27   
Beluvce
ne znam so da kazam jas sum mnogu zbuneta...a misla mene gradite ne me bolea ic , pocnaa da me bolat pred dva dena, odnosno vo sabotata vecerta, odnosno gradite ne me bolat tuku bradavicite i okolu niv.
lete ajde radosni vesti...

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1330
15.11.2010 0:11:02   
misla
beluvce ne se sekiraj..bremena si user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ludaca)
Непосредна врска до пораките: 1331
15.11.2010 8:06:18   
Acina
добро утро...навивам за вас и да си ги видите user posted image
јас си го зедов редот за овој месец пак ништо...треба со кломифен да почнам па ќе видиме

Непосредна врска до пораките: 1332
15.11.2010 11:43:47   
Beluvce
lete napravi test....ajde cekame ubavi vesti vesti...pozdrav

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 1333
15.11.2010 13:35:25   
Beluvce
http://oi51.tinypic.com/2jaayc7.jpg
vaka izgledase mojata bleda vtora crta utrovo

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1334
15.11.2010 13:41:52   
Lokica1
iskreni cestitki Beluvce, ti posakuvam lesna bremenost user posted image ..ubavo pocna nedelata ajde ocekuvam euste trudnici ovaa nedela (lete, misla)....uste ednas cestitki user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1335
15.11.2010 14:24:39   
misla
jas napraviv test sega i nisto nema nikakva vtora crta..pa sega sto bide neka bide...ke cekam drugiot mesec ako ovaj nema :(((( veke sum premnogu razocarana...i mislam deka samata psiha mi pravi steta da ne bidam trudna..user posted image

(Одговор на членот Lokica1)
Непосредна врска до пораките: 1336
15.11.2010 14:30:39   
veckasr
beluvce imaj si ubava i lesna bremenost

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1337
15.11.2010 14:31:28   
arh_diz
Misla sama si ja znaes pricinata zosto nemozes da zabremenis zatoa opusteno ne si nanesuvaj steta samata na sebe

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1338
15.11.2010 15:10:03   
anebebe
beluvce imaj si lesna user posted image i cestitkiuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1339
15.11.2010 15:26:54   
Sarah
Beluvce mnogu sum srekna za tebe. Imaj ubava bremenost i uzivaj vo ovie 9 meseci i posle a si uzivas so user posted image vo race.

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1340
15.11.2010 15:44:44   
AnnaMolly RR
Честитки, белувче. Биди убава и горда user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Sarah)
Непосредна врска до пораките: 1341
15.11.2010 15:53:21   
pinokio2010
Beluvce, cestitki mila imaj si lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1342
15.11.2010 15:55:16   
Beluvce
vi blagodaram na site za iskrenite cestitki...tie sto se veke bremeni imajte ubava bremenost...a tie sto cekaat mnogu sreka....misla nemoj da se opteretzvas..iskreno da ti kazam  kakosto znaes veke ovoj mesec mene mi bese vtor obid za user posted image .naekade citav po forumite deka trebalo da pominat bar 5-6 meseci ako prethodno si se pazel za da bides trudna ..i taka malku se opusti i si rekov pa ako e taka ke pocekam ,,,ama sepak normalno podsvesno se nadevas..no ne da mislis samo na toa..ti ja pustam mojat sreka ..kiss
Kade e be lete, taa trebase denes da pravi test!!!
lete javi seeeeee

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1343
15.11.2010 16:25:57   
misla
fala beluvce mnogu ..i tebe ti posakuvam cela sreka vo tekot na bremenosta..kiss pa se nadevam sledniot mesec i kaj mene ke ima novo..ke probam da se opustam..se najdobro

Непосредна врска до пораките: 1344
15.11.2010 18:10:35   
Natasa981
ajde cestito user posted image user posted image i od mene najmila Beluvce! Neka ti e so lesno bremenosta!

Непосредна врска до пораките: 1345
15.11.2010 19:32:12   
DuffytheDuck
Еј па јас не сум се логирала подолго време и гледам ептен убави вести и нови мамички user posted image Честитки до сите, ви посакувам лесна бременост. Ние другите ке останиме да се бодриме до двете цртки. Поздрав рингерајки user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1346
15.11.2010 19:55:09   
misla
lete abe kaj si so vestite te cekame :)))

(Одговор на членот DuffytheDuck)
Непосредна врска до пораките: 1347
15.11.2010 22:23:13   
cleo
user posted image user posted image user posted image  za novata trudnica! So sreka neka ti e i imaj lesna bremenost. Imam edno prasanje za tebe draga Beluvce. Dali ti se poduvuvase stomakot barem vo eden period od denot? Dali bolkata vo jajnicite i dolniot del na stomakot ti traese neprestajno preku cel den ili na periodi. Jas gi imam site mozni simptomi - od bolki vo jajnici, matka, do cesto mokrenje, zestini i postojan umor i potreba za son. Ama, tie bolki ne gi osekam vo tek na cel den postojano, tuku na periiodi. Edinstveno sto ne osekam ama bas nikakva bolka vo gradite. Ajde so Gospod na pred, site koi sakame user posted image  sto pobrzo da si gi docekame! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1348
15.11.2010 22:28:16   
misla
cleo jas gi imam site simptomi so gi nabroja ti ama denes pravev test i mi izleze negativen..ili e rano za test ili ne sum bremena :(((..tebe ti kasni menstruacijata ili pred vreme sakas da znaes?

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1349
15.11.2010 22:36:57   
cleo
Ne mila ne mi kasni, samo imam simptomi. No, kaj mene e haos so menstruacijata, nikogas ne mi e redovna, taka da se e mozno vo bilo koj moment. Inaku, pijam i apcinja na bilna baza - neven, ajducka treva i dr. okolu 15 dena. Dali mozebi imam bolki i od niv? Dali nekoj ima pieno i da ima vakvi simptomi, mislam bolki i pritisok vo jajnicite i matkata? Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Kozmetika
AnMari

Dali mlekoto za telo sozdava otrovi koi vleguvaat vo majchinoto mleko?

Da (0%)

Ne (100%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!