Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
veckasr mila ako nema nekoj iskustvo so apcinjata mozes da si prasas i vo apteka kako se pijat sigurno ke ti odgovorat
inaku eve me mene istrgnata na dva stola zasto nikako ne mi odgovara da go namestam kom blizu do krevet,dobro pominav na transferot mi bea vrateni dve jajce kletki doktorot rece deka so takvi jajnici golemi mi se sansite za uspesnost e sega se nadevam deka ne e toa samo zalazuvanje,prodolzuvam so terapija estrofem 2mg 2 pati na den,utrogestan,folna kiselina i aspirin 100 mi rece poveke da miruvam moze kratki prosetki da odbegnuvam fizicka rabota i so gospod napred se nadevam na crtki
srekno za site koi se na pat za invitro i za site koi posakuvaat pozzzz
ne se za mene da gi pijam za sestra mi se a ona momentalno e vo stranstvo i gi ima zemeno apcinjata a neznae od koj den da pocne da gi pie dijane 35 i gi dale no ne i kazale od koj den da pocne da gi pie
Zdravo dragi rr vi prakam golem pozdrav na site.Jas denes bev vo Sistina kaj Dr.Popovic mi zedoa krv i mi napravija eho pa so Gospod napred vo ponedelnik vo 10 casot sum na punkcija.Go prasav dr.Popovic kolkav mi e endometriumot i mi kaza deka mi e 10mm sto bilo dobro.Kako mi se pogodi ponedelnik ni e kukna slava Sv.Petka pa na site ve pokanuvam na slava vi posakuvam sto poskoro da si gi vidime ili .Pozdravce i do tebe mila Bogdancanka odmaraj i misli pozitivno i za 2 nedeli ke ni ja kazes najubavata vest deka si bremena.Drzete mi sreka.
Jas imam pieno Diane 35,gi piev zosto imav problemi so akni ,znam deka se pocnuva prviot den od menstruacijata so prvoto apce ,i sekoj den se pie po edno.Sigurno pisuva i na samite apcinja za nacinot na upotreba .Pozdrav
Zdravo dragi rr vi prakam golem pozdrav na site.Jas denes bev vo Sistina kaj Dr.Popovic mi zedoa krv i mi napravija eho pa so Gospod napred vo ponedelnik vo 10 casot sum na punkcija.Go prasav dr.Popovic kolkav mi e endometriumot i mi kaza deka mi e 10mm sto bilo dobro.Kako mi se pogodi ponedelnik ni e kukna slava Sv.Petka pa na site ve pokanuvam na slava vi posakuvam sto poskoro da si gi vidime ili .Pozdravce i do tebe mila Bogdancanka odmaraj i misli pozitivno i za 2 nedeli ke ni ja kazes najubavata vest deka si bremena.Drzete mi sreka. [/quote. Srekno cekame pozitiven rezultat
Eve ti informacija od prva raka jas gi pijam skoro 2 godini. Neka pocne vtor ili tret den od koga ke dobie - znaci toa se odnesuva samo na prvoto paketce koga ke pocne da gi pie, neli se 21 tableta i ima za 21 den. Potoa pravi pauza od 7 dena (za toa vreme dobiva). Posle 7 dena pocnuva novo paketce i taka so sekoe naredno. Moj sovet da gi pie sabalje (poradi otoci i bolki vo nozete so ne mora da znaci moze samo mene taka mi deluvaat). POZZ
ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr
prasav za dijane dali nekoja go ima pieno no nemam odgovor kako se pijat tie apcinja i od koj den se pocnuvat da se pijat od ciklusot
Srekno bogdancanka,imaj ubavi plodni misli zamisli si go tvoeto (ili tvoite ) ,kako ke izgleda kako ke miris a kako ke uzivate guskajki go(gi) so soprugot.Jas toa redovno go pravev i go pravam mislam deka mi pomaga da bide se ok. Te guskam i ti posakuvam mir,trpenie i prijatno raspolozenie
Mila veckasr,dijane se tableti za reguliranje na ciklus.Istite ponekogas se davaat i za saniranje na problemi so kozata(akni isl)Se pocnuva da se pijat od prv den od ciklus,21 apce se ,21 den se pijat,pa sedum dena pauza pa pak se pocnuva...Moze da se pijat poveke meseci dodeka se regulira ciklusot(ednas mesecno krvarenje 4-7 dena. Pozdravce imaj prijatna vecer
zdravo siki mila jas seuste nemam isprateno dokumenti vo fzo a tebe mila ti posakuvam pozitiven odgovor a me interesira dali pocna so apcinjata dhea i kako se custvuvas pozz i sve najubavo
Kik@ srekno na punkcijata se nadevam deka Sv. Petka ke ti pomogne za uspesna punkcija i za pozitiven rezultat od ivf. Bogdancanka uzivaj vo momentot koga vo tebe se se nadevam deka ke se dokaze toa za 2 nedeli. Jas pocnav so Fostimonot i naredniot vikend treba da e punkcijata. Po kolku inekcii Fostimon primavte vie? Pozdrav
Kik@ mila ti posakuvam mnogu zdreli jajce kletki vo ponedelnik na punkcijata neka sv.Petka na site ni pomogne i daj boze na site da ni se ostvari silno posakuvanata zelba
Diti jas fostimonot go primav 8 dena po dve na den (dvete zaedno se udiraa) i dva dena po edna na den pozzzzzzzz mnogu sreka za site nas
CIKA pocnaf so DHEA apcinjata i ne osekam nesto posebno samo mislam deka imam malku poveke apetit i peristaltikata mi se ubrza.sega zasega dobro e i citaf deka bile dosta uspesni samo tesko sto samo vo bitola se naogaat jas sum mnogu daleku.no toa e,a sega cekam odgovor od min za zdrastvo sto ke mi kazat dotogas ke gi pijam samo DHEApa ke vidime.pozi se slagam so drugite rr pocustvuvajte mirisot na vaseto bebei taka mislam deka ke uspeetepoz do site sto cekaat